Лидл ::73::

• 85 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ариела бе намален до неделя.Аз си поръчах уреда за бавно готвене и до няколко дни трябва да ми звъннат.Изключително отзивчиви бяха по телефона  Peace

# 691
Виждам, че доста често пазарувате в Лидл. Някой да е виждал термо чорапки със силиконови топчета на ходилото? Трябват ми за внучето, а не ми се ходи до там само за да проверя.
Термо чорапки има в Лидл Люлин

# 692
  • Stuck in a moment
Преди няколко дни обсъждахме омекотителите и купих Ленор. Значи, за тези, които очакват силна и трайна миризма от един омекотител - това е изборът. На мен ми идва малко в повечко, но ще намаля дозата и ще го ползвам.

# 693
  • Асеновград
Днес си взех конвекторите , дадоха ми една книга , + 2 точки.
Имаше една кутия отворена с елха , но казано честно не ми се видя много хубава , питам се защо не сглобят една та човек да види.За сега ще изчакам за елхата.

# 694
Я кажи хубава ли е книгата

# 695
  • Бургас
При нас имаше отворена елха.Не ми хареса.

# 696
  • Русе
Я кажи хубава ли е книгата
Аз донапазарувах след работа иииии имам книга Flutter Хубава е.
Peace

# 697
  • Асеновград
На мен лично , книгата ми харесва , има на всяка рецепта и снимки , гланцирана с дебели корици.
Има и доста засукани рецепти , които едва ли ще ги опитам , но както и да е.
Това на пръв прочит , ако искате мога и някоя рецепта да споделя .

# 698
Коледната декорация от днес дървена ли е? За фигурките за закачане питам?

Коледна декорация има дървена и от филц.Хубави са играчките  Peace

Благодаря  bouquet
Да не се чудя тогава, а да отивам на покупки  261uu

# 699
  • София
Коледната декорация е хубава според мен, обзаведох се с няколко нещица. Взех си от ринговете за декориране на храна, лъжички за кафе и десертни вилички, които също ми харесаха.

# 700
  • Пловдив
Извинете за спама  Blush но някой търсеше зъболекарския комплект. В Метро ще има 2 на цената на един  Peace

# 701
Извинете за спама  Blush но някой търсеше зъболекарския комплект. В Метро ще има 2 на цената на един  Peace
В Сливенския лидл също вчера имаше още два зъболекарски комплекта(от детските с пластелина ,нали).

# 702
  • Варна
мацки, я споделете някоя бърза рецепта за ньоки  Simple Smile че ги видях намалени и взех един пакет, но никога не съм яла подобно нещо и не знам как да ги приготвя  Embarassed

# 703
  • Бургас
мацки, я споделете някоя бърза рецепта за ньоки  Simple Smile че ги видях намалени и взех един пакет, но никога не съм яла подобно нещо и не знам как да ги приготвя  Embarassed
Най-бързо е - пишеш в Google - рецепти за ньоки и си избираш.

# 704
  • Sofia
мацки, я споделете някоя бърза рецепта за ньоки  Simple Smile че ги видях намалени и взех един пакет, но никога не съм яла подобно нещо и не знам как да ги приготвя  Embarassed
Аз днес приготвях казончели за обяда на детето в у-ще. Не са ли едно и също всичките тия - ньоки, тортелини, казончели и т.н. ...
Та на нашите (на снимката по-долу) пишеше да се варят 4 мин.

Скрит текст:

Иначе за сос може да им направиш каквото ви харесва - с кайма и домати, с със сирена, бекон (на грил тигана) и сметана...

Общи условия

Активация на акаунт