Лидл ::73::

• 85 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата bouquet!

Другата седмица си харесах някой неща само от топ марките и по-добре, че тази беше разоряваща.

# 16
Благодаря за темата!
Дамските потници от следващата брошура дали ще са хубави? Преди имало ли ги е? Признавам, че не съм купувала и не знам тази цена добра ли е 14 или  15 лв?  newsm78
Аз вече два пъти си ги купувам. Много са хубави за цената си Peace

# 17
Аз пък да се похваля, дадоха ми 3 талона за сметка 43 лв. и нещо. Беше много мило от страна на касиерката, не очаквах изобщо... Simple Smile

# 18
  • Варна
Аз пък да се похваля, дадоха ми 3 талона за сметка 43 лв. и нещо. Беше много мило от страна на касиерката, не очаквах изобщо... Simple Smile

Ами ето, заради такива любезни касиерки другите клиенти са ощетени. Изобщо не ми е мила нейната постъпка, както си има Правила за участие, разписани на 2 страници, така и да се спазва частта с раздаването на талони при покупка от 15 лв.
Явно заради това на нашата касиерка вчера й бяха свършили талоните, сигурно и тя се е правила на мила и е раздавала на поразия.  Laughing

# 19
  • София
Благодаря за темата!  @):-
Утре ще атакувам за маскарпоне, блатове за торта...и каквото око "забърше".

# 20
  • Sofia
Аз пък от миналата тема (някой го спомена там и тогава го вдиях за сефте) го мислех робота на  Силвър Крест, после и блендера умувах... и накрая се кротнах на робота и това е.  Grinning  
Сега хлебопекарната ще я командировам в мазето... само по Великден може и да се сетя за нея, да помага.  Simple Smile
Те този е де, ако не се сещате само по името...

Пък, ако го пуснат по-натам пак блендера...  Sunglasses

Киса, то ако е крива касиерката и да има талони, може да си ги стисне...  Whistling

# 21
  • Варна
Не знам дали е до кривотия, забелязала съм, че на по-възрастни хора не дават талони (и стикита като имаше - също), сигурно си мислят, че нямат компютри.  Mr. Green

# 22
  • Sofia
Не знам дали е до кривотия, забелязала съм, че на по-възрастни хора не дават талони (и стикита като имаше - също), сигурно си мислят, че нямат компютри.  Mr. Green
Тъй де, все до нещо е.  Wink

# 23
Тези коледни календари от хартия ли са?
Ако имаш предвид тези от 11.99лв не, от плат и филц.

Да, за тях. Да знам какво съм изпуснала  Laughing

# 24
Аз пък съм доволна от бельото им - сега пускат едни бикини - имам черните. И вече с доста сутиени и бикини се сдобих от Лидл и са ми много удобни, пък и ми харесват като модел, материя и т.н. Понеже писахте, че нещо материята не им била добра  newsm78
Даже имам едни детски полубоксери 152 размер  Laughing идеални са ми, нито дълбоки, нито широки. Доста добре седят.  Peace

Морена, и ти се запали, а  Grinning Голяма краста си е. Да ми казваше някой, никога нямаше да повярвам, че ще харесам Лидл и че ще следя и пиша в темата /в никоя друга подобна не пиша/  Crazy Чак се чудя на себе си.
понеже се знаем от кулинарни теми, та затова Wink

# 25
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Да, за тях. Да знам какво съм изпуснала  Laughing

Blush аз пък си взех от ръкавичките-календар тази вечер. че и с намаление бяха  Blush
не са филц   Thinking по-скоро нетъкан текстил, мекички едни такива...
или не намерих, или се беше свършил фондана Blush

# 26

Да, за тях. Да знам какво съм изпуснала  Laughing

Blush аз пък си взех от ръкавичките-календар тази вечер. че и с намаление бяха  Blush
не са филц   Thinking по-скоро нетъкан текстил, мекички едни такива...
или не намерих, или се беше свършил фондана Blush

Честито  Hug
Това в кой град?  Simple Smile

# 27
Да дам и аз един положителен глас за потниците Simple Smile Отново ще взимам този оът за майка ми Simple Smile

bouquet За темата

# 28
със сигурност ще огледам апреските следващата седмица

# 29
  • на последния етаж
А аз бельото - да видим дали ще ми допадне. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт