Пазаруване от Amazon - тема №47

• 96 025
  • 926
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София
Ходих пак до пощата. Казаха ми, че всъщност снощи е пристигнала в сортировъчния център, а не че е предадена на някой и ще е при тях вероятно в понеделник - да отида тогава.  Simple Smile

# 136
  • Варна
Аз днес ходих до пощата, след като не получих известие. Пратката ми я нямаше там. Казаха, че щом пишело 11 Nov 2015 16:01:00 BULGARIA SOFIA CP Send item to domestic location (Inb) Изпращане на Вх.пратка в РСЦ/ОВ  при тях ще е след два дни. Прибирам се в офиса и решавам да погледна отново какво пише в сайта на БГ пощи и ми излиза  Shocked
12 Nov 2015 23:38:00 БЪЛГАРИЯ СОФИЯ Пратката е приета   
12 Nov 2015 23:38:00 БЪЛГАРИЯ СОФИЯ Пратката e получена   

Какво означава това? Аз пратка в офиса в 23,38ч снощи не съм приемала. Какво да правя сега?  Къде да я търся?  ooooh!

Нали се  записват данните от ЛК, когато някой я получи - съобщението според мен не означава, че някой ти я е взел, а че вече е пристигнала в пощенския клон и може да си я вземеш. 
Това е легендата на: (РСЦ)  разменно-сортировъчни центрове, (ОВ) обработващи възли (ОВ)
Точно така. Peace

# 137
Днес в майтойс допълнително -15 % на Лего
*Kaufen Sie nur heute am 13.11.2015 Spielzeug von LEGO DUPLO, LEGO City und/ oder LEGO Creator im Wert von mind. 40€ und Sie erhalten zusätzlich 15% Rabatt. Nur online, und mit Kundenkonto gültig. Keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung, nur ein Rabatt pro Bestellung.

# 138
От 23.11. започват намаленията в немския Амазон до 30.11.

# 139
# 140
  • Luxemburg
Снощи пусках поръчка и специално погледанх дали е обявено вече кога ще е ЧП, но не беше. Днес са го пуснали на страницата с промоциите http://www.amazon.de/gp/angebote/ref=nav_cs_gb

# 141
  • София
Prime членовете са с 30 минути предимство за офертите за ЧП, проверете си дали можете да активирате 30-дневния безплатен тест   Peace

# 142
  • Свиленград
Здравейте! Харесах си тези Geox, но съм 38 номер. Може ли да ми предложите други подобни, опитах се да потърся, но не ми се получава.
http://www.amazon.de/gp/product/B00OKXLLPQ?psc=1&redirect=tr … id=A3JWKAKR8XB7XF

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 11:07 от vadada

# 143
  • София
Prime важеше за всички Амазон, независимо, че го активирам на английския, нали? Simple Smile

# 144
  • София
Prime важеше за всички Амазон, независимо, че го активирам на английския, нали? Simple Smile

Аа, не, отделно са си, мисля.

# 145
  • Luxemburg
отделно са си и важат за определената страна.

# 146
Здравейте, имате ли наблюдения дали през черния петък правят намаления на Kindle-лите? Само за четците се интерисувам.
Благодаря предварително!

# 147
Не приемай скъпата, ще се върне за тяхна сметка. Пускай нва, дай линк ако е удобно.
Заповядай http://www.amazon.it/gp/product/B00ITR0HG8?psc=1&redirect=tr … id=A11IL2PNWYJU7H
Има си недостатъци, но за новата цена е идеална.  Laughing

# 148
  • София
Prime членовете са с 30 минути предимство за офертите за ЧП, проверете си дали можете да активирате 30-дневния безплатен тест   Peace
В условията на черния петък ли го пише,питам защото не успявам да ги намеря.

# 149
  • София
В условията на черния петък ли го пише,питам защото не успявам да ги намеря.

Това пише за немския

Скрит текст:
Angebote: Die Cyber Monday Woche 2015 kommt!

Vom 23. bis zum 30. November findet auf dieser Seite die Cyber Monday Woche 2015 inkl. Black Friday statt. Am Montag startet der Countdown. Angebote gelten solange wie angegeben bzw. solange der Vorrat reicht. Prime-Mitglieder erhalten 30 Minuten früher Zugriff auf Blitzangebote. Tipp: So funktionieren Blitzangebote und die Blitzangebot-Warteliste.

За английския не намерих дали ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт