Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 989
  • 926
  •   1
Отговори
# 180
Кога е датата на черния петък ? Правят ли намаление на скъпите часовници ?

# 181
и аз с въпроси за ЧП :
ще търся прахосмукачка с воден филтър или както там се казва, да не вдига прах  Praynig
И да питам лаптопи поръчвали ли сте ?
А за бебе на 4-5 месеца какво мога да поръчам за НГ - люлка?  newsm78
Може и някоя кафе машина ако пуснат  Hug

# 182
Получавате ли e-mail от Вип-овете за дневните им кампании? Аз от два дни не получавам, а тези уведомления ми бяха много полезни.
И аз ще дебна за прахосмукачка-робот.  Simple Smile

# 183
  • София
Искам на върна на италианския ВИП блуза, която не отговаря на това, което съм поръчала.
Въпросът ми е дали е сигурно връщането с БГ пощи? И мога ли да ползвам куриер наистина?
Разбирам, че мога да я върна с който реша куриер и те ще ми върнат пощенските. Така ли е?
Мога ли да ползвам Еконт примерно? Или DHL?

# 184
  • В подножието на Сините камъни
Момичета имам един такъв въпрос. Пазаря примерно нещо от дневните сделки, дава ми 15 мин. да финализирам плащането и аз го правя, но ако след това си дохаресам нещо я от друга сделка я от нещо друго, ще ми обедини ли новата поръчка с предната? И още един въпрос, по две или повече бройки не дават ли? Харесах една четка днес, но искам две, но няма опция да увелича бройката.
Благодаря ви предварително!

# 185
  • София
 ivka1972, можеш да обединиш поръчки, само ако пишеш на Амазон и ги помолиш. Може и да не се съгласят, не ми се е случвало.
От дневните сделки можеш да закупиш само по 1бр. на акаунт.
Lodsi, аз използвам БГ пощи, с тракинг номер връщам. Досега проблем не съм имала - нищо не е изчезвало. Блузата няма да е много скъпа като пратка.

# 186
Здравейте, моля за малко разяснение! newsm78
След като поръчам избрания продукт и финализирам поръчката, ми се начислява "postage and packing" и след това се изписва крайната сума. Това ли е всичко, което дължа, или тук в БГ  доплащам цена за пратка и за кг?
Благодаря ви предварително!

# 187
  • София
Докъде поръчваш? Ако поръчваш директно до БГ, нищо повече не трябва да доплащаш. Ако поръчваш до превозвач, имаш "доплащане".

# 188
Малко сладко коте, благодаря ти! До БГ поръчвам, хвърлила съм око на една тенджера Le Creuset, и тъкмо вчера се реших да я поръчам, но като излезе крайната сума ми призля, ако се доплащаше и тук, просто щях да се откажа.
На първа страница пише за разликата между българското и немското ДДС, това също е калкулирано в крайната сума така ли? И последно, изключвам амазонския конвертор и посочвам плащане в евро?

# 189
Здравейте,търся  PLAY STATION 3 нов,  кога има намаления,може ли да го има към дневни промоции  или на черен петък дали ше има намалени?

# 190
  • София
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 18:20 от Lodsi

# 191
  • Sofia
На първа страница пише за разликата между българското и немското ДДС, това също е калкулирано в крайната сума така ли? И последно, изключвам амазонския конвертор и посочвам плащане в евро?

Точно така, плащаш само това, което ти изписва във валутата на сайта.

За прахосмукачките робот - имат от 3-4 години, не помня дали съм я купувала на ЧП или просто е била намалена, но беше около 200 лв. по - евтина, отколкото в БГ. Ползвам си я и съм доволна.

Относно обединяването на поръчки, миналата година точно по чернопетъчните сделки имах обединени по 10 поръчки (без да съм ги молила), едва си побирах кашоните в колата  Mr. Green

# 192
# 193
# 194
  • Popovo
20% за нов клиент от Amazon.uk, явно вече няма.А доколкото си спомням, някой спомена, че пращат код за втората поръчка от даден акаунт.Така ли е, нека се включи някой моля? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт