Лидл ::73::

• 85 647
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Тези вторите талони имат ли код и регистрират ли се като предишните - и ако не как точно участват за голямата награда .
  Разбрах само ,че са на принципа на моментните награди .

Имат код, той се регистрира. Моментните са с изтриване и обикновено май са Опитай пак и усмивка  Simple Smile

# 256
  • София
Също, видях по-напред в темата, че коментирате готов сос Бешамел. Той от постоянния асортимент ли е и къде да го търся? Гледах, гледах и никъде не го мярнах.

Само в тематичните седмици на Италия съм го виждала. Може и да има нялъде останал. На мен ми дойде твърде тежък, предпочитам да си направя сама соса само с прясно мляко.
Скрит текст:

# 257
Ами явно става да се разреди с прясно мляко или течна сметана. Аз също предпочитам домашен да си направя .
 Вчера видях пак в асортимента хумус . Някой ако е купил да сподели хубав ли е  bouquet
Имаше даже разновидности.
  В нов асортимент видях и сметана за готвене течна в кофичка / 200мл някъде беше май/

# 258
  • Sofia
Вчера видях пак в асортимента хумус .
Яяя, това пък къде? Simple Smile

# 259
Вчера видях пак в асортимента хумус .
Яяя, това пък къде? Simple Smile
Ами около крема сиренето някъде там - в кръгли пластмасови кутии. То и преди бяха пускали .
  Отделно да спомена вчера си намерих лимонови резенки - край нещата останали от стари промоции . Още в петък ми беше пояснено че са свършили май още в сряда и нямало да има Grinning /Открих ги случайно като зяпах сладкарските неща - подправки и т.н.
    Жито също имаше в събота / предишният ден ме убедиха ,че е свършило /

# 260
Сега ако ми намериш и фъстъчено масло, цена няма да имаш  Laughing Laughing Laughing

# 261
Сега ако ми намериш и фъстъчено масло, цена няма да имаш  Laughing Laughing Laughing
Ами имаше няколко буркана над резенките или около тях -ама това е в Разград.
 Тази седмица на промо са фъстъци белени - правя си идеално фъстъчено масло от тях. Няма разлика от това в буркана.

# 262
  • София
На мен пък касиерката ми каза, че дават талон на всеки 25 лева, явно всяка касиерка е разбрала различно.

# 263
На мен пък касиерката ми каза, че дават талон на всеки 25 лева, явно всяка касиерка е разбрала различно.
Това нали е пък да книгата - някакви стикери или каквото е там се лепи и събират .

# 264
  • София
Ходих днес и взех термочорапи за половинът.
Видях плакати след касите за някакви машинарии и дамски и мъжки дрехи на 19-и. Смятам като лешояд да закисна много рано в магазина и да се добера до мъжките блузи. Предния път бяха обрали буквално всичко в 9 сутринта.

# 265
Ходих днес и взех термочорапи за половинът.
Видях плакати след касите за някакви машинарии и дамски и мъжки дрехи на 19-и. Смятам като лешояд да закисна много рано в магазина и да се добера до мъжките блузи. Предния път бяха обрали буквално всичко в 9 сутринта.
Как са чорапите?

# 266
  • София
Дебели са, изглеждат много огромни, но станаха на мъжът ми. Той е 43-и размер, взех 43-46.
На мен ми изглеждат добре, но аз нямам и кой знае какви критерии.

# 267
  • Stuck in a moment

Друго Важно,което научих за новите талони! Важно е да изтърката талона още на касата!!!!
Може да печелите моментна награда - Шоколад!

Оооо, това днес изобщо не ми го казаха. И какво, ако го изтъркам сега и се падне шоколад, няма да ми го дадат ли?  Sad

# 268
Тази вечер пазарувах в Лидл, талонче не ми дадоха, попитах дали нямат от новите талони, отговориха ми, че не ми се полагат понеже сметката ми е под 15 лв. Казах, че новите талони не са обвързани със стойността на покупките, но касиерката каза, че така са ги инструктирали. Замълчах си и си тръгнах, никой на опашката не получи талон, не исках да споря повече, защото касиерката видимо се притесни, а вината не е нейна.

# 269
Тази вечер пазарувах в Лидл, талонче не ми дадоха, попитах дали нямат от новите талони, отговориха ми, че не ми се полагат понеже сметката ми е под 15 лв. Казах, че новите талони не са обвързани със стойността на покупките, но касиерката каза, че така са ги инструктирали. Замълчах си и си тръгнах, никой на опашката не получи талон, не исках да споря повече, защото касиерката видимо се притесни, а вината не е нейна.
Ето ти нов казус - пиши им - така ми казаха на мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт