Лидл ::73::

• 86 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Дънките пак са сцепени  ooooh! - искам нормални дънки по дяволите.
Скаридите не съм опитвала, но с тази цена по-добре си купете сурови. Скоро не съм купувала, но цената е около 30-35лв/кг и пълна свобода на приготвяне.

За цените в Лидл и други вериги  в другите държави не ми се коментира. Тук е по-скъпо и ядем по-некачествени неща с малки изключения. Дори в Румъния имат по-затегнат контрол и по-висок стандарт за храните.

# 451
28 страници, а аз чак сега се усетих, че не съм ви чела Crazy

Включвам се с въпрос- ботушите, детските като миналогодишните, светещите ли са, че ММ не можел да прецени ooooh!

Не, не са светещи ботушките.
Миналата година светещи бяха  едни гумени, тези сега са с мекичко вътре, тип апрески. И не светят Peace
Тета, благодарско  Peace Аз не държа да светят, ами да не са тежки, като са тип апрески, а миналогодишните /светещи/ бяха екстра Peace

# 452
Светещите ги имаме. Първо не ги купихме, не ги искаше, после видял в детската друго дете с такива и айде...искал и той. Добре, че някой сигурно беше върнал  - имаше няколко чифта месец и нещо след като ги пуснаха, та му ги купих де...Голяма радост, голямо нещо.. Laughing
Но те са за дъжд по-скоро. Без дебел чорап ще държат студено. Не са ми зимни на мен. Имам и аз само гумени ботуши, нищо, ама нищо не топлят. Трябва с вълнен чорап..

А апреските мога да ти ги претегля довечера - да видим колко тежат Peace

# 453
  • София
Въпрос за хоби феновете:
Каква е разликата на този пистолет за топло лепене
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31768
и пистолет за силикон, който бяха пускали преди време?
И този уред е със силикон, нали, но може би е професионален.

И същия въпрос - уред за гравиране и пирограф /мисля бяха пускали преди време/.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31766

# 454
  • Варна
Момичета, как са дамските потници на дължина? Аз съм висока и стандартните са ми винаги къси.
Дългички са и трикото е хубаво. Peace
Благодаря!
А пушеното филе от сьомга което в моменга е под 5 лв. добра ли е. Купих но не сме я пробвали, а се чедех дали да не взема още.
Вчера го пробвахме, хубаво е  newsm10

# 455
Е каквото и да правя ми показва брошурата за миналата седмица..
Тази, която се разлиства сама е за идната седмица, но като кликна горе на линка върху нея- за брошурата от 16.11, ми дава старата
Редакция: оправи се- кликнах върху разлистващата се и спря да се разлиства пущината Laughing
Августина, мерси. Писали сме едновременно.

# 456
Пробвай да кликнеш върху разлистващата се (а не в/у текста)- при мен така се отвори актуалната.

Грешка: не актуалната, а бъдещата.

# 457
  • Варна, Пловдив
И на мен не ми се отварят брошурите   #Cussing out .За дървените играчки иса парола ,а тази предстоящата ...излиза ми старата .Изтеглих и мобилна версия на те. пак същото  Crossing Arms
Пробвай да натиснеш новата брошура като тръгне да се разлиства и тогава, поне при мен, се появява новата, на препратката и мен ме праща на старата.

Относно пистолета за топло лепене, разликата, по мои спомени, от предишния е че този има дюзи и къде да се изкапва и стойка, все една функция изпълняват и  все си капят. Моят не е на Лидл, вече е 5 годишен и струваше 10тина лева.

Августина, писали сме едновременно. Simple Smile

# 458
Не става . Като натисна върху разлистането ми изписва блокиран...както и да е. А друга ата успя ли някой да я разгледа?

# 459
Момичета, помагайте - не съм купувала прясно мляко в кутия от няколко години. Сутринта видях, че има два вида - на едната пише, че е за пиене, на другата - само прясно мляко.
Въпросът ми е и двата вида ли стават за директна консумация или?

# 460
Купи си от хладилната витрина ,а не това дето е след щанда с кондензираните млека и сметаните . Тоест гледай да не е УХТ./UHT/ - за мен това не е мляко .
 Инак аз си купувам в плик и съм доволна.
  От месец са сменили опаковката на това в кофичка - дали и качеството е друго . Преди не го харесвах много .

# 461
  • София
Относно немското масло зимата писах ,че ми се струва странно при топене - някой ми обясни ,че така трябвало да бъде . Просто аз си помня хубавото краве масло от детството ми и вкуса и консистенция и аромат . Нещо има в него определено.

+1  Naughty

# 462
Момичета, как са дамските потници на дължина? Аз съм висока и стандартните са ми винаги къси.
Дългички са и трикото е хубаво. Peace

За трикото- да, така е. За размер не съм пробвала още, но като видях отворен моят номер, мисля, че ще се вредя без да ми излизат от панталона постоянно.  Laughing
....
За цените, доколкото съм сравнявала лично с всички съседни държави, не смятам, че са по- високи.

# 463
  • Варна
Дънките пак са сцепени  ooooh! - искам нормални дънки по дяволите.
И аз така. Аман от тийнейджърски изгъзици, то избелено, протъркано, разнищено... Вече не се ли харчат нормалните изчистени модели?

# 464
Купи си от хладилната витрина ,а не това дето е след щанда с кондензираните млека и сметаните . Тоест гледай да не е УХТ./UHT/ - за мен това не е мляко .
 Инак аз си купувам в плик и съм доволна.
  От месец са сменили опаковката на това в кофичка - дали и качеството е друго . Преди не го харесвах много .

Жармен, благодаря ти!
Това от хладилната витрина става за пиене направо, нали? Не се вари...
А това УХТ какво означава - много стабилизатори ли, или..?

Общи условия

Активация на акаунт