Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 757
  • 736
  •   2
Отговори
# 75
пънче-мънче  Hug благодаря. В Понеделник съм на преглед да видим  Praynig Praynig Praynig

# 76
Момичета моя опит както ви писах беше неуспешен. Да ви попитам дават ли от клиниката някаква епикриза и как се подновява заявление към фонда. Аз или клиниката ще ги подготвят
На мен ми дадоха епикриза, с пълно обяснение какво съм пила, какво съм била Simple Smile колко яйчица са извадили, колко са се оплодили, вънали и така. За подновяване на заповед не знам, не съм компетентна.
Маги, в коя клиника си?
На д-р Владимиров.

# 77
Здравейте момичета,
Всички изследвания са ми готови. Като тегля чертата с изключение на хетерозиготното носителство при трочбофилиите, всичко друго е наред. Ако не ме хване страх и нямам задържан фоликул  след 20-тина дни ще започвам стимулация по къс протокол.
Успех на всички в процедура и очакване!

# 78
Здравейте момичета,
Всички изследвания са ми готови. Като тегля чертата с изключение на хетерозиготното носителство при трочбофилиите, всичко друго е наред. Ако не ме хване страх и нямам задържан фоликул  след 20-тина дни ще започвам стимулация по къс протокол.
Поли, успех ти пожелавам Hug

# 79
Здравейте и от мен,след пункцията онзи ден бях със силни болки,вчера вече стана нетърпимо и следобяд се озовах при доки,наложи се да остана 24 часа под наблюдение,вливаха ми системи.Сега се страхувам,че ако не съм добре в понеделник трансфера ще се отложи и ще замразяваме точиците Sad

# 80
Здравейте и от мен,след пункцията онзи ден бях със силни болки,вчера вече стана нетърпимо и следобяд се озовах при доки,наложи се да остана 24 часа под наблюдение,вливаха ми системи.Сега се страхувам,че ако не съм добре в понеделник трансфера ще се отложи и ще замразяваме точиците Sad
Изи, по фонда ли си?
Не се притеснявай за ембритата, те ще са добре и замразени, важно е майка им да е във форма    Wink
Бързо възстановяване  Hug

# 81
  • Бургас
Здравейте момичета,
Всички изследвания са ми готови. Като тегля чертата с изключение на хетерозиготното носителство при трочбофилиите, всичко друго е наред. Ако не ме хване страх и нямам задържан фоликул  след 20-тина дни ще започвам стимулация по къс протокол.
Поли успех ти желая Hug  Никакъв страх само напред към желаната цел newsm10 EFP

# 82
Изи, по фонда ли си?
Не се притеснявай за ембритата, те ще са добре и замразени, важно е майка им да е във форма    Wink
Бързо възстановяване  Hug

Не сме по фонда.Благодаря за куража,успех на всички Hug bouquet

# 83
Здравейте,

останаха ми 10 кутийки Фостимон 75 от стимулацията. Ако някоя от вас има интерес може да ми пише  bouquet

# 84
Здравейте момичета,
Супер, Поли! Стискам палци всичко да започне и да свърши повече от успешно.
 Аз започвам стимулация с Мерионал след 2,3 дни, но не знам по какъв протокол, не ми казаха, а аз не попитах. Ще видим...

# 85
Ето ме и мен, след днешната пункция имам 15 яйцеклетки. Ембриоложката каза, че ще ги оплождат с IMSI. Много съм добре, още нищо не ме боли, само имам тежест в корема все едно съм пълна с въздух. Утре около обяд ще се обадят да кажат дали са се оплодили и колко остават Simple Smile
Успех на всички момчета във форума!

# 86
Здравейте, някоя от вас имала ли е зацапване по време на стимулацията. По дълъг протокол съм с декапетин и гонал. Благодаря Simple Smile и успех Simple Smile

# 87
Момичета, моля ви за малко помощ. Днес ми се обадиха, че са се оплодили цели 12 и са с много добро качество, обаче докторката е казала да замразят всички. Много се зарадвах, но моля ви кажете ми, според вас това означава ли, че няма да ми ги върнат до няколко дни? Има ли някой от вас с такъв случай, така ли се процедира. Сега трябва да чакам до вторник да ми се обадят и да кажат какво правим.
Благодаря ви предварително!

# 88
Момичета, моля ви за малко помощ. Днес ми се обадиха, че са се оплодили цели 12 и са с много добро качество, обаче докторката е казала да замразят всички. Много се зарадвах, но моля ви кажете ми, според вас това означава ли, че няма да ми ги върнат до няколко дни? Има ли някой от вас с такъв случай, така ли се процедира. Сега трябва да чакам до вторник да ми се обадят и да кажат какво правим.
Благодаря ви предварително!
Да не си с изместен имплантационен прозорец? На мен ми предстои стимулация и каквото се оплоди ще се замрази и на 8 ден ще размразим за трансфер.
Ако сте се разбрали за свеж трансфер, трябва да ти кажат ако по някаква причина (опасност от хиперстимулация например) няма да има трансфер в този цикъл.
Обади се и попитай, да си спокойна.

# 89
Привет момичета и успех на всички  Hug
Останаха ми 10бр Мerional 150 IU ако някой има нужда нека пише
Скрит текст:
35лв ми излязоха,купувани са от Турция и са в срок на годност

Общи условия

Активация на акаунт