Лидл ::73::

• 85 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За блендера от четвъртък прочетох смесени мнения от минали години. Някой има ли пресни впечатления?

# 181
За блендера от четвъртък прочетох смесени мнения от минали години. Някой има ли пресни впечатления?
аз мисля да си го взема ,пък каквото стане  Naughty

# 182
  • София
Аз още утре мисля да взема две точки за книгата - апрески, чорапи и цитруси.
Въпросът е да не се изчерпат книгите, защото в сайта пише, че е до изчерпване на количествата или до 6.12. Thinking

За датата вече са те поправили, но и друго не си забелязала - дава се точка за сметка над 25 лв. Според мен и за 100 лв. пак 1 точка се полага. Ако искаш 2 точки, май ще трябва да разделиш продуктите на 2 касови бележки.  Wink

п.п. Не съм права. Все пак пише на всеки 25 лв.

# 183
Забелязала съм...И не съм писала, че ще са на една бележка..
Апреските са 26 лв, и останалото на друга Peace

# 184
  • Sofia
Момичета, някой да е купувал от музикалните книжки, особено тази с колите, и да има проблем. Взех една - не издава никакъв звук. Сменихме я с втора, пробвах я в магазина - пак нищо. Не искам да я връщам, но се чудя къде може да е проблема. Преди да я пробваме издърпахме лентичката под батерията.

# 185
  • Асеновград
Момичета, някой да е купувал от музикалните книжки, особено тази с колите, и да има проблем. Взех една - не издава никакъв звук. Сменихме я с втора, пробвах я в магазина - пак нищо. Не искам да я връщам, но се чудя къде може да е проблема. Преди да я пробваме издърпахме лентичката под батерията.
Миналата година бях взела фермата и имаше проблем върнах я след като в магазина не успяха да ми окажат съдействие.Всъщност те предложиха да я върна след като нямали представа как работи. Като гледам са същите.

# 186
  • Sofia
Аз миналата година бях взела една с животни и още си работи, но не беше от този модел, който записва и звуци.

# 187
От бельото - само мъжките потници се отпуснаха много, но останалите неща - боксерки, бикини, детско - всичко е ок.

Откакто има овче, козе и биволско мляко в стъклени бурканчета, купувам от козето за детето. Хем е в стъкло, хем е с по-малко алергени. Дано не го спрат, защото днес не видях точно от него.

Отговарят ли си на размерите, по принцип Лидлските неща са уголемени, понеже ще пращам мъжа ми и няма да мога да ги видя. А бикините удобни ли са?

# 188
Последно не съм доволна от цитрусите в лидъл-лимоните едно'сухи' и твърди-и тези от мрежа и насипните. Грейпфрута дори не ми замириса на грейпфрут и един стипцав направо.

# 189
  • in Wonderland
Момичета, какво ще кажете за инхалатора, който пускат утре??
Ползвали ли сте го? Върши ли работа?
Благодаря предварително  bouquet bouquet

# 190
  • Пловдив
Дали скоро ще пускат туристически раници и термобельо Кривит?
Раниците им стават, но термобельото не е добро.

# 191
Аз така и не разбрах правилно втората част на играта - какво е условието да получиш талон .

# 192
Точки за книгата ще се събират от 16.11 http://www.lidl.bg/bg/Book-6991.htm
 Според мен,ако касовата бележка е на стойност 50 лв,трябва да се дават 2 точки,така е било и във К.,когато е имало разни игри!
Утре заемам нисък старт за ботушки за малката!
 Хич не съм доволна ,че изкарват толкова рано Коледните лакомства и подаръчета  Crossing Arms
Малакта видя тези Играчки на Киндер и орева света за такова мече или тигърче!
Искам да й взема,но исках да е за Коледа! А ако не й го дам сега ,ще бъдат големи драми! Някой купувал ли е преди от тях,Играчиците хубави ли са или са много мънички?
Цената е Добра,според мен,защото в другите магазини е по 19 лв!
Има и Едни много изгодни Чантички на ДаВ за 22 лв (няма ги в боршурата),но са изгодни заради нещата ,които съдържат!

# 193
  • Ямбол
С тези талони, днес много се издразних на касиерката.Правя сметка за 47 лв, питам я за талони, а тя,какви талони ми отвръща,при положение,че са пред нея на гишето над касата.Аз и отговарям посочвайки и ги,тези за всеки 15 лв покупка,дава ми 2 талона и тръгва да се захваща със следващия на каса.Аз стоя и и казвам,че ми се полага още 1 талон,а тя,защо,колко лв ми била сметката и ми иска касова бележка,намусено ми дава още 1 талон,сякаш заплата от джоба си вади. Преди мен имаше 3 души на каса, на никой не даде талони ,а правиха не малки сметки.Попитах за точките от кога започват, тя ми отговори,че нищо не знаела,посочих и плаката срещу нея точно,отговора беше,не са ни информирали . Не знам защо са толкова нагли.

# 194
Ники, явно е до служител и желанието му да бъде професионалист в това, с което се занимава. Ние не сме имали проблем в Лидл за стикита, талони и др..
Скрит текст:
Но в друга верига сме имали и вече минавам на друга каса, ако видя, че съм се наредила на каса, където работи една жена, която вдигна панаири за едни смотани карти.

Общи условия

Активация на акаунт