Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Аз смятам да му завинтя на дънера едни мини колелца отдолу или крачета, че е неудобен и тежък за преместване при почистване, а и да не надере настилката. Нямам идея с какво мога да го издълбая отдолу зад а го олекотя, май струг трябва, като оня който направи лампиона от пън.

# 481
Наистина едвам ви изчетох!  ooooh!
Само да кажа, че Съпруж готви такива чудеса 3 пъти в годината  Mr. Green - предния път беше агнешка плешка за Великден, сега гъска и очаквам нещо по Коледа.  Twisted Evil
Мис Джули, радвам се да те видя в темата!  Hug

# 482
  • Варна
Съпружка, какво да ти кажа... Ами поощрявай го този човек. Поощрявай. Жартиерите вече се споменаха като универсално лекарство.  Wink

Малко красота

# 483
  • Варна
Писали, писали ...
Нямам достъп до албума в gmail  и не мога да видя на Асос красивия диван, нито списъка с покупки  Sunglasses

Това с входните врати е истина, както и с антрето-те са първите впечатления, които се запомнят ...При нас 100% от съседите сме с едни и същи врати -точно като в студентско общежитие  Laughing но, такива ги издаде строителя...

Да ви кажа, онзи ден Шшшшш като ме пита нещо там за балконите, и като се разрових из пинчетата ми, намерих много сладки аквариумски балкони -сканди естествено ...  Sunglasses

Тая сутрин зъзнах да подготвям сутрешното кафе, и макар че нямам гледката нито на Лейди, нито на Ваяна, ама докато не са опадали и последните листа да си покажа имитацията на това вдъхновение :

https://flic.kr/s/aHskoARQVm

П.П. и е накриво пейката, защото все някъде трябваше да се навра , за да снимам ...

# 484
Г-цее, вдъхновението ти ряпа да яде пред творението Simple Smile))   Peace
Имаш още седмица-две за приятно сутрешно зъзнене  cold

# 485
  • София
Госпожице , поради това, че всички ни заблуди, че живееш в аквариум - че / и че , за още по-умалително  Simple Smile /, трябва да си понесеш наказанието!  Wink Единият вариант е с все такива и по-хубави снимки, друго ще измисля по-късно  Laughing
Красиво си го композирала, а за снимането - всепризната си  bouquet

# 486
  • София
Ох, Димитрова!  newsm51 Ах, Госпожице! newsm20 Страхотна си!
Наказанието може да е, да дойдеш да ни наснимаш къщите и после може да си издадем списание  "Интериорка"  Laughing

# 487
  • Варна
Лоренца, Ваяна -благодаря  Simple Smile  Не е никак трудно, докато има светлина -стават снимките с Олито.
Ама вече си пратих писмото до Д.К. с желанието си широко и черно  Laughing , и силно се надявам следващия път балкона да го снимам , когато падне сняг, ама и да го задържи по покривите поне...

Боги, много хубаво navy blue , много искам и вкъщи да го настаня по някаква линия, още не съм го измислила.

П.П. Розамунда ...няма да го издаваме, ще го направим онлайн , нали сега е модно  Laughing
Приемам!

# 488
  • София
Госпожице, време ти е за втора пейка. Прекрасно ти се получават! Simple Smile
Скрит текст:
Май ще си подаря и аз едно Оли, искам ми 250 лева + 2 месеца за ремонт на Сигмата. Бляк!

А ние пък поръчваме другата седмица мебелите за дневната. Юхууу
И сега трябва да мисля бързо!
Нацъках груби планове на библиотеката на ЕКСЕЛ  Mr. Green Та, при левия - вратичките са по 4 броя х 63 см, а в десния 8 х 42см. Първите ми се струват неудобни, а вторите - грозни и не мога да реша.

Скрит текст:
И още - възможно ли е вратичките да се монтират така че да не покриват рамката на шкафа?
Трябва да се получи като бялото нещо долу, но с цвета отдясно:

Скрит текст:

# 489
Assos може да се монтират - пантите мисля са по различни , но ще загубиш от дълбочината на рафтовете . сигурно обаче последното сте го предвидили Simple Smile

# 490
  • Варна
Конелиано предлагат стар тик, но не съм ги питала дали продават материал или само изработват мебели. Всъщност какво ми пречи да ги питам newsm78

Ето и тук има една "маса" с хуууубава цена €16.401,87:

Extremely rare. It is becoming impossible to find single pieces of teak with this width. This beautiful aged teak slab retains the natural organic grooves of the wood. The ends are naturally eroded due to the 200 year old reclaimed teak tree Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:03 от Doris

# 491
  • Варна
Госпожице без думи съм, талант и усет към красиво, композиция и детайли!  newsm20

# 492
  • Варна
Скрит текст:
Госпожице, време ти е за втора пейка. Прекрасно ти се получават! Simple Smile
Скрит текст:
Май ще си подаря и аз едно Оли, искам ми 250 лева + 2 месеца за ремонт на Сигмата. Бляк!

А ние пък поръчваме другата седмица мебелите за дневната. Юхууу
И сега трябва да мисля бързо!
Нацъках груби планове на библиотеката на ЕКСЕЛ  Mr. Green Та, при левия - вратичките са по 4 броя х 63 см, а в десния 8 х 42см. Първите ми се струват неудобни, а вторите - грозни и не мога да реша.

Скрит текст:
И още - възможно ли е вратичките да се монтират така че да не покриват рамката на шкафа?
Трябва да се получи като бялото нещо долу, но с цвета отдясно:

Скрит текст:
Вратички 63 са много широки, 43 според мен са ок и на живо ще изглеждат добре. Няма никакъв проблем вратичките да са в рамките. Много зависи от материала и изпълнението, защото ако има провисване на рафта след време, вратичките ще стържат и трудно ще се отварят. Но и на мен ми изглеждат в конкретния случай по-добре да са вградени.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:01 от Doris

# 493
  • Варна
natashapashkova Първата врата много ми хареса, автоматичната врата е голямо удобство. Въпрос на избор дали с отварящи се крила или плъзгане.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:04 от Doris

# 494
Assos, на мен ми допада повече варианта с вратички 63 см. Самата библиотека изглежда с по - добри пропорции. Не са чак толкова големи (стандартните кухненски шкафове са с ширина 60 см.), а и при харесвания от теб начин на монтаж ще се стеснят допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт