Пазаруване от Amazon - тема №47

• 96 020
  • 926
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Явно ще се наложи да активирам Прайм. Въпреки това си мисля,че ще загубят от това си решение. Почвам да си мисля,че следващата стъпка за сделките ще е само платили абонати да имат достъп до тях.

# 151
http://it.buyvip.com/ref=pe_219891_87442491_dpi1?src=email&s … B&ref=Testing

тук има интересни моделчета, но не ми се купува изкуствена кожа. newsm78
А за прайма нали след една година може пак пробно да се активира? Как да разбера последния път кога съм го активирала?

# 152
  • на Мелмак
В търсене съм на ботуши/боти за мен и за децата , ама нещо 230 лв за детски ботуши не ми се дават newsm78
Ще почакам още 10-на дни - пък дано случим на намаление  Sunglasses

# 153
  • Luxemburg
Ети, дай малко подробности за номер и пол на децата. Аз на предната страница пуснах едно момичешко модел че на Геокс за 30€.

Относно прайма, веднъж ако сте ползвали и след това прекратили, сега при активация няма да имате безплатен период. Аз така се бях абонирала в немския и въпреки , че не съм го ползвала тъй като доставка до Германия не съм имала си пускам спокойно пак прайм, че имаше намаление на памперси за членове и след седмица си виждам изтеглени 75€ и се светвам, че това е прайма. Обаждам им се и им обеснявам, че съм го активирала но още не е изтекъл 30-дневния период, а са ми взели вече таксата. Отговориха ми, че вече съм ползвала 30 дни безплатно при предната ми активация. Затова сега нямам право и трябва да си платя. Тъй като доставката ма памперсите беше директна и не съм ползвала експресната им доставка ми върнаха цялата сума. Така че, ако сте били членове няма как сега да се абонирате и пак да ползвате безплатния период. Трябва през нов акаунт.
Това за предимството на членовете по ЧП ще е кофти. То миналата година за секунди изчезваха някои стоки, а какво остава за 30 минути. Ще ни карат да си правим нови акаунти и да се абонираме зорлем.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 09:12 от ronicat

# 154
  • София
Не е така за Прайма. Поне за немския със сигурност след като използваш веднъж безплатен 30-дневен тест след известно време пак дава тази възможност. Аз така си го активирах.

# 155
  • София
И за английския има тази възможност. Миналата година, като се регистрирах, използвах безплатния прайм, сега отново ми дава възможност да го тествам безплатно...

# 156
  • на малък остров в океана
След безплатния Прайм трябва да е минала 1 година, за да може да се активира пак.

# 157
Ето какво пише в английския, под бутона за стартиране на 30-дневния тестов период на Прайм -

If you've tried Amazon Prime in the past, you may not be eligible for the 30-day free period. Credit card required. Cancel anytime.

Не съм проверявала по другите Амазони.

И при мен дава възможност за активиране на безплатен Прайм, въпреки че съм го ползвала вече. Само не помня кога е било и колко време е минало не мога да знам. Tired

# 158
Ето какво пише в английския, под бутона за стартиране на 30-дневния тестов период на Прайм -

If you've tried Amazon Prime in the past, you may not be eligible for the 30-day free period. Credit card required. Cancel anytime.

Не съм проверявала по другите Амазони.

И при мен дава възможност за активиране на безплатен Прайм, въпреки че съм го ползвала вече. Само не помня кога е било и колко време е минало не мога да знам. Tired
Да и аз се чудя как да разбера преди колко време съм го ползвала  newsm78 Дали не пращаха мейл при активирането?!

# 159
И на мен ми даваше опция за безплатен прайм, но като цъкнех ми пишеше че ще ме таксуват. 

# 160
  • на Мелмак
Ети, дай малко подробности за номер и пол на децата. Аз на предната страница пуснах едно момичешко модел че на Геокс за 30€.

Благодаря, видях ти поста от преди, но моето девойче е 35н. , а младежа е 30н.
И в момента всичко , което й харесва е 90+ евра, ММ и малчо са харесали ботуши на нормални цени. Но за каката ще изчакам , то е топло , мога да изчакам малко да видя намаления та.
Геокса е хубав , но няма номера.
 Hug

# 161
  • Стара Загора
момичета да питам,някой поръчвал ли е ТВ от амазон,при условие че продавача не е амазон? newsm78

# 162
  • София
момичета да питам,някой поръчвал ли е ТВ от амазон,при условие че продавача не е амазон? newsm78
миналата година си взех на черния петък от техномаркет на половин цена.... не бих рискувала от амазон, а и цената едва ли ще е по-добра....  Twisted Evil

# 163
Здравейте,каква е най ниската цена която мога да намеря на PLAY STATION 3 нов и на черен петък дали ше има намалени?

# 164
  • Стара Загора
миналата година си взех на черния петък от техномаркет на половин цена.... не бих рискувала от амазон, а и цената едва ли ще е по-добра....  Twisted Evil

благодаря.но търся определен модел и го има са в френски и немски амазон newsm78

Общи условия

Активация на акаунт