Лидл ::73::

• 85 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
От новата брошура си харесах Ариел и Ленор, преса за чесън, както и боксерки и чорапи, стига да са хубави на живо. От американската седмица си взех милкшейк и браунис и бяха много хубави, а от сладкарската шушулката ванилия и малко декорации, но още не съм ги пробвала.

# 61
Някой ще ми каже ли къде пише, че талончетата трябва да се пазят, за да се получи евентуално наградата после ако се спечели?  newsm78 Питах на касата като ми ги даваха онзи ден и казаха, че не знаят ...  Tired Четох правилата и не намерих такова нещо ....

# 62
Взех клин и блузка за дъщерята. Харесаха ми. А инхалаторите кога ще ги пускат, че не ги виждам в брошурата?

# 63
Благодаря за темата!
Дамските потници от следващата брошура дали ще са хубави? Преди имало ли ги е? Признавам, че не съм купувала и не знам тази цена добра ли е 14 или  15 лв?  newsm78
Да, преди съм вземала и съм много доволна.  bouquet

# 64
  • София
Защо в сайта я няма новата брошура?

Снощи си взех хартиена от магазина. Видях, че ще има бельо. Аз доста време чаках да пуснат памучно бельо, но така и не дочаках, купих си от друго място.
Но и по-добре. Защото миналата година си купих бикини (същите като на снимката) и се скапаха много бързо. Очаквах да подобрят асортимента, но положението става все по-зле и по-зле.

# 65
  • София
Защо в сайта я няма новата брошура?

Има я, аз от там я гледах. Заповядай http://issuu.com/lidlbg/docs/week_1546?e=9356139/31145711

# 66
  • София
Хубави ли са блатовете за торта? Досега не съм вземала от Лидл.
За пишман сладкарка като мен са добри (аз по-хубави и не мога да направя, спестяват ми време и нерви). Купувам и от двата вида и правя шарена торта с един прост крем от маскарпоне, сметана и пудра захар и сироп от захар и вода. Става много бързо, а вкъщи ме гледат с голямо преклонение. Simple Smile

# 67
  • София
Някоя добра душа ако може да покаже прословутия фондан как изглежда Praynig Ходих вчера, детето се разплака с цяло гърло, нищо не  видях и излязох  Confused

Това намерих само из нета... Много бързо изчезна, поне на Халите в София, но като чета и на други места едва ли е останало нещо  Thinking

# 68
  • Русе
mimchoni, благодаря. И аз съм пишман сладкарка, опитите ми за пандишпанови блатове понякога успяват Joy Ще си взема от двата вида, благодаря за идеята за шарена торта.

# 69
  • Бургас
На мен пък ми казах освен талончетата и касовата бележка да си пазя.
Рая,този символ го въведох като малко л/ел-l/.

# 70
На мен пък ми казах освен талончетата и касовата бележка да си пазя.
Рая,този символ го въведох като малко л/ел-l/.

Е, стига, де, сега пък и касовите.  ooooh!
Които нямат нещо важно, ги хвърлям... нали талончетата са достатъчно доказателство  Rolling Eyes

# 71
 Да се оплача, че конвектора,който си купих миналата година снощи му спря вентилатора. Ще се връща  Sad

# 72
  • София
И на мен ми казаха да си пазя касовата бележка, но защото си бях купила и пижама и ако има проблем да я върна, не заради талоните.

# 73
Никъде не пише да си пазиш талона, и освен това отначало им бяха изчерпани талоните и мен ме накараха на гърба на касовата бележка да си напиша име мейл и телефон и го пуснах в кутията / а бележката ми бе поне за 3 талона, но както и да е/
така че според мен те може би по-скоро ще ни теглят по имена

# 74
  • Бургас
Аз пазаря рядко-веднъж на седмицата и не ми е проблем да я запазя бележката.

Общи условия

Активация на акаунт