Лидл ::73::

• 85 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Да се оплача, че конвектора,който си купих миналата година снощи му спря вентилатора. Ще се връща  Sad
Много ми е интересно как ще се върне след 1 г.? Да се прати за ремот в гарнционния сервиз е съвсем друго. Отделно този вентилатор верятно е изразходил работочасовете си, предполагам, макар да ми се вижда малко 1г., все пак на дали се ползва целогоишно.
Уредите на Лидл умат гаранция 3 год и се връщат в техните магазини с касова бележка, а те си се разправят със сервизите.

# 151
Бельото еластично ли е, пише 95% памук. А дали си отговаря на размерите, не знам кой размер да си купя, гледам, че бикините са до L,а потниците до XL, аз съм XL.

# 152
Аз днес си напазарувах стандартното. Напоследък нищо не ме влече.

# 153
Да се оплача, че конвектора,който си купих миналата година снощи му спря вентилатора. Ще се връща  Sad
Много ми е интересно как ще се върне след 1 г.? Да се прати за ремот в гарнционния сервиз е съвсем друго. Отделно този вентилатор верятно е изразходил работочасовете си, предполагам, макар да ми се вижда малко 1г., все пак на дали се ползва целогоишно.
Уредите на Лидл умат гаранция 3 год и се връщат в техните магазини с касова бележка, а те си се разправят със сервизите.
В това отношение са коректни и бързи, поне в нашата ситуация.

# 154
  • София
Здравейте  Hug какви са ви мненията за марката Силвър Крест  newsm78
моите са положителни. Уредите са читави, а ако не ти харесат може да ги върнеш с касона бележка.
Имат и 3 год. гаранция.

# 155
Мъжките слипове от Лидъл как са като качество?

# 156
  • на последния етаж
Morenabouquet

# 157
Здравейте  Hug какви са ви мненията за марката Силвър Крест  newsm78

Никак не е добро моето мнение. Бързо се повреждат, а това че гаранцията им е 3 години, хич не ме топли като ще трябва още от първата година да се занимавам с ремонти. Някои неща не изкараха и година, а ги запратих на боклука още на 3-тия месец Confused

Купих прожекционен часовник  - беше 40 лв. приблизително...скапа се на втория или третия месец и директно го изхвърлих. Хлебопекарната - година по-късно е за ремонт. Машинка за бръснене...няколко месеца изкара и е на боклука...остава да се занимавам с всяка джаджа, щото имала била гаранция. Не искам да се разправям постоянно със сервизи и ремонти, затова и повече нищо като техника няма да си взема от там

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 22:44 от Aronia*

# 158
  • В една слънчева къща...
На мен пък нито един от уредите Silver Crest не ми се е повреждал /имам хлебопекарна, уред за готвене на пара, два миксера, блендер, пасатор 3 в 1, уред за зареждане на акумулатори.../

И за да приключим сагата със странния символ от талона: шръфтът е Lucida Sans ... нещо си, а символът е малко L. Отдолу има пример с изречение  Peace

# 159
Зависи колко си ползваш уредите явно Laughing И аз имам пасатора 3 в 1 от около една година - жив и здрав е... цялата 3-годишна гаранция ще изкара без ремонт....само че съм го ползвала точно един или два пъти  Mr. Green Всичко що е ползвано по-редовно, умря скоропостижно Tired

Може и да е късмет, но пък не малко хора се оплакват от хлебопекарните, конвекторите...

# 160
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз днес си напазарувах стандартното. Напоследък нищо не ме влече.

И мен

# 161
  • София
Имам доста уреди Силвър Крест (хлебопекарна, миксер, фритюрник, кана, сокоизтисквачка, блендер, пасатора 3в1) и никакви проблеми от технически характер до момента. Някои от тях ползвам ежедневно.

# 162
Аз мисля да си взема блендера от новата брошура ,затова ви питах за мнението ви  Hug

# 163
Благодаря за мненията за потниците! Ще ги видя и аз Simple Smile
Каая, мъжките слипове се коментираха, че не са харесвани.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт