Синът ми ме влудява!

• 30 800
  • 340
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ти пък, от лошите майки  Laughing Майка-мечта би била за моя син, изобщо да не го караш да си разтребва и да си живее в кочинка  Laughing
Аз, виж, това не го издържам, може да си е негова стая, но е в моето жилище и не ми е приятно като се отвори вратата, в коридора да лъхне на мръсни чорапи. Та гоня за разтребване всеки божи ден.
Иначе да му оставя опаковката на клавиатурата / леглото - боже мой, изобщо няма да я види, даже не една, десет да му оставя  Laughing

# 166
Ти пък, от лошите майки  Laughing Майка-мечта

Направо мечта!  Joy

Иначе да му оставя опаковката на клавиатурата / леглото - боже мой, изобщо няма да я види, даже не една, десет да му оставя  Laughing

Мда, най-много да я отмести встрани да не й пречи...  ooooh! Ама ще го пробвам. На прицпипа проба грешка съм. На всичко съм съгласна, за да постигна някакъв минимален положителен резултат.  Peace

# 167
  • София - Рим и обратно

Аз, виж, това не го издържам, може да си е негова стая, но е в моето жилище и не ми е приятно като се отвори вратата, в коридора да лъхне на мръсни чорапи. Та гоня за разтребване всеки божи ден.

И аз не издържам. Вбесявам се от вида на стаята, все пак в това жилище се намира.
И моята изобщо няма да види опаковка в леглото, тя си спи дни наред с такива боклуци, включително и мръсни чорапи Crazy. Иначе си ги сменя чинно, къпе се, парфюмира се, но мръсните не й пречат в кревата.

# 168
  • Варна
Яяя,при така добре познатите пубери и аз!  Laughing
Радвам се ,че поне всеки ден се къпе ,бръсне мустака редовно,подрязва си едната вежда дето стърчи и се парфюмира. Изхвърля си коша от стаята . Когато е гладен не чака да му сервирам ,а си прави салата и се впуска и глезотии да си прави ..Май дотук с хубавото.  Twisted Evil

# 169
  • София
Оо, Деска, браво, ти имаш пубер-мечта  Laughing Hug

# 170
  • София - Рим и обратно
Изхвърля си коша...ехааа завид, завид Confused.

# 171
  • София
Аз от по-далече започвам да завиждам - хвърля си боклуците В коша, ехаа, завид, завид  Laughing

# 172
# 173
  • София - Рим и обратно
Аз от по-далече започвам да завиждам - хвърля си боклуците В коша, ехаа, завид, завид  Laughing
hahaha Laughing
Ох, неволи. Благодаря, че ви има, та поне да се посмея над тях. Щото аз много се нервирам и крещя, не се въздържам като Утро.

# 174
  • Варна
хихи, всеки за нещо завижда ,идеално няма !  Mr. Green Пуберите-мечта са ни в главите само . Рядкост са !  Party

# 175
Щото аз много се нервирам и крещя, не се въздържам като Утро.

Абе и на мен ми кипва понякога и си покрещявам.  Crazy Ама няма ефект... Това вече съм го разбрала, та търся други методи, по-миролюбиви.  Crazy

И честно казано, малко ми олекна след като писах в темата. Аз мислех,че само мойта дъщеря е такова "чудовище". Пък се оказа, че не била сама.  Peace

# 176
Скрит текст:
hahaha Laughing
Ох, неволи. Благодаря, че ви има, та поне да се посмея над тях.
Щото аз много се нервирам и крещя, не се въздържам като Утро.
Ядосвах се в началото, при първия тийн.....после, след като си дадох сметка, че ме чака още един, реших, че това са бели кахъри.    Laughing
Важното е да са здрави, щастливи, да учат, да имат добри приятели, да са нормални деца (т.е. да няма бягства от дома, наркотици, пиянства и подобни), пък че не прибирали, или не щяли да гледаме филм заедно, голям праз.   Laughing
Сега, ако става дума за съвсем мързелив и завеян тийн, сигурно е за ядосване, ама описаните деца в темата не ми звучат като такива.Та, пазете си нервите (че ще ви трябват   Laughing  ) и оставете децата да дишат.Съвсем нормални тийнове са....    Grinning

# 177
  • София
Краси, абсолютно права си  Hug

Кафе, Утро, Деска - и на мен много добре ми дойде да си поговоря с вас  Hug

# 178
Важното е да са здрави, щастливи, да учат, да имат добри приятели, да са нормални деца (т.е. да няма бягства от дома, наркотици, пиянства и подобни), пък че не прибирали, или не щяли да гледаме филм заедно, голям праз.   Laughing

Така е, разбира се.
Но все имам някакво съмнение дали е правилно да оставя нещата на самотек.  Thinking Щото дефакто така се получава. Вече писах, че не поема от опити за близък контакт.  Crazy Хем не искам да досаждам и искам да я оставя на мира, каквото е и нейното желание. Хем не знам дали е здравословно и възпитателно.  Naughty Thinking

Кафе, Утро, Деска - и на мен много добре ми дойде да си поговоря с вас  Hug

Цяла терапия си е!!!
И на мен ми дойде добре. И имам намерение да ви "тормозя" като ви споделям ежедневни неволи. Може пък групово да налучкаме верния път.
Дано не се сърди авторката на темата. Надявам се и на нея да й е от полза.  Peace

# 179
Аз не съм много съгласна с философията - Оставете децата ... - защото екс свекървата със същата философия беше направила синът си мундар, мързеливец, философ и непукист. Аз също не съм подредена, даже съм доста разхвърляна, ама поне мръсотия не търпя, а пубера е взел моята разтуреност и мундарщината на създателя си. Водим една непрекъсната война от не помня колко години вече и аз съм губещата страна. Без нерви съм останала вече, а като си представя че след него идва още едно.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт