Лидл ::73::

• 85 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
За инхалаторите само копирам какво съм писала преди по темата за лидълски такива:
Цитат
Ето книжката, но не е на български http://www.lidl-service.com/static/9098732/64741_EN.pdf Според графиката на стр.15 процентът на частиците под 5 микрона е около 40-50%, което е сравнително малко и мен лично ме спира от покупката на този инхалатор. За не много запознатите,  ето малко повече инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=410596.msg … 59635#msg12759635

# 31
Така и не ги видях на живо тези коледни календари. Потниците и на мен ми харесват, бельото също ми допада. Дано и апреските ми харесат. Peace

# 32
  • Бургас
Аз ги загледах календарите, но не ми допадна качеството на изработката и си оставам на домашно изработен такъв. Чакам и аз да видя бельото, че имам нужда от нещо памучничко Crazy

# 33
  • Sofia
Някъде да сте мярнали останал фондан? За София питам Simple Smile

# 34
Някой взе ли от кутиите за съхранение?  Rolling Eyes

Аз съм в голяяма, глупавка дилема. Измислила съм им перфектното място, само че трябва да са точно 30 на 30 на 29 см. А в брошурата са дадени със сантиметър от всяка страна по-големи!  hahaha Днес ги загледах на живо, пишеше приблизителни размери. Обнадеждих се, ама пак не посмях... не че не мога да ги върна, ако не станат, ама...

Дали някоя мила душа ги има и може да ми ги премери Embarassed

# 35
  • до едно тепе
Ще дебнем мъжките потници. Миналата година взехме. Мъжото е много доволен. Аз също- отдавна не бяхме попадали на мъжки потници, които не се свиват в сушилната Whistling

# 36
Аз пък да се похваля, дадоха ми 3 талона за сметка 43 лв. и нещо. Беше много мило от страна на касиерката, не очаквах изобщо... Simple Smile

Ами ето, заради такива любезни касиерки другите клиенти са ощетени. Изобщо не ми е мила нейната постъпка, както си има Правила за участие, разписани на 2 страници, така и да се спазва частта с раздаването на талони при покупка от 15 лв.
Явно заради това на нашата касиерка вчера й бяха свършили талоните, сигурно и тя се е правила на мила и е раздавала на поразия.  Laughing
Ами да, точно затова и аз казвам, че не очаквах, понеже и аз смятам, че правилата трябва да се спазват, затова са и правила.
Ако на някой пред мене беше дала така пък за мен нямаше талони щях да се издразня много и аз.
И вса пак компромис от 1.20 не е чак раздаване на поразия, по-скоро аз щях да си купя шолокадчета от касите или нещо такова. И пак да го взема тоя 1 талон.
А ако са свършили талоните не става ли да ви ги дадат от друг магазин срещу касовата бележка?

# 37
Вчера купих на дъщеря ми от клинчетата и блузките. На мен ми харесаха, на нея също. Трудно мога да я облека в нещо дебело, не понася. Така, че особено за тази цена са идеални, а и ми изглеждат качествени.

# 38
Купих и аз на сина си термоблузки, че намирам у лищните им униформи тънки и идеята ми е да ги слагам под тях-харесаха му на детето:)
Сигурно е обсъждано, да попитам за памоерсите toujours подходящи ли са за бебе на 5 месеца, сега ползвам на памперс но се чудя дали да не сменя?

# 39
  • Асеновград
Купих и аз на сина си термоблузки, че намирам у лищните им униформи тънки и идеята ми е да ги слагам под тях-харесаха му на детето:)
Сигурно е обсъждано, да попитам за памоерсите toujours подходящи ли са за бебе на 5 месеца, сега ползвам на памперс но се чудя дали да не сменя?
За подходящи са подходящи, аз смених памперса с тях още на втория месец / от памперс и молфикс се подсичаше/.  Пробвайте ако кожата на детето ги понася  става. Иначе са тънки ,удобни и абсорбират чудесно / има гел в тях /.

# 40
  • София
И аз имам потниците от миналата година, доволна съм. Само гледайте внимателно номерата. Азсъм М или 40, но от тези потници си взех С, на които пише 38-40. Ще погледна и бикините/боксерките.
За апреските съм пас.
Ски-долнища и ски-якета детски кога пускаха миналата година, чак декември ли?
Оооо, и аз ще събирам талони за книгата на Манчев и Шишков.  Crazy

# 41
Някой питаше за музикалните книги. Имаме едната, интересна е,но не особено. Няколко животни има, и няколко мелодиики,които са доста скучни.
Миналата година май по това време беше, взех бикини за мен и слипове за мъжа ми, от по пет броя. В началото много ми харесваха, но след няколко пранета се отпуснаха отвратително много, и само след месец вече ги бяхме хвърлили, защото бяха станали много неудобни за носене. Много ме беше яд  #Cussing out

# 42
Аз не съм доволна от памперсите.Взех да ги пробвам,понеже бяха хвалени тук  ,но малкия получи обрив от тях.

# 43
  • На брега на морето
За памперсите винаги е много относително.
Лично аз съм ги ползвала с дъщеря ми, но след годинката мисля беше. Никакви проблеми не съм имала. На моя приятелка на детето на същата възраст не му понесе на дупето. Така с тези продукти май всичко е проба грешка.

Аз бях питала за книгата, благодаря за отговора  bouquet

# 44
  • Варна
И аз ползвам памперсите ,страхотни са Peace
Харесват ми ,много тънки ,не пропускат,удобни,не миришат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт