Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 967
  • 926
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Взех си Кобо от амазон.ит, но не съм удовлетворен, амазон.де знам че имат 30дни гратисен период, утре ще питам в италианския.
Доставена е на 28.10 във Верона, от тази дата се броят 30дни.
А кога е края, т.е. ако я пусна на 21.11 (по пощата и пристигне на 29ти - горя ли (т.е да рискувам ли)?

# 256
  • Sofia
За краен срок се брои датата на пощенското клеймо.

P.s. Срокът за връщане на стоки от амазон е 30 дни, но трябва да я изпратиш до 30-тия ден, а не да е получена от тях в този срок.

От сделките нищо ли не сте си купили още? Никой не се хвали , а аз нямам време да погледна и не знам има ли за какво да съжалявам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 00:24 от Shantal

# 257
  • София
Важно е от коя дата е заявката за връщане, не кога ще пристигне пратката. Заявяваш връщане, пращат ти етикет и имаш (по спомени) 1 седмица да изпратиш обратно стоката. Когато покриват пощенските, трябва да представиш снимка или скан на бележката със сумата,платена в пощата. Аз писах и приблизителната сума в евро.
Задължително пускай пратката с проследяване.

# 258
  • София
Важно е от коя дата е заявката за връщане, не кога ще пристигне пратката. Заявяваш връщане, пращат ти етикет и имаш (по спомени) 1 седмица да изпратиш обратно стоката. Когато покриват пощенските, трябва да представиш снимка или скан на бележката със сумата,платена в пощата. Аз писах и приблизителната сума в евро.
Така си и мислех, значи и разходите ще ми поемат?!  Shocked

Заявката през сайта ли се прави и с техния "етикет" отивам в пощите? Снимката по мейл ли я пращам?

Мислех първо да ги питам - дали ще ми върнат парите, а аз стоката (отворена е но фолиото на екрана не съм го пипал).

# 259
  • София
Скрит текст:
Така си и мислех, значи и разходите ще ми поемат?!  Shocked

Заявката през сайта ли се прави и с техния "етикет" отивам в пощите? Снимката по мейл ли я пращам?

Мислех първо да ги питам - дали ще ми върнат парите, а аз стоката (отворена е но фолиото на екрана не съм го пипал).
Питай си ги първо, но ако продавач е Амазон, май имаш право до 30 дни да го върнеш.
Заявяването на връщане става като отидеш на поръчката и избереш връщане.
Може би ще ти поемат пощенските. Щом е пратено до Верона, е възможно да ги поемат само до там, а не цялото връщане от БГ.
Когато избереш опцията за връщане, обикновено ти дава да се свържеш с Амазон (чат, мейл), трябва да им кажеш там защо го връщаш и откъде. Те ще ти дадат етикет за връщане, който разпечатваш (ако се налага, си попълваш адреса), режеш го и го лепваш на кутията с нещото за връщане. Вътре в кутията слагаш другата част от етикета,  аз слагам и копие от поръчката. Пускаш го с бг пощи с тракинг и това е. Снимаш бележката и ако си се свързал по имейл, можеш директно да отговориш на мейла и да я пратиш така. Ако си писал на чат, качи снимката някъде и им дай линка, след като предварително обясниш за какво става дума. Това е всичко. Другото е да си чакаш парите.

# 260
  • Пловдив
Някой с опити в пазаруване на часовници...напр. този мъжки е
http://www.amazon.de/Time-Piece-Herren-Armbanduhr-Sporty-TPGS-20 … 01780&sr=1-26
http://www.amazon.de/Esprit-Herren-Armbanduhr-Oriental-Chronogra … 5E6MV6SZ9WVX64YSR
Има код за доп. 10%.

# 261
  • София
mystic woman, аз от три дена се ровя,за да търся момчешки часовник и все нещо не ми допада.Или ще е прекалено голям,или прекалено скъп.

# 262
  • Пловдив
mystic woman, аз от три дена се ровя,за да търся момчешки часовник и все нещо не ми допада.Или ще е прекалено голям,или прекалено скъп.
Thinking така си е...аз за мъжо искам.Нещо по-интересно.

# 263
Този поръчахме лятото за 10 годишния син на приятелка. Много си го хареса!
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006YBH5JI?psc=1&redirect … etailpage_o04_s00

# 264
  • София
Благодаря,ще ги разгледам моделите  bouquet

# 265
Да попитам за Бд може ли линк и става ли с продукти от склада  Hug

# 266
  • София
Няма линк към безплатна доставка. Ако отговаряш на условията (в различните амазони са различни), получаваш БД до страната, в която е съотверния амазон. В немския ставаше с книга, чиито продавач е амазон, или поръчваш неща за над 29Е. В английския или поръчваш книги (отново от продавач амазон) на стойност 10 паунда, или поръчваш неща на стойност над 20 П (отново от амазон). Става с продукти от склада, ако отговаряш на условията - поръчка над определена сума.
Много постен ЧП се очертава, нищичко не ме грабна от днешните сделки. Единствено, ако се сетя, ще дебна едно кокосово масло на 50%, някъде по нощите беше... За английския амазон става дума.

# 267
Момичета да сте мяркали намалени румби в промоциите. Не мога да намеря Simple Smile

# 268
  • Luxemburg
O, в английския намаленията са почнали още в сряда. Аз нали знам, че днес почва в немския и влязох да погледан и виждам че съм изпуснала 2 дни в английския. Но казвате, че е много постно до сега, така ли?

# 269
  • София
Предните два дни само прегледах набързо, нищо не ме грабна, сега отново. И в немския положението е същото... Има един тиган на Силит, който ще е в 7ч., но отзивите май не са много добри.
Чакам Омрон, но не за китка... Ако някой види, да свирка, че може да съм недогледала.

Общи условия

Активация на акаунт