Лидл ::73::

• 86 031
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Момичета , шампоан от Лидл?
Кой от какъв е доволен? newsm78
Скрит текст:
сега е в нова опаковка
Скрит текст:
- балсама особено ни е любим . Даже ми харесва повече от тези на Лореал и други от рода.
  Преди две години пакет от въпросният ориз имаше цяла колония или милион буболечки в него - пакета си беше затворен и от тогава не съм купила . Фен съм си на бг ориз -перлен или бисерен или камолино. Ориз Европа също. И макар Лидл да ми е най -удобният магазин - ориз си купувам от другаде - просто не съм фен на дългозърнести или пък са доста натрошени тези .

# 391
  • Sofia
Точно днес мирисах този син Ленор, който е на промо, хареса ми аромата и сега на тази цена си струва. Понякога се страхувам от алергични реакции, но така или иначе в детското пране не слагам.
Малката ми щерка е на 8г. вече, едва от това лято опитах да ѝ пера дрехите с нашия прах и за сега няма проблем.
Омекотител пък (за аромат де, софийската вода е мека) взех сега за сефте от много години (щото е боклук Wink  ) онзи "парижкият" ама е "въдух под налягане"... ooooh!
Та до сега за детето ползвах бебешкия/лилав на Сано Максима.

Ориз Бисерен на Либра - страхотен, вкусен!  Heart Eyes

# 392
Момичета , шампоан от Лидл?
Кой от какъв е доволен? newsm78
Скрит текст:
сега е в нова опаковка
Скрит текст:
- балсама особено ни е любим . Даже ми харесва повече от тези на Лореал и други от рода.

Жармен е отговорила. Заради нейни препоръки bouquet търсих в лилавата опаковка, но нямаше в момента и взех синята и балсама към нея. Е, родих се, като помисля колко пари съм пръснала и за не толкова скъпи, и за доста скъпи шампоани и на намерих моя. Имам чувствителен скалп и сърбеж, без пърхот. Откакто се мия със синия, всичко е наред. Преди него пробвах зеления, не ми хареса, на майка допадна. Сега чак ме е страх да взема лилавия, но може и да пробвам, дано не разваля магията. Simple Smile Явно е много индивидуално, но лидълските пък са евтини, така че може да се прежали човек да пробва.
Аз пък с всичките дежурни покупки тая вечер награбих едни черни затворени обувки на платформа, намалени. Имаше зелени и черни. Залепнаха ми, леки са, не знам как ще бъдат на по-дълго ходене. Някой да ги е купувал лятото? Или рано есента, не си спомням кога точно ги предлагаха. bouquet

# 393
Доволна от пазара тази вечер - намалена шунка от бут слайс за вечеря към картофения огретен, намалени италианска извара, американски палачинки, чийзкейк, кроасани с масло за закуска и бирена шунка. От таз седмичната промоция .  миринда, превръзки, земелчета, бонбони бадем-шоколад, салам закуска, айран, шпек, за моя радост имаше и шоколадов шейк от америк.седмица, въпреки, че миналата беше вършил. И бисквити с фъстъчен крем eat

# 394
Аз вчера си взех намалена рикота - някой да ми даде  идея какво да приготвя с нея - чиста не ми хареса . Що ли я купих идея си нямам Grinning

# 395
  • София
Аз вчера си взех намалена рикота - някой да ми даде  идея какво да приготвя с нея - чиста не ми хареса . Що ли я купих идея си нямам Grinning
Ето тези бисквитки с рикота и шоколадови капчици много се тачат в къщи http://yoli-www.blogspot.bg/2010/09/blog-post_27.html

# 396
Инка благодаря  Hug  bouquet

# 397
  • Варна
Скрит текст:
Ако някой е виждал дали в ДМ, Лили или другаде има омекотители на Фрош, ще съм много щастлива да сподели
В Кауфланд редовно има.

# 398
Каква е материята на дамските боксерки и бикини?

# 399
  • Sofia
Бисквитките с рикота на Йоли и у нас много харесваме.
Жармен, да ти припомня и соления вариант на dzveriLKA с рикота.

# 400
Сушени домати има ли в Лидл в постоянен асортимент ? В мазнина са или ?

# 401
  • София
Djiji  Според мен си заслужава, стига да работи повече от 2 месеца, но все пак има 3 години гаранция. Каната е тежка наистина и на мен ми е трудно да я мия, но не е невъзможно. Аз го ползвам предимно за смутита и не мога да кажа, че много добре всичко смила, но аз слагам ядки и семена. Нямам база за сравнение с друг. Правила съм на предишният крем супи, шейкове, фрапе и са били добре.
Значи не смила ядки и семена?

# 402
Смила ги, лед включително, но в смути няма как да ги пюрира на гладко пюре. За такъв ефект се иска съвсем различен блендер - над 1000 вата, цените и сами може да видите. Аз лично си правя хубави смутита, включително с по-слабия Филипс, а също слагам ядки, те просто се усещат като съвсем дребни парченца, ако няма ядки всичко е на гладко пюре.

Сушени домати има в постоянния асортимент - мариновани обаче. При лютите чушлета, краставички и тем подобни се намират, червен буркан около 3 лв.

# 403
Като стана въпрос за ориз, бясна съм, защото любимия ми дългозърнест ориз от 1,99 лв. вече не го продават. Беше страхотен, зрънцата се брояха.
Сега на негово място стои някакъв миризлив бланширан ориз, който нямам намерение да пробвам, като имам предвид плачевния си опит с други марки.
Искам си дългозърнестия ориз. Crossing Arms

# 404
Спокойно,ще го пуснат пак,в нова опаковка и с нова цена,както много други продукти.И аз също харесвах този ориз.Очаквам  и с кръглите бисквитки/бишкоти да се получи така,скоро да ги заредят.

Общи условия

Активация на акаунт