Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 58

• 51 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Поли, на мен Мерионала и Цитроцида ми излязоха около 1300лв по къс протокол, но е относително какви дози ще ти назначат.

# 31
Да се запиша и аз в новата темичка. Успех на всички. Аз си чакам цикъла всеки момент, вече ми е нервно мнооого, всеки път като отида до тоалетна и си викам айдееее, ама не, мъчи ме  Sad Като благоволи да се появи, естрофема и ЕРА. Как се справяте с тия нерви, направо незнам и като кажат не го мисли толкова много.... е как да стане  newsm78

# 32
Мимс как си днес?Как мина прегледа?

# 33
Нормално ли е при прием на противозачатъчни Естрадиола да е <5 pg/ml
На референтните пише , че при менопауза стойностите са <5-54  newsm78

# 34
Здравейте, момичета , може ли да се присъединя към вас Grinning
Предстои ми взимане на заповед през Декември / предполагам, понеже има около 50 номера до нас / и може би Януари стартиране на първи опит...след взимането на заповедта ми е малко мрак и тъма  Laughing , та ще сте ми много полезни  Hug

# 35
Е, явно е трябвало да си излея всичко пред вас..... два часа след като писах, цикъла ми дойде.... сега пълен напред 😀

# 36
Записвам се и аз тук.
След стимулирано инсе, стимулирано икси, 2 трансфера на 3 бластоциста, остана 1 бластоцист, но док предложи да изчакам заповедта от фонда /450 номера до нас/, да направим отново стимулация и да връщаме по 2 ембриона.
В момента поръчвам добавки за хубави яйца и се мъча да свикна с мисълта за нова стимулация. Бях сигурна, че няма да се наложи с 4 хубави ембриона, но това е положението.
Успех на всички ни  bouquet

# 37
Здравейте, момичета , може ли да се присъединя към вас Grinning
Предстои ми взимане на заповед през Декември / предполагам, понеже има около 50 номера до нас / и може би Януари стартиране на първи опит...след взимането на заповедта ми е малко мрак и тъма  Laughing , та ще сте ми много полезни  Hug

Успех Жана!Питай какво те интересува

# 38
Нормално ли е при прием на противозачатъчни Естрадиола да е <5 pg/ml
На референтните пише , че при менопауза стойностите са <5-54  newsm78

И аз пих противозачатъчни,но естрадиола ми не беше нисък.Какво казва лекаря ти за това,попита ли го?

# 39
Ще разбера в петък сутринта . Четох , че при прием на противозачатъчни е възможно стойностите да са ниски , но няма да гадая сега след два дни ще разбера .... просто ми е първи опит и дори за първи път в живота си пия противозачатъчни та за това се шашнах малко  Rolling Eyes

# 40
Ще разбера в петък сутринта . Четох , че при прием на противозачатъчни е възможно стойностите да са ниски , но няма да гадая сега след два дни ще разбера .... просто ми е първи опит и дори за първи път в живота си пия противозачатъчни та за това се шашнах малко  Rolling Eyes

Не се шашкай,успокой се и гледай напред с надежда и вяра че всичко ще е наред и чудото ще стане!Всеки организъм си е различен и затова се иска индивидуален подход.Надявам се че с твоя лекар ще изберете правилния за да успеете от първия път bouquet

# 41
Благодаря много  bouquet Дано всички имаме успех  Praynig Praynig Praynig

# 42
  Някой за пункция утре има ли тук ?

# 43
Вени, благодаря ти  Hug
Въпросите ми ще дойдат впоследствие, нека взема заповедта и да ида при д-ра и ви почвам  Mr. Green Hug

# 44
Момичета, може ли някой, който е бил вече на пункция да ми сподели как се чувства след това? Моята вероятно ще е в събота, вече почнаха да ми тежат фоликулите и честно казано искам да минава всичко. И болничен ли ще ми дадат или отпуска да си пусна? Или няма да имам нужда от нито едното?

Общи условия

Активация на акаунт