Лидл ::73::

• 85 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
===
Малакта видя тези Играчки на Киндер и орева света за такова мече или тигърче!
Искам да й взема,но исках да е за Коледа! А ако не й го дам сега ,ще бъдат големи драми! Някой купувал ли е преди от тях,Играчиците хубави ли са или са много мънички?
...
Много са хубави. Имаме едно еленче не от сега. Много е сладко и много пътуване е видяло. Живо и здраво си е.  Simple Smile

# 196
  • На брега на реката
Момичета, някой купувал ли е преди, кухненския смесител. Чудя му се newsm78, струва ми се изгоден, ама не знам до колко е качествен.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 09:01 от bubanka

# 197
  • София
И какво се оказа, днешните талони по нещо различават лисе от етап 1?

За книгата естествено, че при 50 лв сметка ще получите 2 точки, а при 100 - 4 и т.н.

# 198
Да различават се! Освен че ми дадоха за 43 лв,само 1 (поисках си още един,но момчето изобщо не беше в час и си помислих,че за 2-ри етап може само по 1 талон да се полага,знам ли?!! newsm78 ) имат поле,което трябва да се изтърка и да се регистрира! Ей сега отивам да чета ,по колко талона се дават и за какви пари! Взех ботушки за малката 29 номер,но изглежда са й малки   Sad, а тя толкова ги иска,но с това голямо краче (стелка 17 см) ooooh! кльощава и с огромен крак  Crazy

Изтърках талончето...пише Опитай пак!!!
Не видях обаче за втори етап от играта им да пише,че талони се раздават за някаква сума а само:

Участие в Етап 2 на Играта

10. За да участва в Етап 2 на Играта лице, което отговаря на изискванията на т. 5 по-горе, трябва:

10.1. да вземе талон за участие от касите на всеки един магазин на ЛИДЛ в България (от 09.11.2015 г. до 22.11.2015 г.);

10.2. да попълни в регистрационната форма на сайта на ЛИДЛ www.lidl.bg\5years, точно уникалния номер на талона за участие и следните лични данни: име; фамилия; имейл адрес; телефонен номер.

11. С участието си в Играта Участникът се съгласява с настоящите Правила и с Политиката на Организатора за защита на лични данни, които са достъпни на www.lidl.bg\5years

12. Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти.

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 08:53 от nadejdata

# 199
  • София
Там е работата, че в правилата им нищо не е уточнено за втори етап... понеже пише да вземе талон, може и 1 да е на покупка, но тези правила както са ги написали плачат за КЗП...

# 200
  • Sofia
За втори етап, щом не споменават друго за цената, значи остава същото.
Ама пък

С тези талони, днес много се издразних на касиерката.....
такъв скандал бих вдигнала (а не съм такъва човек, ама сещайте се как ме издразни това) в тоя случай... Аман бре, как да не знае, как ще ми е крива отсреща, викам управител и да хвърчи като не ѝ се работи.  Close

Като взема детето от у-ще ще се пробваме и ние за апреските.

# 201
  • велико търново
Талоните са доста по различни. Имат понктирано поле пише изтрий .На мен ми не падна два пъти ,, опитай пак,, и усмивка. Дадоха на касата кутия млечен шоколади за моментни награди. Взех ботушки за детето ще ги пробваме като се прибере. Хадесах много шоколадовите изкушения на киндер. Някой отварял ли е яйце киндер от 7,99лв.с каква играчка са за тези пари?

# 202
  • София
Добро утро,

Купихме си преди 1 месец хлебопекарна. Правихме 3 пъти хляб и на четвъртия отказа да работи. Моля, някой да ми изпрати ако има възможност телефон на сервизния им кол център тъй като в книжката пише, че за да се зачете гаранцията първо трябва да се свържа с тях по телефона. Не записах телефона, но помня, че беше 0800 111 и после другите цифри не ги помня.
Искам да я ремонтират и да я ползваме, тъй като сме доволни.

# 203
Те правилата на играта имат несъответствия - аз видях две противоречия, а даже не съм юрист, представям си ако такъв ги гледа  Crazy

# 204
  • София
Аз противоречия не виждам, само неизясненост голяма.

# 205
днес за сметка от 90 лева ми дадоха 1 талон, а аз от старите имах поне 5 да регистрирам от петък и сега те вече не важат ли? пробвах с един и няма проблем да го регистрирам,пак ми пише че съм се регистрирала успешно. Уф тая игра ми се струва много измислена.
Взех апрески, ленор и вениш, допадна ми че са намалени.Исках да взема и зъболекарския комплект за малката за коледа, обаче тя как го видя на стилажите и през 3 реда от него като писна "Мамооооо виж това дето преди ми обеща че ще ми купишш!!!!!!" та отиде ми коледния подарък, мина за именния и ден в сряда.
А с баща и иначе цял план измислихме , отидохме и двамата в магазина, уж да купим апрески ,а после той да се върне сам и да вземе и комплекта, уж да не го види малката. Отидоха ни и схеми и всичо.

# 206
  • София

Не видях обаче за втори етап от играта им да пише,че талони се раздават за някаква сума а само:

Участие в Етап 2 на Играта

10. За да участва в Етап 2 на Играта лице, което отговаря на изискванията на т. 5 по-горе, трябва:

10.1. да вземе талон за участие от касите на всеки един магазин на ЛИДЛ в България (от 09.11.2015 г. до 22.11.2015 г.);

10.2. да попълни в регистрационната форма на сайта на ЛИДЛ www.lidl.bg\5years, точно уникалния номер на талона за участие и следните лични данни: име; фамилия; имейл адрес; телефонен номер.

11. С участието си в Играта Участникът се съгласява с настоящите Правила и с Политиката на Организатора за защита на лични данни, които са достъпни на www.lidl.bg\5years

12. Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти.

Изглежда тази игра не е обвързана с покупка, всеки може да си вземе талон
т.5 е .... само дееспособни физически лица, които са навършили 18 години ...

Защо не са го написали ясно...

Всеки може да си вземе талони, вероятно както беше томболата на Кауфланд, даваха много талони, хората попълваха и пускаха десетки талони.

А новите талони имат ли код за регистрация?

# 207
  • София
Какво се регистрира на тези талони, след като има поле за триене и там излиза печелиш/ не печелиш? Имат ли код?
Чудя му се на Ариела, в темата за перилните нещо се оплакват от него.

# 208
  • София
Не е обвързано с покупка. Вижте фейсбук страницата и отговорите на Лидл.
Lidl Bulgaria Привет, Елиана, получаването на талон за участие във втория етап на играта не е обвързан с покупка или сумата за покупка. Ето я точката: "Участие в Етап 2 на Играта

https://www.facebook.com/lidlbulgaria/

# 209
YSMIV4ICA В голямото яйце на Киндер за Хелоуим има плюшена играчка около 10см е. Във всяко е различна. Може да ви се падне и нещо за сглобяване по принцип - разликата с малкте яйца е в размера на играчката и това, че обикновено голямата прави нещо, движи се, отваря се Simple Smile. Хубави са - от голямото яйце има за всички шоколад и всички са доволни Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт