Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 141
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
еретични мисли ми минават през главата за един такъв зелен sideboard и като нищо ще изневеря на изперкалото жълто в главата ми Grinning

# 271
еретични мисли ми минават през главата за един такъв зелен sideboard и като нищо ще изневеря на изперкалото жълто в главата ми Grinning
Става, но не точно такова зелено (като на моя монитор  Mr. Green) - изглежда като блажната зелена боя от село Wink 
Абе Жълтото отваря повече!

Vayana, като извънземна ще си тия дни, но пък можеш да се поглезиш  Wink Леко и безпроблемно отшумяване!

# 272
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Приемате ли нови членове в групата ви? Simple Smile

Догодина ни предстои обзавеждане на чисто ново жилище и тераса към него 80 кв.м. и ще се радвам, ако и вие давате идеи и съвети, като му дойде времето. Засега повече ще чета и ще се радвам на красотите, които правите и показвате.

Ето това е разпределението на апартамента, като голямата спалня ще бъде детска стая и показаното "обзавеждане" е само колкото да не е празен чертежът Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/379/8456379T.jpg

В главата ми е една голяяяяма каша, защото ми харесват няколко съвсем различни цветови решения за дневната с бокса и за баните. Колкото повече гледам, толкова повече неща искам  Joy

# 273
  • София
Благодаря, lorenca  Simple Smile

# 274
Vayana, масата аз я редих, той прави патицата.  Имах по-добри идеи, ама като ги проспах.
Бързо да махаш яката ти пожелавам!

Забравих да покажа ТВ шкафа - https://www.kare-design.com/shop/bg/bg/TV-%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1% … Manifattura/78954 - спазарен за 96 лв. Дано да е читав, че сега ми пратиха мейл, че ще мога да го взема преди Коледа, когато свършва Биг брадър all stars.  ooooh!

# 275
  • София
съпружка, благодаря и поздравления за масата  Simple Smile
Ти си направила голям удар с ТВ шкафа - помня, че скоро за тези от Каре питаше, а сега вече си го имаш. Мисля, че няма какво толкова да му направят, ще е като нов  Simple Smile

# 276
Гледах ги преди време, но после купихме Стокхолм за Тв шкаф и сега този реално не ми трябва, но на тази цена как да го изпусна.  Mr. Green все ще му намеря място.

Този стол ме втрещи https://www.kare-design.com/shop/bg/bg/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE- … E%D0%BB-Red/37261  Shocked как може да е 0.27 kg и само 25 лв.
Аз харесах това за кабинета - https://www.kare-design.com/shop/bg/bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB- … ock-Vintage/79304

# 277
Леле, Ваяна, наистина сериозна работа! Оправяй се. Hug

Арчо, и зеленото е готино, харесва ми. Simple Smile

Съпружка, виж размерите на стола, който те учудва. Wink А другият стол на мен поне не ми харесва. Има хубави Peacock столове, но този специално ми се струва нещо бутафорен и недодялан.
Браво за сделката. Simple Smile

Кога е р.д. на Боги не схванах... Днес ли е?

# 278
  • София
Мерси, Barbabeau,  сега внимавам, ама като позабравя си карам както си знам.
Заради такива мои изпълнения теорията на приятеля ми е, че е най-добре да не се става от леглото - да не се случват разни сакатлъци  Joy

# 279
Казвали са ми, че на съботно-неделния софийски битак, който се намирал на майната си, можело да се намерят хубави неща на безценица, ама така и не съм се престрашила до ден днешен да отида до там.
Забравих, че на Ема исках да пусна един линк, понеже се изказа някак така с пренебрежение за The Mall of Malashevci... Simple Smile))))) Hug

# 280
  • Варна
Бържи казвайте да го вземам ли този стол:

Скрит текст:

# 281
Арчо, уцели ме в сърцето с тоз бюфет  Sunglasses, то на мен жълтото ми писна само докато ти следя постовете, а представям си на теб как ти е омръзнало  Grinning.
Съпружка и на мен никак не ми харесва стола, но пък масата и патицата изглеждат супер eat!
(Снощи разглеждах масите на Боги и зверски огладнях, днес Съпружка ooooh!, отивам за авокадо и дано докато се върна, Боги е написала рецептата!)
П.П. Дорис, на мен не ми харесва. (Явно вече само кулинарните постове ме радват Confused)

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 14:19 от Stef4o

# 282

Съпружка, виж размерите на стола, който те учудва. Wink А другият стол на мен поне не ми харесва. Има хубави Peacock столове, но този специално ми се струва нещо бутафорен и недодялан.
Браво за сделката. Simple Smile

Кой ти гледа размери!  ooooh!
За Рeacock чакам предложения.  Wink

Цонна, ако си продам душата на дявола и поръчам фин порцелан от Америката колко ще ме одрусат за доставка и няма ли да пристигне на съставни части?

# 283
  • Варна
Ваяна  Hug

# 284
  • Варна
Пфю, Стефчо, тъкмо си мислех ударих джак пот-а за 30 лева!
Други мнения?

Общи условия

Активация на акаунт