Лидл ::73::

• 85 627
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ооо, значи още 2 седмици ще ги подхвърлям тия талони  Confused

# 226
Върнах ботушките 29 номер (мерих й крачето на картонче и го пъхнах във ботуша,ами пасваше точно,а аз искам да има поне 1/2 см хлабинка,защото си имаме такива които са ни по мярка точно сега,а и във това топло време..,докато завали сняг февруари,март,ще са й омалели ooooh!

Друго Важно,което научих за новите талони! Важно е да изтърката талона още на касата!!!!
Може да печелите моментна награда - Шоколад!

Ако не печелите моментна награда,пише Опитай Пак ,както в моя случай!!! Това не ми беше обяснено на касата,а и на сайта им не го пише!
Друго,аз си мислех,че е само това в този Втори етап и не бях обърнала внимание на кода от билета ooooh! ,но Покрай това което разбрах за Шоколада,се светнах и за кода!

# 227
  • София
Това със сантиметрите и номерата на обувките е много относително, крачето на дъщеря ми е 15.5см, като стъпи хубаво дори е над 16, което уж отговаря на около 27 номер, но реално носи 24-25, дори 26 са ѝ огромни. Зависи от формата на обувката, от формата и широчината на крачето и т.н., най-добре си е да се пробва. Повечето от лидълските са широки принципно, но има изключения, например светещите сандали това лято бяха доста малки, от гумените ботуши си беше на обичайния 24/25.

# 228
  • Sofia
Да ви кажа много съм доволна от робота Silvercrest или поне от тестената функция за сега. 
Това е резултатът (изцяло месен от машинката)... който се "страхува", да не гледа.  Mr. Green

Скрит текст:

# 229
 Morena,страхотен козунак,ммммм браво👏
Талоните могат да се регистрират по всяко време до края на играта.Новото във втори етап е именно изтриването на талончето на касите,за да се вземе награда,ако сте спечелили.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 11:00 от Dkoki

# 230
  • Щастлива мама на 3 слънца
Сега ми се накараха ,че до 2 седмици мога да връщам.....
Взвх картонена къща

# 231
имаше достатъчно апрески, всякакви номера и никакви хора около тях
девойката ми, която носи 37-38 избра 39 от дамските и каза, че 38 са й малки, стискат й, опират й и т. н.
според мен не е точно така, козината ще се сплеска и ще са й големи, но ...

вече дават по 1 талон на пазаруване независимо от похарчената сума? Shocked

# 232
  • София
 Grinning аз вече се сдобих с инхалатор
Имах добри отзиви за него от няколко познати и затова отдавна следях да се появи отново.
На касата трих талонче за Шоколад и касиерката се тюхкаше каква лудница ще и настане с тези търкания, талони, игри...

# 233
А някой да е забелязал плакатите за следващата седмица  Grinning

# 234
  • София

вече дават по 1 талон на пазаруване независимо от похарчената сума? Shocked
точно така и звучи в правилата, че ще е... всъщност дори не става ясно дали е обвързано изобщо с покупка и дали трябва да е над определена сума или може да си купиш и  едни дъвки само за целта.

# 235
При гумените ботуши съвсем не е така,както при обувките им, толкова са корави,то си е голямо усилие да се ходи със тях Crazy

# 236
благодаря!  bouquet

Скрит текст:
има намалени хлебчета по 10 ст., ако мина и взема 20 на различни сметки, дали ще ми дадат 20 талона?  Twisted Evil
/шегувам се или по-скоро - ядосвам се Tired /

# 237
Ми то с такива правила...имаше майки, които взимаха стоки, за да вземат стикита, и след половин час ги връщаха...просто...струва ми се недобре обмислени правилата  Tired

# 238
аз пук не мога да разбера каква е тая лудница и покрай стикитата и покрай другите игри. Никога не съм купувала нещо заради талон или стики. Да връщала съм когато нещо не е ок, ама да го купя само заради това да получа талон или стики ми се вижда повече от смешно.
И хора спрете да побърквате децата си с подобни събираници, аз като гледам и с картите от кауфланд какво става, родители разменят ,запалени повече от децата.
Имаме стикита, имаме и карти.Моята не знае че стикитата имат имена или пък още по-малко че трябва да ги събере всички.И карти имаме,от някои по 3-4  и все пак не ги разменяме за други които нямаме, това са си нашите карти и това ни се е паднало, аз измислям игри с тях и така играем. Не съм купувала нито албум, нито подводници нито тем подобни.И цялата тази лудница покрай подобни игри ми се струва леко клоняща към ненормалнщина.
п.с. ами то каквито и да са правилата,пак ще се намери начин да се нарушават, та нали за това са правила.Я го дайте по-леко и ако спечелите,печелите, ако не здраве да е. Нали все пак сте си хапнали и купили квото ви е трябвало.

# 239
Сметка от  44 лв. от преди малко, касиерката ми даде две талончета.

Мандарините са много зле-освен, че са дребни, са и чисто жълто-бели едни такива. Имаше турски и гръцки. Пробутват си боклуците. ooooh!
 Взех само портокали, грейпфрут и едно помело.

Общи условия

Активация на акаунт