Лидл ::73::

• 85 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
яйцата се варят идеално в уред за готвене на пара, както и оризът Simple Smile

# 376
Конвекторната ми печка нещо не е наред... Кои са им сервизите на Лидъл   newsm78 Или трябва да я нося в магазина ..за сефте ми се случва и не съм запозната

# 377
  • София
Здравейте момичета,
блендера който пускат утре от 55 лв., някой ползва ли го?
Има ли доволни от него?
Изглежда добре за тези пари с тези параметри  Simple Smile

Купих си от Лидл блендер преди 2 години, но не го бях ползвала. След 2 месеца активно ползване просто спря да работи. Занесох го в Лидл и след седмица ми дадоха нов, като този който е от тази седмица. Ползвала съм го няколко пъти само. Надявам се да не спре да работи като стария след 2 месеца пак ...

# 378
Препоръчайте ми ориз от Лидл  Hug

# 379

Използвам този от около две години, и не го заменям за друг  Peace

# 380

Използвам този от около две години, и не го заменям за друг  Peace

bouquet  Благодаря, днес ще купувам  Simple Smile

# 381
  • Русе

Използвам този от около две години, и не го заменям за друг  Peace
И аз, дори от повече време го ползвам, но при последната промоция, ориза беше различен. По-дребен е и като готвих орис със спанак, стана на каша. В никакъв случай не съм го варила повече от необходимото. Вчера правих пълнени чушки и не посмях да сготвя с него. Ползвах Баланс на Крина.

# 382
Здравейте момичета,
блендера който пускат утре от 55 лв., някой ползва ли го?
Има ли доволни от него?
Изглежда добре за тези пари с тези параметри  Simple Smile

Купихме за майка ми такъв, ние бяхме взели малко преди това Филипс, който е и по-скъп от този. И мога да кажа, че съжалявам, че не изчакахме лидълския  Wink Много по-мощен е, каната е стъклена и тежка (само, че трябва да се пази) и пюрира нещата по-хубаво. И Филипса върши работа де, не е боклук. В началото на годината май го взимахме, работи почти всеки ден и няма проблеми.
Но може и до партиди да е, не знам. Чета тука колко проблеми имат с конвекторните печки, с нашата на около 2 години нямаме никакви проблеми, зимата работи всеки ден.

# 383
  • гр.Варна
Конвекторната ми печка нещо не е наред... Кои са им сервизите на Лидъл   newsm78 Или трябва да я нося в магазина ..за сефте ми се случва и не съм запозната
Носиш печката в магазина заедно с касовата бележка.

# 384
  • София
404NotFound, Мъ℘♥Мяɣ - благодаря ви,
утре сутрин съм там, ще го видя и на живо как изглежда,
и го взимам, няма какво да му мисля  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 385
  • София
Djiji  Според мен си заслужава, стига да работи повече от 2 месеца, но все пак има 3 години гаранция. Каната е тежка наистина и на мен ми е трудно да я мия, но не е невъзможно. Аз го ползвам предимно за смутита и не мога да кажа, че много добре всичко смила, но аз слагам ядки и семена. Нямам база за сравнение с друг. Правила съм на предишният крем супи, шейкове, фрапе и са били добре.

# 386

Използвам този от около две години, и не го заменям за друг  Peace
И аз, дори от повече време го ползвам, но при последната промоция, ориза беше различен. По-дребен е и като готвих орис със спанак, стана на каша. В никакъв случай не съм го варила повече от необходимото. Вчера правих пълнени чушки и не посмях да сготвя с него. Ползвах Баланс на Крина.
И аз забелязах че вече е различен, точно на каша става. Мислех си че нещо си въобразявам, но явно са го сменили Sad. И на вкус е различен за съжаление Sad.

# 387
  • Варна
Момичета , шампоан от Лидл?
Кой от какъв е доволен? newsm78

# 388
  • Stuck in a moment
Просто наистина ме мързи да режа ситно зеле, морков и цвекло за салата, а много обичам.
Ти тези не ги ли рендосваш?  Simple Smile

Да, рендосвам ги...Цвеклото цапа много, зелето го режа отделно и съм много изрядна, искам да е на тънки лентички, просто отива доста време. Вече разбрах, уред ще се купува от друго място, може би ел.ренде Simple Smile

Точно днес мирисах този син Ленор, който е на промо, хареса ми аромата и сега на тази цена си струва. Понякога се страхувам от алергични реакции, но така или иначе в детското пране не слагам. Иначе един колега така се беше изринал от Коколино, ходене по доктори, мазила...

Скрит текст:
Ако някой е виждал дали в ДМ, Лили или другаде има омекотители на Фрош, ще съм много щастлива да сподели

А кои бикини казахте, че се отпускат? Харесах тези с ластична дантела в горната част, те стават ли?

Този ориз и аз го ползвам. Даже сега готвих с него и био-то на Крина - при нас имаше намален, и се получи супер комбинация като ги смесвам.

# 389
Каква е материята на дамските боксерки и бикини?

Общи условия

Активация на акаунт