Лидл ::73::

• 85 414
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Млечната салата, която ще е от събота, хубава ли е?

# 586
За Хумуса - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%83%D0%BC%D1%83%D1%81_%28 … B0%D0%BD%D0%B0%29
Тъкмо от промоцият на К следващата седмица ще си взема нахут за целта.  Тахан си имам и съм готова. Simple Smile

В Лидъл нахута е чудесен, ако има останал от иберийската седмица, препоръчвам

# 587

Сутринта около 8 часа имаше на Западен парк мисля 1-2 правоъгълни и кръгли Peace

Вчера вечерта минах от там, но за съжаление имаше само 1 останала кръгла, нямаше правоъгълни.  Така че търсенето продължава.

# 588
Тез крушки са ми такива мижави -ама въпреки технологията .

Не знам какво мижаво виждаш в тях. Но аз досега не бях попадал на крушка за домашна употреба, която да свети толкова силно и с бяла мека светлина.

# 589
Някой да има машата и да даде отзив newsm78

Аз имам машата и съм доволна от нея. Ползвала съм по-голямата четка основно  за изправяне. Правила съм и  къдрици и също се получи добре.
За изправянето е достатъчно да прекарвате няколко пъти през кичура, защото няма мощността на сешоара.
За къдренето мога да посъветвам в началото да пробвате с много кратък престой на кичура навит на машата - аз отначало го държах много дълго (бях забравила да сложа темозащитен продукт), но започна леко да излиза пара и да мирише на изгоряло. Така че, пробвайте от много кратък, докато намерите оптималната продължителност за вашата коса.

# 590

Не знам какво мижаво виждаш в тях. Но аз досега не бях попадал на крушка за домашна употреба, която да свети толкова силно и с бяла мека светлина.
Каква е крушката /модел,цена/ и от къде?

# 591

Милен, това за талоните, а и за играта изобщо се коментира вече.

Може ли link къде се коментира това, че май е измама?

# 592

Каква е крушката /модел,цена/ и от къде?

Крушката е марка V-TAC. Краси Радков в ролята на Отец Нафарфорий ги рекламира, но аз имам такава от преди да видя рекламата. Има различни модели, но аз купих такава, дето е 15 вата и осветеността й е 1500 лумена, което наистина е много. Струва към 15 лв, но си заслужават. Купих я от Практикер, но ги има на доста места.

# 593
  • Варна
Откъде можем да се сдобием с такъв робот http://cocinayrecetas.hola.com/lacocinaperfecta/20120711/robot-d … cina-silvercrest/ тук не съм виждала да се предлагат

# 594
Някой купи ли си камерата? Работи ли ви звука?  При мен се чува пищене само, но пък подсветката е супер.

# 595
  • София

Аз имам машата и съм доволна от нея. Ползвала съм по-голямата четка основно  за изправяне. Правила съм и  къдрици и също се получи добре.
За изправянето е достатъчно да прекарвате няколко пъти през кичура, защото няма мощността на сешоара.
За къдренето мога да посъветвам в началото да пробвате с много кратък престой на кичура навит на машата - аз отначало го държах много дълго (бях забравила да сложа темозащитен продукт), но започна леко да излиза пара и да мирише на изгоряло. Така че, пробвайте от много кратък, докато намерите оптималната продължителност за вашата коса.
Гледах, но маша не видях. Моля за линк!  bouquet

# 596
  • Sofia
Цитат на: Milen Georgiev_509788 link=topic=883275.msg31992688#msg31992688
Може ли link къде се коментира това, че май е измама?
Ааа, порови назад и ще видиш. Аз не се наемам да търся.  Mr. Green

Откъде можем да се сдобием с такъв робот http://cocinayrecetas.hola.com/lacocinaperfecta/20120711/robot-d … cina-silvercrest/ тук не съм виждала да се предлагат
Питай Гугъл за кухненски робот Silvercrest .

# 597

Гледах, но маша не видях. Моля за линк!  bouquet

На сайта им, на начална страница,  все още не се виждат нещата от брошурата от 19.11. Има я в цялата брошура. Говорим за тази маша:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31886
от "Стаята на красотата":
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=879

# 598
  • София
Вчера видях две правоъгълни коледни кутии с еленче, в Лидл при Джъмбо на Ботевградско шосе.

# 599
  • При любимите ми хора
И аз си купих инхалатор - не открих мнения нито в тази тема, нито в десетината предходни (ми то нормално - лятото не вървят. Всъщност открих един отзив само и то негативен). След няколкодневно използване все още съм в чудене върши ли работа. Имам и на ПИК (пандата), съвсем различно е като че ли. Моля още веднъж някой ако има от точно този модел, който сега върви, да сподели мнение, че детето ми си влачи една кашлица от месец и за сега разчитам само на него, защото другия се ползва от астматика в къщи и не мога с един инхалатор едновременно две деца с различни проблеми да лекувам.

Общи условия

Активация на акаунт