Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 856
  • 926
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

3&pf_rd_r=16HVQP5MM4Y79D1PQ1ZV&pf_rd_i=4781753031&pf_rd_p=737248687 перяща прахосмукачка за килими (имам предишния модел 87 ) от 3 години -много доволна съм - пере чудесно, оставя килимите почти сухи

Привет,
Интересува ме прахосмукачката дали е с воден филтър  като работи като обикновена прахосмукачка,а не като перяща.Благодаря!
Това е перяща прахосмукачка. Тя не работи само като обикновена. но докато пере обира и боклуците, които са вътре в килима т.е разтваря косъмчетата и изцмуква отвътре прахоляците.

Мерси много за информацията! Аз си търся перяща прахосмукачка,която обаче да може да работи и като обикновена само върху паркет.В цялата къща имам само 1 килим всичко друго ми е паркет.
http://www.vax.co.uk/hard-floor-cleaners/floormate-trio-hard-floor-cleaner
такава имам, миналогодишен модел. Всичко е само твърди подове вкъщи, доволна съм!

# 436
  • Варна
Аз си пуснах една тенджера под налягане. Отдавна имах намерение да си купя, тази ми хареса, че не е много голяма. Пуснах я до България естествено, като пристигне догодина ще видя как е:-) Ако нещо не е наред поне ще е по-лесно връщането.
snow22, мерси за линка. bouquet

# 437
  • София
Аз си пуснах една тенджера под налягане. Отдавна имах намерение да си купя, тази ми хареса, че не е много голяма. Пуснах я до България естествено, като пристигне догодина ще видя как е:-) Ако нещо не е наред поне ще е по-лесно връщането.
Ако я върнеш само едната посока ли поемат?

# 438
  • Варна
В какъв смисъл в едната посока ли?
Имах предвид, че когато е с доставка до тук не се налага да обяснявам, защо стоката е в България и т.н. . Не, че някога са ми отказвали да поемат разходите за транспорта и когато съм ползвала превозвач при доставката.

# 439
  • гр. София
На мен са ми отказаха един път /при първата ми поръчка/ разходите по връщането, но продавач не беше Амазон.  Peace Все още нямам достатъчно опит в пазаруването от Амазон специално...

# 440
3&pf_rd_r=16HVQP5MM4Y79D1PQ1ZV&pf_rd_i=4781753031&pf_rd_p=737248687 перяща прахосмукачка за килими (имам предишния модел 87 ) от 3 години -много доволна съм - пере чудесно, оставя килимите почти сухи

Привет,
Интересува ме прахосмукачката дали е с воден филтър  като работи като обикновена прахосмукачка,а не като перяща.Благодаря!
Това е перяща прахосмукачка. Тя не работи само като обикновена. но докато пере обира и боклуците, които са вътре в килима т.е разтваря косъмчетата и изцмуква отвътре прахоляците.

Мерси много за информацията! Аз си търся перяща прахосмукачка,която обаче да може да работи и като обикновена само върху паркет.В цялата къща имам само 1 килим всичко друго ми е паркет.

И друг път съм препоръчвала моята,сега ще го направя пак,много съм доволна от нея наистина:
http://www.amazon.co.uk/dp/B0041MI3W0/=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=
Особено сега на добра цена излиза от склада с отстъпката-около 60 лири.

# 441

Коя взе? Днес в немския не виждам да има пък ако намеря ще е добре, че има кой да ми я донесе по Коледа.

Отделно чувалили сте за Severin еспресо машина? Тази марка не я знам а по-късно днес ще я има по-евтино от 200 евро колкото е сега.  newsm78

# 442
  • София
Т.е в двете посоки или само връщането?
На мен италианския амазон, ми отказаха за връщането да платят / с превозвач беше/, но затова пък ще го върна с някаква по-лека опаковка ( с оригиналната доставката скача двойно).

Питам понеже мисля за кларковете /високите от 70Е/...
Цитат
В немския възстановяват пощенските за дрехите и обувките, ако са върнати в 30-дневен срок.

Ще купувам този киндъл, има ли смисъл да чакам до петък или това ще му е намалението (а в петък тръгва превозвача и не ми се чака още 1седм  Whistling )

На какъв принцип пращат кодове за намаление?

# 443
За каква възраст са горе-долу детските ел.четки на Филипс С-р? Пуснах една на празна карта от вчерашните сделки в английския, но се чудя дали не сме още малки /на 4 ще станем  скоро/.

Дъщеря ми мие зъбите си с такава, откакто има зъби. Зъболекарката каза, че не е проблем , но е добре децата да се научат да си мият зъбите с обикновена четка.
Колко пари беше вчера, изпуснах сделката?

26 лири.

# 444
  • На брега на реката
И аз пуснах тази :http://www.amazon.fr/Artame-ART38165-Autocuiseur-Inox-Argent/dp/ … 362822&sr=1-1 с доставката излиза 15,89 ЕВРА.

# 445
То и аз и се чудя на тази newsm78

# 446

Ще купувам този киндъл, има ли смисъл да чакам до петък или това ще му е намалението (а в петък тръгва превозвача и не ми се чака още 1седм  Whistling )

Според мен няма да има ново намаление. Те сравнително рядко им правят на тях намаления като цяло.

# 447
  • София

Според мен няма да има ново намаление. Те сравнително рядко им правят на тях намаления като цяло.
През 1-2мес ги пускат на тази цена, поне да беше без рекламите...

# 448
Доставката за тенджерите е една и съща и за 1 бр и за 5 бр. Имайте го в предвид.

# 449
И аз пуснах, благодаря за линка bouquet

Общи условия

Активация на акаунт