Лидл ::73::

• 85 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро,

Купихме си преди 1 месец хлебопекарна. Правихме 3 пъти хляб и на четвъртия отказа да работи. Моля, някой да ми изпрати ако има възможност телефон на сервизния им кол център тъй като в книжката пише, че за да се зачете гаранцията първо трябва да се свържа с тях по телефона. Не записах телефона, но помня, че беше 0800 111 и после другите цифри не ги помня.
Искам да я ремонтират и да я ползваме, тъй като сме доволни.
Аз имах такъв проблем с моята хлебопекарна. Занесете я в някои магазин на Лидл с касовата бележка, там ще ви я приемат за ремонт и ще ви дадат протокол. Не я пращайте сами на сервизният магазин, ремонта трябва да мине през магазин на Лидл. Peace

# 211
  • София
Пак от фейсбук
За кодовете от първия етап
Lidl Bulgaria Здравей, Радка! Кодът може да е бил приет от системата, но ако той не присъства в базата данни с генерирани кодове, то той ще бъде дисквалифициран и няма да участва в случайния избор на печелвишия такъв. Надяваме се на твоето разбиране. Поздрави!

# 212
  • София
Добро утро,

Купихме си преди 1 месец хлебопекарна. Правихме 3 пъти хляб и на четвъртия отказа да работи. Моля, някой да ми изпрати ако има възможност телефон на сервизния им кол център тъй като в книжката пише, че за да се зачете гаранцията първо трябва да се свържа с тях по телефона. Не записах телефона, но помня, че беше 0800 111 и после другите цифри не ги помня.
Искам да я ремонтират и да я ползваме, тъй като сме доволни.
Аз имах такъв проблем с моята хлебопекарна. Занесете я в някои магазин на Лидл с касовата бележка, там ще ви я приемат за ремонт и ще ви дадат протокол. Не я пращайте сами на сервизният магазин, ремонта трябва да мине през магазин на Лидл. Peace

Много благодаря. Още довечера ще я занесем. Просто спря да нагрява и да върти за да омеси тесто.

# 213
Играта наистина ми се струва безсмислена. Често забравят да ми дадат талони в час пик, то и аз забравям, защото за себе си реших че играта не струва. Касиерката снощи си ми каза да си ги подсещам, защото талоните са им последна грижа при маркиране и приключване на сметката ( разбирам ги)
За книгата ще се пробвам,з ащото не съм събирала брошурите и ми се струва хубава.Но няма да пазарувам излишни неща насила...ако стане-стане
Това с кодовете ми е тъпо...имам два нерегистрирани...

# 214
Има ли някой спечелил вече от първия етап? Нали вчера беше тегленето, ако пък никоя бг мам  не спечели....ще ме извинявате ама бая подозрително ще е  Mr. Green

# 215
  • Sofia
Пак от фейсбук
За кодовете от първия етап
Lidl Bulgaria Здравей, Радка! Кодът може да е бил приет от системата, но ако той не присъства в базата данни с генерирани кодове, то той ще бъде дисквалифициран и няма да участва в случайния избор на печелвишия такъв. Надяваме се на твоето разбиране. Поздрави!
Това, ако правилно го разбирам, изобщо не бих могла да проява разбирането, на което се надяват Лидл.  Shocked

Значи зарибявката беше да се пазарува/харчи за 1я етап...  Добре, че не съм купила нищо само заради талони.
Изобщо...

# 216
  • софия
Има ли някой спечелил вече от първия етап? Нали вчера беше тегленето, ако пък никоя бг мам  не спечели....ще ме извинявате ама бая подозрително ще е  Mr. Green
На 22.11. ще теглят от двата етапа.

# 217

19.   Тегленето на наградите както за Етап 1, така и за Етап 2 ще се извърши на 22.11.2015 г. чрез провеждането на томбола на случаен принцип. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печеливш Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

# 218

Не е било вчера, на 22 ноември ще теглят и двата етапа. Peace

а, отговорили са ти вече.

# 219
  • При любимите ми хора
Момичета, какво ще кажете за инхалатора, който пускат утре??
Ползвали ли сте го? Върши ли работа?
Благодаря предварително  bouquet bouquet
Искам и аз да помоля за отзиви за инхалатора. Този на батерии ли е?

# 220
Е моите нерегистрирани талони са от снощи, и още бая имаха, и бяха а етап 1...и какво, напразно са ми ги дали
Много глупава игра и този път определено е дразнещо...непрофесионална

# 221
  • Варна
НЯкой ходил ли е днес? Как е зареждането откъм дамски ботуши? Ще мога да ида чак утре...

# 222
  • София
Има ли някой спечелил вече от първия етап? Нали вчера беше тегленето, ако пък никоя бг мам  не спечели....ще ме извинявате ама бая подозрително ще е  Mr. Green

На 22.11. ще теглят печелившите и от двата етапа.

# 223
Взех ботушки за малката 29 номер,но изглежда са й малки   Sad, а тя толкова ги иска,но с това голямо краче (стелка 17 см) ooooh! кльощава и с огромен крак  Crazy
Сигурна ли си, че са й малки, и аз ще купувам ботушки (ако успея де Simple Smile ), и от страницата с номерацията на Lidl ми излиза за 16 см. - 26 единичен и 26/27 двоен размер (това за мойта мома), а в твоя случай за 17 см. - 28 и 28/29.
На един друг сайт с номерация на обувки http://taobao.bg/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1% … 0%B2%D0%BA%D0%B8/
17.1 см. - 28 размер.
Пък ти си взела 29... Thinking

Между другото стелките винаги са малко по-големи от крачето, така че най-добре да се измери самото краче върху лист хартия - отбелязваш палеца и петата, и мериш това разстояние, а не стелката.

Така че може би не са й малки?

# 224
  • софия
Момичета, какво ще кажете за инхалатора, който пускат утре??
Ползвали ли сте го? Върши ли работа?
Благодаря предварително  bouquet bouquet
Искам и аз да помоля за отзиви за инхалатора. Този на батерии ли е?
За инхалатора имаше отзиви, както в настоящата, така и в миналата тема. Както и в предишни.

Общи условия

Активация на акаунт