Лидл ::73::

• 85 481
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А инхалаторите кога ще ги пускат, че не ги виждам в брошурата?

Вчера видях в нашия два броя, цена 85 лв.

На мен пък ми казах освен талончетата и касовата бележка да си пазя.

Е, стига, де, сега пък и касовите.  ooooh!
Които нямат нещо важно, ги хвърлям... нали талончетата са достатъчно доказателство  Rolling Eyes

Голяма пародия е тази игра, талончетата дето ту ги има, ту ги няма.  ooooh! Сигурно е зарибявка да пазаруваме колкото се може повече.

Хубави ли са блатовете за торта? Досега не съм вземала от Лидл.
За пишман сладкарка като мен са добри (аз по-хубави и не мога да направя, спестяват ми време и нерви).

Само веднъж съм купувала, дебели са ми на мен, аз харесвам по-тънки блатове, за да е по-сочна тортата.

# 76
  • В една слънчева къща...
Ето един символ, приличащ на търсения: ˥
/извадих го от Character Map на Arial, но не знам кой е шрифта на талончето ти/
Аз не съм доволна от памперсите. Малката се зачерви ужасно от тях. С друга марка не сме имали такъв проблем. Виж, мокрите кърпички, мнооого ги уважаваме  Peace

# 77
Рая,този символ го въведох като малко л/ел-l/.

Ама моето имаше горна лява черта newsm78, не е "ел" със сигурност  Peace

# 78
  • Асеновград
Белачките другата седмица добри лиса?Вчера счупих керамичната на Ернесто и се появяват като по поръчка.

# 79
Белачките другата седмица добри лиса?Вчера счупих керамичната на Ернесто и се появяват като по поръчка.

Аз си купувам от левчетата- много са  добри  Mr. Green
Виж на свястна преса за чесън не мога да случа там, тази хубава ли е? Искам да прави чесъна  на каша буквално, защото дребната ако го усети и не яде

# 80
Записвам се в чакащите за сутиени. Така като гледам, са същите като едни, които вече доста отдавна имам и много ми харесват.

Някой дали има впечатление от мъжките слипове?!? Дали си отговарят на размера и качеството как е?

Малко по-нагоре бях писала,че много се разтегнаха само след няколко пранета. Хвърлихме ги. Дамските бикини,същата работа. Не съм доволна Naughty

# 81
  • Бургас
Да се оплача, че конвектора,който си купих миналата година снощи му спря вентилатора. Ще се връща  Sad
Този   ли е конвектора ? Че тъкмо бих искала да попитам за мнения ?

# 82
 Ми със същите данни е, пак е с дистанционно ,но на вид е малко по- различен...Но много малко..може би това е по-нов модел...

# 83
raja_nikol:

Ето един символ, приличащ на търсения: ˥

# 84
  • Sofia
Виж на свястна преса за чесън не мога да случа там, тази хубава ли е? Искам да прави чесъна  на каша буквално, защото дребната ако го усети и не яде
Моята преса (много си я уважавам и ползвам) не е лидълска, е с диаметър на дупките почти 2мл., та на каша определно не, равномерно ситно е.

Като белачка от следващата брошура имам, но на мен не ми е удобна. Ползвам този тип, задължително с подвижен нож, не такава.

# 85
Всички ли получавате потвърждение на мейла при регистрация на талон? Три регистрирах вече, а на мейла нищо newsm78

# 86
Яни, видях поста, след като написах моя, но така или иначе свърши то, освен да го регистрирам още веднъж  Mr. Green

Като цяло е голяма глупост да търсиш символ на м...та си, ами ако регистрирам през телефон  newsm78
Все тая, никога не съм печелила нищо от такива игри  Confused

# 87
и аз нямам нищо на мейла, убедена съм, че съм го написала вярно

# 88
Аз също не получих нищо на е-мейла, регистрирала съм 2 талона. Скромничко  Laughing

# 89
  • софия
И за мен този символ е l.

Общи условия

Активация на акаунт