Лидл ::73::

• 85 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Дали има още от крутоните в ЛИДЛ ? Вчера уж да търся и забравих / купих си от спанака на кубчета / замразен и съм замислила супа някаква уж//
  Благодаря !

Спанака колко е като грамаж и цена,ако си спомняш?

# 661
Имаме кубчета в кофа 120части,влакчето и магистралата . На влакчето локомотива спря щото намота косми другите части са здрави. Това влакче в кофа не е пускано май ?

Мисля, че това влакче няма локомотивче с батерия. Не е показано поне, че има включена батерия - така че според мен, са само за бутане.
Иначе влакче с батерия на локомотива беше 40 лв. Нашия локомотив обаче за съжаление се счупи Tired

# 662
Като се е завъртяла приказката около дървените играчки да попитам за мебелите, имате ли идея колко са големи?

# 663
 Морена почти не купувам хляб / а домашен не съм правила отдавна - сама съм сега/ .
 И аз правя домашни , но ще се радвам да споделиш твоя метод  Hug
  Тези лидлските са на топчета и ни харесват и просто така да ги ядем / сина ми особено/.

Спанака колко е като грамаж и цена,ако си спомняш?
450г -1,29

# 664
мерси  bouquet Жармен
цената е същата като в К за същия грамаж  Peace може пък да е по-хубав,но лидл ми е далеч...трябва да съчетая с нещо друго за купуване,че да си струва да се разкарвам

# 665
На мен този спанак ми дойде доста / фризера / то са 3 малки чекмеджета де / ми е пълен до горе/ и трябваше да го разпределя в малки пакетчета . Има удобна за мен разфасовка на тези цилиндърчета . Тези дни ще го пробвам .
  Събирам идеи разни спаначени .

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На мен този спанак ми дойде доста / фризера / то са 3 малки чекмеджета де / ми е пълен до горе/ и трябваше да го разпределя в малки пакетчета . Има удобна за мен разфасовка на тези цилиндърчета . Тези дни ще го пробвам .
  Събирам идеи разни спаначени .

торта шрек  Laughing

# 667
st. Dobri тази торта отдавна й се каня и я бях забравила  bouquet

# 668
  • Sofia
Жармен,  Hug

Крутони
Скрит текст:
- нищо особенно - слагам нарязания хляб в тава, поръсвам със зехтин/олио обърквам, поръсвам с обичани от нас подправки (в различни комбинации) и пак обърквам. Пека в загрята на 175Г. фурна.

Спанак
Скрит текст:
Супа с ориз;  с малко фиде и пресечено яйце;  със сушени гъби челядинки или микс
Спанак с телешко месо.
Спанак с ориз като ризото... или с ориз и гъби
Спаначено пюре сервирам в порционна чиния и отгоре слагам пъжено или забулено яйце/а,  поръсвам със запържен червен пипер.
Спаначено пюре със сирене.

# 669
Моренка  Hug Ще пробвам .
 Крутони и аз така правя - но в последно време съм на почти без хляб в къщи. Вчера купих 3 мини багети пълнозърнести и това ще ям тази седмица  Joy

# 670
Коледната декорация от днес дървена ли е? За фигурките за закачане питам?

# 671
Абсурд за 20 дни да събера 5 талона по 25 лева. Хайде тази седмица ще си купя дънки, но само за хранителни няма как. Лидл не ни е основния магазин, от който пазаруваме (ММ се дърпа  Mr. Green), ако зависи от мен няма да стъпя в друг магазин. А ми се иска книгата.  Tired

Извинявай, че питам, но какво точно ще му стане на мъжът ти, ако 20 дни пазарува храна от Лидл (реално ще напазарува 2-5 пъти най-много, всъщност), за да може ти да си вземеш книгата, която казваш, че искаш?  Rolling Eyes
Интересни неща има тази седмица, за мен основно от Делукс серията, вината и коледната декорация  Peace

# 672
  • Sofia
Коледната декорация от днес дървена ли е? За фигурките за закачане питам?

Аз тия малко на галоп ги минах, та утре отивам (сама  newsm44 ) на поправка и не мога да дам отговор.  Embarassed  
Щипнах само едни щипки с елхички и толкоз...  ooooh!  О, взех си и два цвята от малките топки за елха (и други джунджурийки), дето си пасват с големите, които бях взела пак от там по време на американската или италианската седмица...  Добре, че ги имаше още големите, та си сравних цветовете. Simple Smile
Картичките за изработване са 4 броя, взех за задачка в коледния календар на детето.

# 673
Чудя се на елхата Thinking Трява да купувам, но от лидл или от левчето..
 newsm78
Дали има разгъната и как изглежда...Ако някой обърне внимание, нека свирка как, що..бива ли..

Иначе в четвъртък, когато ходя за дънките, ще я видя.

и аз да попитам .. има ли я елхата разгърната в магазина и ако някой я е загледал да сподели как изглежда  Simple Smile

# 674
  • Асеновград
Аз също много се чудя дали от Лидъл да взема елха.                  Днес ми се обадиха , че са ми доставили комвекторни печки , дали ще ми дадат книга? Сумата е 180лв. 

Общи условия

Активация на акаунт