Лидл ::73::

• 85 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ами и аз имам инхалатора, но съм го ползвала два пъти и също не знам дали ми е помогнало за настинката. А нормално ли е да пръска капчици вода в маската, не трябва ли да е само пара?

# 601
  • София
Скрит текст:
Някой да има машата и да даде отзив newsm78

Аз имам машата и съм доволна от нея. Ползвала съм по-голямата четка основно  за изправяне. Правила съм и  къдрици и също се получи добре.
За изправянето е достатъчно да прекарвате няколко пъти през кичура, защото няма мощността на сешоара.
За къдренето мога да посъветвам в началото да пробвате с много кратък престой на кичура навит на машата - аз отначало го държах много дълго (бях забравила да сложа темозащитен продукт), но започна леко да излиза пара и да мирише на изгоряло. Така че, пробвайте от много кратък, докато намерите оптималната продължителност за вашата коса.
Гледах, но маша не видях. Моля за линк!  bouquet

На сайта им, на начална страница,  все още не се виждат нещата от брошурата от 19.11. Има я в цялата брошура. Говорим за тази маша:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31886
от "Стаята на красотата":
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=879
Огромно благодаря за изчерпателните обяснения! Hug

# 602
Поне аз само над десет пъти съм писала за инхалатора, но никой не чете. Аз съм доволна. Дори и в момента работи.

# 603
За инхалатор потърси мнения за размера на частиците и прецени.  Иначе си купи от аптеката нова маска и маркуч и сменяй за двете деца на един инхалатор,  и в болниците така правят.

# 604
В Лидл  има ли жито?

# 605
Някой пробвал ли е кафето, което предлагат тази седмица на промоция?

# 606
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

вчера беше на прИмоция  Blush

лидл до халите Peace

# 607
Не беше ли миналата седмица промоция житото / първо търсих и ме убедиха , че било свършило . На другият ден си имаше в доволно количество , но нещо беше със странни смесени зърна и не купих/ .

# 608
Не помня в тази или в предишната тема казаха за инхалатор, който се продава в Лидл (не мога да твърдя дали е същия модел), че в инструкцията му пише, че разпръсква частиците 50%, а за лекарства било добре да е повече. С търсачката би трябвало да излезе точното мнение, да не подведа някого, без да искам.
Ако се ползва с физ. р-р, сигурно върши работа това разпръскване.  Peace

# 609
Вчера видях две правоъгълни коледни кутии с еленче, в Лидл при Джъмбо на Ботевградско шосе.

Много благодаря, ще опитам да се разходя Simple Smile

# 610
  • Русе
Вчера видях две правоъгълни коледни кутии с еленче, в Лидл при Джъмбо на Ботевградско шосе.

Много благодаря, ще опитам да се разходя Simple Smile
В Русе има от правоъгълните кутии,по телефона дали няма да съдействат и да доставят.

# 611
След като имаш и този на пик , можеш съвсем реално и сама да видиш разликата. За дете с проблем или с упорита кашлица не ти препоръчвам да ползваш лидълския инхалатор. И ние купихме този на Лидл и го ползвахме но никакъв резултат, мъжа ми отиде и взе на Омрон разлика огромна , поне при нас така действаше. В темата имаше и положителни и отрицателни мнения за инхалатора, ти сама си прецени дали искаш да го ползваш.

# 612
За пореден път лъжат от клиентския номер! Кръгли кутии в задоволително количество има в магазина на "Раковски", на "Екзарх Йосиф" и в ж.к. "Свобода"!

В един от магазините в Русе има не малко и правоъгълни и кръгли кутии.
Относно клиентския номер - много са учтиви, но реално не дават актуална информация за търсени стоки. Не веднъж се е случвало да ми заявяват, че еди коя си стока е изчерпана и няма никъде в страната наличност, но като отида да проверя лично в някой магазин и почти винаги се е оказвало, че е имало.

# 613
Купих си уникален намален сладолед останал от Иберийската седмица с Дулсе де лече .
  Имаше доста неща намалени на 30% във фризерите останали от предишни промоции .
  Някакъв мъж натовари всички кашони с пудинги / от 0,49 / в количката си . Имаше в нея  и кашони от намалените кроасани . Намалени рула с ягода нямаше - явно друг чичко е натоварил за магазина си .
  Лидл е магазин за търговия на дребно нали  newsm78 
  Когато нещо е на промоция поне да не позволяват да се купува в такива количества - не е правилно според мен.

# 614
  • на Мелмак
Ами , да , за търговия на дребно е.
Ние преди купувахме на стек прясно мляко , кисело. Също и кашончета със сладоледи-едно на клечка, едно на фуния едно вафла.
Зет ми и той така пазарува - на кашони , на стекове.
Зависи от гледната точка  Wink
За промоциите - ами да зареждат повече,ама нещо не им се получава .

Общи условия

Активация на акаунт