Лидл ::73::

• 85 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Отзиви за дамското бельо? Досега не съм си купувала с дантели, бързо ли се скапват?
На хипстерите съм хвърлила око.

# 467
Дънките пак са сцепени  ooooh! - искам нормални дънки по дяволите.
И аз така. Аман от тийнейджърски изгъзици, то избелено, протъркано, разнищено... Вече не се ли харчат нормалните изчистени модели?

На мен кройката не ми харесва. Само тип- клин, а такива не са ми удобни. А и клинове си имам, но не вървят за навсякъде. Нося само на разходка из парка. Не харесвам никак и потурестите гащи. Винаги са ми били грозни.
Аз обичам прав или широк крачол под коляното. Стои ми по- елегантно. Жалкото е, че като тръгне една мода и няма избор за нещо друго. А то и модата на слимовете и потурите премина, пък още вървят такива модели и не само в Лидл. Обяснявам си го с това, че са много лесни откъм изпълнение.

# 468
Благодаря.
Не разбрах защо то обаче е по-лошо от пастьоризираното прясно мляко.
И отново да попитам - стават ли и двата вида за непосредствена употреба, без варене2
Благодаря предварително..

# 469
Успяхте ли да отворите лидълското списание с дървените играчки?

# 470
  • София
Благодаря.
Не разбрах защо то обаче е по-лошо от пастьоризираното прясно мляко.
И отново да попитам - стават ли и двата вида за непосредствена употреба, без варене2
Благодаря предварително..
Примерно затова:
Фолиева киселина: UHT-млякото съдържа 1 μg фолиева киселина на 100 g, докато пастьоризирано мляко съдържа 9 μg.[4]
Някои хранителни съставки може да са в намалено количество при UHT-млякото, напр. витамин B12, витамин C и тиамин.[5]
Аз лично винаги избягвам УХТ, като Гърците  hahaha

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 15:54 от bubanka

# 471
  • София
И двата вида се консумират директно, без варене, разликата са ти я написали, аз лично си купувам пастьоризирано, но и УХТ не го намирам за вредител Wink

# 472
Не се отваря Каталога със дервените играчки,явно има проблем!!

# 473
  • София
Въпрос за хоби феновете:
Каква е разликата на този пистолет за топло лепене
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31768
и пистолет за силикон, който бяха пускали преди време?
И този уред е със силикон, нали, но може би е професионален.

И същия въпрос - уред за гравиране и пирограф /мисля бяха пускали преди време/.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31766

Уреда за гравиране дълбае, а пирографа изгаря дървото, като по този начин се рисува.

А къде го гледате това списание с дървени играчки, нещо не успях да се ориентирам?

# 474
  • София
Не се отваря Каталога със дервените играчки,явно има проблем!!
Вече се отваря  Grinning

# 475
В списанието има снимка на гофретник Crazy Crazy Дали няма да е от по-другата седмица? Crazy Crazy

# 476
И двата вида се консумират директно, без варене, разликата са ти я написали, аз лично си купувам пастьоризирано, но и УХТ не го намирам за вредител Wink

bouquet
Най-сетне конкретен отговор на въпроса ми. Благодаря ти!
Скрит текст:
Заради АБКМ на детето прясно мляко у нас под никаква форма не е влизало от години, и съм позабравила какво..що..затова питам.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 15:55 от bubanka

# 477
  • София

И по темата да кажа, хубаво е че примерно надписа UHT на лидълското мляко, е на видно място върху млякото, защото няколко пъти ме е спирал от това да го купя.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 15:50 от Casyopea B

# 478
  • Варна
Къде е този каталог за дървени играчки? Може би сте пускали линк, но аз явно съм кьорава, не намирам такова нещо... Или имате предвид тези за следващата седмица?

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 15:59 от Месечинка виторога

# 479
  • София
Благодаря много на emilia* и jadi24!!!

Списание
http://spisanie.lidl.bg/
тряба да се изчака, малко бавно са зарежда

Общи условия

Активация на акаунт