Лидл ::73::

• 85 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
е може да не ги карат една по една, ама ни е си плащаме все едно е така.
За маслото на лидл аз никак не го харесвам. като правя крем с него винаги става странен, като пресечен малко. С друго масло нямам такива проблеми, за мен това не е 100% масло има някакви примеси.
Относно немското масло зимата писах ,че ми се струва странно при топене - някой ми обясни ,че така трябвало да бъде . Просто аз си помня хубавото краве масло от детството ми и вкуса и консистенция и аромат . Нещо има в него определено. Не е лошо - но не е и това ,което харесвам - косми не съм намирала.
 Вътре в маслото или отгоре е бил - щото аз преди време бях си купила кутийка крем сирене и в къщи установих ,че някой я е пробил и е пробвал с пръст съдържанието май Grinning /

# 436
ами не съм съгласна че при топене трябва да е така, купувам си друго немско масло и не е така. Аз правя един крем за шприцоване и с това масло винаги стои като пресечен, ама винаги. а технологията е просто да го разбия хубаво с миксера и захарен сироп.С друго немско масло никога не съм имала проблем. Само веднъж попаднах на едно миризливо, явно не беше съхранявано правилно според мен, знам ли може и друга да е причината.

# 437
  • Пловдив
Момичета, как са дамските потници на дължина? Аз съм висока и стандартните са ми винаги къси.

# 438
И аз немога да разгледам spisaniе.lidl.bg ,нещо не се отваря  Crossing Arms исках да разгледам Каталога със дървени играчки  Crossing Arms

# 439
И аз немога да разгледам spisaniе.lidl.bg ,нещо не се отваря  Crossing Arms исках да разгледам Каталога със дървени играчки  Crossing Arms
При мен се отваря идеално и то на голям екран.
  Преди като бях с XP имах проблем и ми забиваше - да не би да е свързано с версията на уиндоса ви.

# 440
  • София
И аз немога да разгледам spisaniе.lidl.bg ,нещо не се отваря  Crossing Arms исках да разгледам Каталога със дървени играчки  Crossing Arms
На мен ми иска парола  newsm78

# 441
Онзи ден си взех сушен бут слайс Pikok - Отвратителен. Срока на годност му беше до декември чак, а вътре беше буквално позеленял. И преди бях с предубеждения към лидлските мезета, но сега тотално се отказах... да не говорим, че май не беше и евтин.

# 442
  • София
Момичета, как са дамските потници на дължина? Аз съм висока и стандартните са ми винаги къси.
Дългички са и трикото е хубаво. Peace

# 443
Уредих мъжкото тяло с гащи  Mr. Green
Харесаха ми. Не изглеждаха изрязани като последните. Пак са уголемени според мен.

# 444
  • Sofia
Oтзиви за продуктите Deluxe, ако са пускани и преди?!

# 445
гащите са оголемени да, аз предния път взех и сега стоят ай така, че имах глупоста да ги изпера, преди да ги види моя. Надявах се в сушилнята да се посвият малко ,ама не.

# 446
И на мен не ми се отварят брошурите   #Cussing out .За дървените играчки иса парола ,а тази предстоящата ...излиза ми старата .Изтеглих и мобилна версия на те. пак същото  Crossing Arms

# 447
  • Пловдив
Дългички са и трикото е хубаво. Peace
Благодаря!
А пушеното филе от сьомга което в моменга е под 5 лв. добра ли е. Купих но не сме я пробвали, а се чедех дали да не взема още.

# 448
  • на последния етаж
Някой купувал ли е скаридите, които са на промоция другата седмица (ако са ги пускали досега) - хубави ли са?

# 449
28 страници, а аз чак сега се усетих, че не съм ви чела Crazy

Включвам се с въпрос- ботушите, детските като миналогодишните, светещите ли са, че ММ не можел да прецени ooooh!

Не, не са светещи ботушките.
Миналата година светещи бяха  едни гумени, тези сега са с мекичко вътре, тип апрески. И не светят Peace

Общи условия

Активация на акаунт