Лидл ::73::

• 85 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Някой търсише детския зъболекърски комплект,има в София-Люлин
Имаше много бройки и в магазина на Халите, както и доста инхалатори.

Вчера си купих книга за 1,99 лв. Беше маркирана като детска книжка  Laughing (За художник, който след самолетна катастрофа, попада на самотен остров. Започва да сънува кошмари, които оживяват в новите му творби... но ще има ли кой да ги види...?!)

Коя е книгата, да не е дума ки Simple Smile Joy (надали  де, но сюжета не е далеч)

Надали тоз късмет, да е Ст.Кинг ...за 2 лв...мнеее
Пък и в дума Ки героят сам отива на остров, а тук май пада от самолета на острова Thinking

# 541
Здравейте,

дали някъде в София сте мяркали изостанали от правоъгълните коледни кутии? Метални 3 бр за 9,99 лв - бяха в брошурата по-миналата седмица. Ето и снимка, но е малка:

Звънях на националния телефон преди 2 дни и ми казаха че в нито един магазин няма останала нито една бройка от нито един вид (кръгли и правоъгълни). Обаче днес минах през магазина на Опълченска и там имаше поне 10 бр от кръглите. За съжаление на мен ми трябват правоъгълни, така че ще съм благодарна, ако някой е мернал някъде изостанали.

# 542
  • София

Вчера си купих книга за 1,99 лв. Беше маркирана като детска книжка  Laughing (За художник, който след самолетна катастрофа, попада на самотен остров. Започва да сънува кошмари, които оживяват в новите му творби... но ще има ли кой да ги види...?!)

Коя е книгата, да не е дума ки Simple Smile Joy (надали  де, но сюжета не е далеч)

# 543
Здравейте,

дали някъде в София сте мяркали изостанали от правоъгълните коледни кутии? Метални 3 бр за 9,99 лв - бяха в брошурата по-миналата седмица. Ето и снимка, но е малка:

Звънях на националния телефон преди 2 дни и ми казаха че в нито един магазин няма останала нито една бройка от нито един вид (кръгли и правоъгълни). Обаче днес минах през магазина на Опълченска и там имаше поне 10 бр от кръглите. За съжаление на мен ми трябват правоъгълни, така че ще съм благодарна, ако някой е мернал някъде изостанали.
Сутринта около 8 часа имаше на Западен парк мисля 1-2 правоъгълни и кръгли Peace

# 544
  • В полите на Витоша :)
За пореден път лъжат от клиентския номер! Кръгли кутии в задоволително количество има в магазина на "Раковски", на "Екзарх Йосиф" и в ж.к. "Свобода"!

Но правоъгълни в тези магазини нямаше вчера и онзи ден.

А тези кроасани с малсо само в определени магазини ли са намалени? В гореизброението три са си на нормална цена (69 ст. май).

mimeime, благодаря за отговора.  bouquet

# 545
mimeime, Jane2013 - много благодаря!

# 546

Вчера си купих книга за 1,99 лв. Беше маркирана като детска книжка  Laughing (За художник, който след самолетна катастрофа, попада на самотен остров. Започва да сънува кошмари, които оживяват в новите му творби... но ще има ли кой да ги види...?!)

Онзи ден си беше при книжките и тази. Днес открих затикани , но само някакви хептен бебешки и не взех.
 Инак съжалявам за Малкият принц  , но аз не го намерих първият ден .

# 547
И аз се надявах на намалени кроасани, но не... последните 3 дни в 3 магазина са си на нормална цена  Rolling Eyes
Лабрекс, и аз видях затворените обувки с платформа, но при нас имаше само зелени  Rolling Eyes , нямам на какво да вържа цвета и не взех. Иначе ми допаднаха, но нещо ми се стори и сбъркана номерацията. Аз съм си чисто 37, от тези 37цата нещо ме убиваха отзад, а отпред ми бяха широки.  newsm78 Като че ли кожата/материята им беше много твърда и затова така. 38цата пък ми беше голяма.
Като ви чета, много неща мисля да пиша и сега като седнах, всичко забравих.  Joy

# 548
Някой пробвал ли е белачките,тази за картофи е ясна,др.са показани за краставица и морков.С тях се оформя моркова на ивици ли?А за краставицата?

# 549
  • на Мелмак
При нас кроасаните бяха намалени

# 550
Сетих се и хумуса да търся де... взех, ще го видя как е.  От постоянния асортимент ли е?

В Лидл има хумус? Може ли снимка? Shocked Crazy Crazy

ПП: А замразените плодове, които бяха споменати от постоянния асортимент ли са?

# 551
Да,и хумуса и замразените плодове са в постоянния асортимент.
http://prikachi.com/images.php?images/207/8462207c.jpg

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 20:55 от Dkoki

# 552
# 553
  • София
Каква е цената на хумуса?

# 554
Благодаря! bouquet Точно Вернада взимам, но го намирам в Била (покрай другите неща, които взимам само от там) Ще огледам внимателно утре.

Общи условия

Активация на акаунт