Лидл ::73::

• 85 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
 Ето отговор и чудо  Joy
Цитат
Добър ден ! Бихте ли били така добри да ми поясните точно на какъв принцип се получава талон за вторият етап на играта - в самите условия не е пояснено нищо конкретно - с какво е обвързан той . И защо често за да се получи талон е важно касиера да е в настроение / говоря за първи етап / - при положение че във втори етап не  е обвързано конкретно с определена сума нужно ли е на колене да се молим за тези талони grin emoticon

Привет, Юлия, талон се получава на касите на нашите магазини. Получаването му не е обвързано със самата покупка или сумата на закупените продукти. Молим, ако срещнеш казус в наш магазин да ни пишеш допълнително, за да направим проверка и да съдействаме допълнително. Хубава седмица!

# 241
Ходих днес в Лидл и даваха преди мен на всички талони и обясняваха подробно какво трябва да се прави. Изтрива се за моментна награда и кода се регистрира за голямата. Доста различно отношение към клиентите имат касиерите като чета какво пишем тук в темата ... Уж еднакви правила за игрите, а никакви правила за персонала в отношението му към клиентите  Thinking

# 242
Ами като не е обвързано с покупка - значи ли че аз днес може да ида неограничен брой пъти и да си поискам талон ей така просто . И ако пък - не , къде точно е написано ,че не става.
  Ако пък ли съм разсеяна и грам талон няма да получа - ако служителят не е на кеф или не съм му симпатична -тоже.

# 243
Извинявайте, че ви занимавам, но не знам къде да се обърна другаде. Имам инхалатора от година и го ползваме нонстоп. Нуждая се от смяна на аксесоарите. Маркучът се спука и разпрашителя нещо се захаби. Знаете ли как може да стане подмяна или да купувам нов инхалатор. А дали съществува място, откъдето да се поръчат нови консумативи както е при другите марки напр. омрон

# 244
Звъннете на сервиза и попитайте за консумативи. Трябва да имат налични и да си закупите.

# 245
Привет bouquet Май не видях да е коментирано. Имате ли отзиви за кафето? По принцип взимам Якобс.

# 246
Привет bouquet Май не видях да е коментирано. Имате ли отзиви за кафето? По принцип взимам Якобс.

Аз не го харесах на вкус, да не говорим, че ми затлачи цедката и купувах нова.
Ползвам само Чибо аз  Peace

# 247
  • София
От лидл купуваме това кафе, харесвам го, но пък ние пием шварц - та не знам за цедките как влияе, якобс и чибо са ми ужасни на вкус http://promocii.bg/files/melitta-auslese-mlyano-kafe-1.jpg

# 248
  • София
От лидл купуваме това кафе, харесвам го, но пък ние пием шварц - та не знам за цедките как влияе, якобс и чибо са ми ужасни на вкус http://promocii.bg/files/melitta-auslese-mlyano-kafe-1.jpg
И аз купувам от това кафе, ползвам го в еспресо машина на Делонги, нямам проблем с цедката.

# 249
  • Sofia
Благодаря за вниманието, Dkoki!

аз пук не мога да разбера ...
И хора спрете да побърквате децата си с подобни събираници,
Аз само да уточня, че е обратното - децата побъркват родителите.  Wink
И няма как човек да разбира всичко и всеки.  Само ужажение е нужно.  Simple Smile

Аз пък не взех апрески, а туристически обувки за детето. Simple Smile

клик

Взех и от американското какао и мини сиренца за кутията с храна за у-ще. Също и Липтъна, както и това, детето си го избра.

Дадоха ми и един талон, питах - касиерката каза, че е по един за всеки на касата.

# 250
и аз съм подсигурила детето с туристическите обувки и не съжалявам, апреските не ми харесаха и ми се сториха тежки. Касиерката даваше талони на всеки 15лв. На нас за 31лв ни даде 2 талона, и 2-та са ни с опитай пак  Simple Smile

# 251
Тези вторите талони имат ли код и регистрират ли се като предишните - и ако не как точно участват за голямата награда .
  Разбрах само ,че са на принципа на моментните награди .

# 252
  • Sofia
и аз съм подсигурила детето с туристическите обувки и не съжалявам, апреските не ми харесаха и ми се сториха тежки.
Точно... и аз така.
Чудех се и звъннах на ММ, знае че съм отишла за апрески и като му казвам - В магазина съм, имам дилема - туристически обувки или... ММ ме прекъсва  - ооо, туристически обувки разбира се! Simple Smile

Цитат
Касиерката даваше талони на всеки 15лв.
И аз би трябвало да имам два, ама...
За талоните за 2 етап...  ми става ясно, че и Лидл не са наясно и всеки си прави каквото му хрумне.  ooooh! Twisted Evil

# 253
  • Варна
Купих някакво готово тесто - yeast dough, как го приготвяте?
Също, видях по-напред в темата, че коментирате готов сос Бешамел. Той от постоянния асортимент ли е и къде да го търся? Гледах, гледах и никъде не го мярнах.

# 254
Имат  код и се регистрират.
Ако спечелиш шоколад - късат 1 страничен отрязък за него.

Общи условия

Активация на акаунт