Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Асос, страхотна е, цветът също е прекрасен  Heart Eyes
Госпожичке, сподели после дали са я харесали. Ема, благодаря за рецептата, изглежда много вкусна и лека тортичката и аз ще я пробвам в неделя. Макар, че съм скептична, че малката ще я удостои с внимание, щом има тиква. Това дете почти нищо не обича, не знам на кой се е метнало  Crossing Arms

# 361
  • DE
Страхотна конзола в страхотен цвят  Heart Eyes

# 362
Асос и на мен много ми харесва. И на Арчо много.
На Ема тортата и аз ще я правя, след малко отивам за продукти. Тъкмо навреме ми е щом е без печене, а коментара на Гаргамела още повече. Ще сложа тиквата в микровълната и после ще я намачкам. Нали сме още без кухня разполагам само с една микровълнова, скара и тостер. Моля, смилете се и само рецепти за тези уреди разменяйте тук!
Съпружка, много ми харесаха и снимките и менюто и мъжа ти  Laughing Браво на всички които сте си дресили мъжовете така! Моят го изпуснах още от началото.
Благодаря на Ема и Богиня за съветите! Не че ми трябват пердета/щори, но сина ми беше питал дали ще има с какво да затъмнява като гледа филми. Ми, ще си ги гледа вечер. Поне засега.

# 363
  • София
Не че е жизненоважно, но се оказа че едно нещо наричаме по няколко начина  Simple Smile Сайдборд и контрабюфет - една и съща мебел, с англйско и френско име. За да е съвсем опростено - англопристрастените използват първото название, френскопристрастените - второто / аз така го наричам /  Simple Smile
Но тази мебел не е конзола. Конзола е това

Набързо намерено в нета.

Никой да не се цупи - не е заяждане, нито урок  Simple Smile Просто да не се чудим за какво става въпрос...

# 364
  • Canada
Сигурно е съкратеното название на конзолна маса, на която пък казват и сайд тейбъл. Сайдбордът пък може да се види и като креденза.

# 365
Ваяна, и аз няма да се заяждам, защото не претендирам, че разбирам много относно тази конкретно материя, но като ги изписвам в Гугъл, съвсем различни неща излизат на "контрабюфет" и "sideboard"  Thinking Т.е. за мен не са идентични, а и "конзола" някак си се наложи като дума, точно описваща това, което е показала Асос.
Контрабюфетите  изглеждат груби и са до земята, по-скоро са тип "скрин в дневната"  newsm78

# 366
сайдборд , бюфет , контрабюфет - дрън дрън . всичкото си е шкаф , ама викам да съм в час с термините Simple Smile

Г-ца Димитрова дайте да ги видим жълтите столове , може и да ви отърва като му дойде времето да мисля за столове Grinning

# 367
  • DE
Чисти скринове са си това  Laughing

# 368
от баба го знам като серванта.

# 369
  • София
Ето линка:

http://www.wayfair.co.uk/Safavieh-Archer-Sideboard-I-SAFA1294.html

В заглавието е"Archer Console Table by Safavieh", а в описанието "Crafted from an elm and pine wood mix, this sideboard is ideal for ..."

Но на мен не ми пука особено, защото мисля да го ползвам за dressing table  Mr. Green

# 370
  • София

На български - скрин, да.

конзола в най-точния й смисъл   
В разговорния език е добила и други значения. Явно - мнооого  Wink

Rallichka, така добре ли е?

# 371
Ето линка:

http://www.wayfair.co.uk/Safavieh-Archer-Sideboard-I-SAFA1294.html

В заглавието е"Archer Console Table by Safavieh", а в описанието "Crafted from an elm and pine wood mix, this sideboard is ideal for ..."

Но на мен не ми пука особено, защото мисля да го ползвам за dressing table  Mr. Green

еййй то тва е без пари ! мерси за сайта  bouquet

# 372
  • Варна
сайдборд , бюфет , контрабюфет - дрън дрън . всичкото си е шкаф , ама викам да съм в час с термините Simple Smile

Г-ца Димитрова дайте да ги видим жълтите столове , може и да ви отърва като му дойде времето да мисля за столове Grinning
Арчо, амd ти наистина ли не ги видя досега мойте жълтурчета ...?  Laughing

Контрабюфет го чух за първи път от Богиня, като гледам снимките в нета почти няма разлика от Бюфет, или едното има стъклени вратички тук-там, но и другото може да има ..

Side board , или sideboard ,вие ще кажете слято или не, винаги съм знаела, щото съм го виждала, че е дълъг шкаф по продължението на стената, почти винаги има крачета, и може да е нисък или средновисок ...

И у нас нито бюфети, нито контра, нито сайдборд има,но ако някой ден талашита провисне, т.е. икейското Billy , ще се уважа с такава мебел .

# 373
Госпожице успях да видя само една бяла кухня и пейката Simple Smile не видях столовете . pvc ли са седалките ?

# 374
  • София
Госпожице, нашите билита увиснаха лекичко.
И пак съм изненадана от издръжливостта има, защото са жестоко експлоатирани и носят над 1000 тома май вече, като част от тях са и отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт