Лидл ::73::

• 85 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
За инхалаторите само копирам какво съм писала преди по темата за лидълски такива:
Цитат
Ето книжката, но не е на български http://www.lidl-service.com/static/9098732/64741_EN.pdf Според графиката на стр.15 процентът на частиците под 5 микрона е около 40-50%, което е сравнително малко и мен лично ме спира от покупката на този инхалатор. За не много запознатите,  ето малко повече инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=410596.msg … 59635#msg12759635
Много благодаря за информацията ,и аз все още съм в дилема.До колкото разбрах разпръскването трябва да е под 5 микрона,ще чета още и ще преценям .
 bouquet

# 46
  • Пловдив
 bouquet

ходиш снощи за суичърите-не ми харесаха.Обаче явно и на други така,щото всичко си е пълно. Grinning

# 47
  • Бургас
Скрит текст:
За инхалаторите само копирам какво съм писала преди по темата за лидълски такива:
Цитат
Ето книжката, но не е на български http://www.lidl-service.com/static/9098732/64741_EN.pdf Според графиката на стр.15 процентът на частиците под 5 микрона е около 40-50%, което е сравнително малко и мен лично ме спира от покупката на този инхалатор. За не много запознатите,  ето малко повече инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=410596.msg … 59635#msg12759635
Много благодаря за информацията ,и аз все още съм в дилема.До колкото разбрах разпръскването трябва да е под 5 микрона,ще чета още и ще преценям . bouquet
Не просто да е под 5 микрона, но и процентът на частиците под 5 микрона да е възможно най-голям - поне 70-80%, за да е ефективно инхалирането и разпрашените частици да достигат до там, където трябва. Добре е обяснено в линка, който съм дала.  Peace Пресявайте информацията и преценете Wink

# 48
bouquet

ходиш снощи за суичърите-не ми харесаха.Обаче явно и на други така,щото всичко си е пълно. Grinning

На нас пък много ни харесаха, но нямаше момичешки разцветки.
Взехме блузка, много ни хареса материята, много мекичка, веднага се докара  Laughing
Клиновете обаче са много тънички, за такива пари има и по- хубави  Peace

Морена, много ми хареса пък сега блендера, които беше показала  Confused
На каква цена беше, дали го има някъде  newsm78

Снощи мернах инхалатор в нашия магазин, но беше към 80 лв, ако някой търси...

# 49
"Регистрирахте се успешно в томболата за страхотни награди по случай 5 години Лидл в България."
Това ли ви изписва при регистрация на всеки талон?

# 50
"Регистрирахте се успешно в томболата за страхотни награди по случай 5 години Лидл в България."
Това ли ви изписва при регистрация на всеки талон?

Да, въпреки че, както вече ви писах имах един странен символ, все едно българско главно Г, но с чертичката наляво newsm78, аз го писах 7, колежката 1, все успешно. После имахме талончета с 1 и 7, и се вижда ясно, че онзи символ не е нито едното от двете  Rolling Eyes

# 51
Някоя добра душа ако може да покаже прословутия фондан как изглежда Praynig Ходих вчера, детето се разплака с цяло гърло, нищо не  видях и излязох  Confused
От памперсите съм много доволна.  Сините апрески от мин. година също са ок.

# 52
Благодаря за новата тема!
Не ми е ясно защо касиерите в Лидл така си стискат талончетата?
Над 15 лв, чака да си поискаш и въздиша тежко докато дава.
От 2 дни ги наблюдавам докато съм на опашката.
Моите сметки са малки - 6 - 7 лв, но ми е чудно.

# 53
  • Sofia
Морена, много ми хареса пък сега блендера, които беше показала  Confused
На каква цена беше, дали го има някъде  newsm78

Рая, беше от 49 на 39лв тогава, в италианската седмица. А другаде не го намирам никъде, за разлика от робота, който показах и си поръчах аз.  Остава вариантът само в Лидл да се чака... аз много го харесвам. Simple Smile

# 54
Морена, много ми хареса пък сега блендера, които беше показала  Confused
На каква цена беше, дали го има някъде  newsm78

Рая, беше от 49 на 39лв тогава, в италианската седмица. А другаде не го намирам никъде, за разлика от робота, който показах и си поръчах аз.  Остава вариантът само в Лидл да се чака... аз много го харесвам. Simple Smile

Сега вече умрях от яд  Sick, как не съм го видяла, искам точно такова чудо за стъргане зимата  Cry

# 55
Четох за инхалаторите. Ако може, някой да ми пише /на лични, ако трябва/ - какъв има и дали е доволен/може да не е от лидл/. Трябва ми за леля ми, която, от както помня, е с астма. Цената няма значение, стига да е добър /е, ако може да не е онзи за 2000 лв/

# 56
Записвам се в чакащите за сутиени. Така като гледам, са същите като едни, които вече доста отдавна имам и много ми харесват.

Някой дали има впечатление от мъжките слипове?!? Дали си отговарят на размера и качеството как е?

# 57
  • Русе
Хубави ли са блатовете за торта? Досега не съм вземала от Лидл.

# 58
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
миналата година имаше готови комплекти за Коледна къщичка, сега пускали ли са?  Blush

# 59
  • Sofia
Добри, от около 2-3 седмици съм в темата (следя брошурите в очакване на апреските) и не са пускали още, то е и рано.
На мен ми се иска коледни чорапи да пуснат, не знам имат ли обичай...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт