Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 132
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Госпожице Д, много е хубаво!  Heart Eyes

# 76
  • софия
Госпожице, много уютна бърлога!
А защо снимаш с безогледалка? Дай съвет как снимаш толкова светло.

# 77
  • София
Госпожице, много умерено и уютно.
Ужасно ми харесват сивата стена, идеята за рафтчета на страницата на кухнята и пейката.

# 78
Г-це, много ми харесва всичко  Heart Eyes Да ти е честита кухнята! Сега като ти дойде музата и се развихриш да му въртиш едни блюда  chef може и да се получат нещата с ламината  Mr. Green то не става само с жартиери. За дамаските поне ти е лесно, можеш да си направиш няколко и да си ги сменяваш според настроението, на мен и сега ми харесват. Нали е аквариумче и то във Варна, може ли без синичко Simple Smile Много ми харесва също завършека на кухнята към пейката, много идейно!

# 79
Титина как мина диско партито? Нито снимки, нито коментари видях.

Партито беше добре, и всички бяха костюмирани 9не очаквах да са толкова изпълнителни...което пък ме провокира да им спретна по-голяма изненада за догодина

# 80
Здравейте момичета,
нахълтвам и при вас т.к. придобих една двустайна панелка в Овча Купел, която е за основен ремонт.  Иска ми се да го преустроя на апартамент с две спални т.к. искам да го давам под наем и направих схеми на положението сега и на тоа, което мисля да направя. Моля за съвети дали ще се получи подходящо  Praynig

http://prikachi.com/images.php?images/402/8449402t.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/403/8449403u.jpg

# 81
Типичен панелен апартамент от 80те години. Обикновено точно така ги и преправят.

Госпожицата, не знам дали правилно се ориентирам, но хладилникът ще е зад пейката, така ли? Странен е наистина издаденият напред горен шкаф, но... необятна е майсторската креативност  Mr. Green
Имаш и още една затворена стена, която е къде? На отсрещната стена ли?
Хубаво ви се получава - и изглежда добре, и е много функционално! Имаш много място за прибиране на съдове, уреди, боклучки Wink Не се тръшкай за дреболии!

На момичетата с болните близки - кураж и на вас, и на тях Hug Често при възрастните болестта се развива бавно и не създава сериозни проблеми.

# 82
Типичен панелен апартамент от 80те години. Обикновено точно така ги и преправят.

птица - според теб притеснително ли е, че спалня 1 ще е по голяма от хол+ кухненски бокс? Другата ми идея е да прибера терасата към стаята и да си остане с една спалня апартамента. Холът ще си остане хол, а водата ще се върне в стандартната си кухня  Thinking

# 83
Зависи към какви наематели се насочваш. Ако ще са студенти, 2 спални и отделна кухня е за предпочитане. За семейство с деца обаче по-голяма дневна е по-добре. Разликата в стаите е без значение. Ще си ги разпределят според нуждите, малката за родителска стая, а голямата за детска. Ако са малки децата, може и всичките да са в една стая отначало, бившата кухня да е кабинет или резервна спалня за гостуващи баби и дядовци. Варианти много, най-добре виж в темата за маломерните жилища какво ще те посъветват.
Аз не бих връщала водата обратно в старата кухня, мисля, че повече се харесват и търсят общите холокухни. Терасата там нали е остъклена вече?

# 84
  • софия
Работен вариант от мен
Скрит текст:

# 85
shhhh... екстра е  Peace приятно!  И няма разминати тапети  Wink И климатикът е като част от композицията. Сив ли е или?

# 86
  • Варна
Shhhh, много хубаво ти се е получило. Много ми харесва сивият цвят и не разминатите тапети. Супер! Много хубаво е отсечено между стените и тавана. Сама ли боядисва или майстор? При мен е едно "накъдрено". Не смея да използвам силни цветове.

Г-це, много е приятно при теб. Кухнята е много хубава. Аз така и не разбрах пейката от къде я взе в крайна сметка. Много е хубава. Доволна ли си от библиотеката Billy? Като е пълно с книги, не провисват рафтовете, нали?

# 87
  • софия
Тенкю ви  Hug
Нищо особено, но новичко. Климатикът е сив, стената е кафяво сива, но не се вижда. Аз боядисвах.

# 88
  • Варна
Работен вариант от мен
Скрит текст:
Много добре върви, тапета си е супер така, няма разминавания. И пръснатите възглавници по пода много ми харесват, женката и тя ..Какво остана, лампите ли ?

Госпожице, много уютна бърлога!
А защо снимаш с безогледалка? Дай съвет как снимаш толкова светло.
Скрит текст:
...щото на дслр имам само 85ца, пък с нея, знаеш ...само една захарница мога да покажа  Laughing

Снимам, когато стане светло, като на тази снимка , всичките прозорци са западни и следобедно пече здраво, ако изобщо се покаже слънце. Вдигам ИСО-то на 2000 на дслр, на мирърлеса до 1200, има екзифи-загледай ги  на колко съм ги надула.

Една единствена имам със светката на безогледалчето, ама си играх да правя" гари фонг" от хартия, че е много силна,стана, но понеже още ме държи кривотията -зарязах всичко.

Пиле, добре се ориентираш  Simple Smile

Мисля, че разбрах защо ми е толкова скучна пейката -всичките възглавници са едни и същи по размер,и нямам "петно ", което да дърпа окото . Тези са друга работа вече :
Скрит текст:

Asoss, за тези полици мрънках, че ги е направил скосени, а исках простички правоъгълници. Сега , както и да пробвам да ги прикрия, все се виждат .
Контеса, много хубави сладкиши има на снимките, направо като за следобедни гости  Sunglasses

Лейди, не е провиснало още нищо, ще видим по-нататък. Доста сме ги натоварили, но най-много книги има по най-ниските рафтове.

Шшшш, голям си майстор, и аз боядисвах, основно отсичах, ама и моето е едно къдраво ...Както казва ММ -нали си падаш по хендмейд, не ти ли харесва  Laughing

# 89
Г-це, много функционално, уютно, стилно и свежо едновременно Heart Eyes
И аз не се ориентирам къде са шкафовете с мястото за МВ...

Шшшш, това ли е калната стена Rolling Eyes
Много бързо взе решение за ТВ шкафа  Peace
Хубаво става......възглавниците са много хубави. Аз бих разделила двете шишета обаче, не ми стоят добре заедно. А кучето е голям бонбон...как умно гледа Simple Smile

50 идеи как да украсим стените си.

Общи условия

Активация на акаунт