Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 774
  • 926
  •   1
Отговори
# 630
Вече са видими.

http://www.amazon.de/dp/B00NTXMRSI това ми бе интересно с колко ще го намалят - с цели 3€. Бих заменила сегашното с такова на ток, но те пък голямо намаление.

Може ли линк.

# 631
  • ново

Само от склада ли? Не е много голям избора..... Thinking

Ами те другите са много скъпи и се обезмисля ако са за безпл. доставка.
http://www.amazon.de/s/ref=sr_st_price-asc-rank?__mk_de_DE=%C3%8 … rt=price-asc-rank

# 632
Ее, защо и тази година няма фрий триал за прайма, преди ЧП Sad

# 633
  • гр. София

Само от склада ли? Не е много голям избора..... Thinking

Ами те другите са много скъпи и се обезмисля ако са за безпл. доставка.
http://www.amazon.de/s/=sr_st_price-asc-rank?__mk_de_DE=%C3%85M% … rt=price-asc-rank

Да, и това е така. Но търсех нещо на английски....На немски няма кой да го чете.  Simple Smile

Доколкото разбрах има. Или се бъркам?  Thinking Малко по-нагоре питах.  Peace А активиран Прайм за всички амазони ли важи? 

# 634
Не, за всеки си е отделно.
На мен не ми предлга, поне в Английския.

# 635
  • София
Не, за всеки си е отделно.
На мен не ми предлга, поне в Английския.
Ако си го ползвала преди една година, да, не ти предлага. От днешна дата връщаш 1год. назад - ако е бил активен през някакъв период от тази 1 година, не можеш да се възползваш от безплатния прайм. Догодина няма да мога да го ползвам - сега е активен.

# 636
  • ново
Да, и това е така. Но търсех нещо на английски....На немски няма кой да го чете.  Simple Smile
В немския амазон има книги и на английски език, до заглавието на книгата пише че е на английски, но и по корицата се познава. Аз преди няколко дни получих такава.

# 637
  • гр. София
В немския амазон има книги и на английски език, до заглавието на книгата пише че е на английски, но и по корицата се познава. Аз преди няколко дни получих такава.

Да, ориентирах се, благодаря. Hug  Избрах една. А с активиран Прайм доставката безплатна ли е? И мога ли да активирам Прайм на 2-3 амазона?

# 638
Направи нов акаунт. Може да вържеш същата карта. Пак ти дава право на нов трайъл прайм.

# 639
  • София
Активирах го заради по-бързата доставка...за 30те мин едва ли има смисъл, нищо изгодно аз не видях, освен една ютия в немския.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 01:09 от Starrydream

# 640
  • гр. София
И аз го активирах в немския, заради безплатна доставка, но къде е опцията да не ми го продължават след пробния период и съответно да не ми теглят пари? Поръчката я направих на празна карта.

# 641
  • София
И аз не я открих...

Защо на празна?

# 642
  • София
Направете си немския амазон на английски. Оттам вече е лесно -> Your Prime -> Manage Prime Membership -> и оттам нататък сте сами, защото аз моя го деактивирах веднага, но беше бутон отляво на страницата, нещо в стил "do not continue after free triаl"
Когато се използва Прайм, не ви трябва книга за БД в немския амазон.

# 643
  • гр. София
Направете си немския амазон на английски. Оттам вече е лесно -> Your Prime -> Manage Prime Membership -> и оттам нататък сте сами, защото аз моя го деактивирах веднага, но беше бутон отляво на страницата, нещо в стил "do not continue after free triаl"

Мда, махнах книгата и активирах Прайма докато правех поръчката, но не разбирам немски /въпреки че ми е на английски сайта, някои надписи и др. ми ги изписва на немски/ и мисля, че натиснах бутона за пробен период. Сега, отивайки в акаунта, не виждам някъде да се отбелязва, че искам да не ми го удължават.  newsm78 Излиза ми този надпис  Important information
Thank you for signing up for Amazon Prime. Your membership should be active in a few minutes. If you continue to receive this message, please contact Customer Service.
Да не би затова да нямам бутон/опция да не ми го удължават?

На другите амазони ми разрешава да активирам Прайм, така че може да се активира на няколко едновременно.  Peace

И аз не я открих...

Защо на празна?

Защото не съм убедена, че ще взема това, което поръчах и заради Прайма - ако не спра удължаването след пробния период, да не се води, че съм го ползвала. Няма да ми дръпнат парите - няма да съм ползвала и Прайма. До 5 дни поръчката ще ми седи. След това трябва да захраня картата, ако искам да купя реално артикула, който поръчах. Аз така разсъждавам, надявам се да е правилно, за да не ми излезе прескъпо......  Thinking

# 644
  • София

Мда, махнах книгата и активирах Прайма докато правех поръчката, но не разбирам немски /въпреки че ми е на английски сайта, някои надписи и др. ми ги изписва на немски/ и мисля, че натиснах бутона за пробен период. Сега, отивайки в акаунта, не виждам някъде да се отбелязва, че искам да не ми го удължават.  newsm78 Излиза ми този надпис  Important information
Thank you for signing up for Amazon Prime. Your membership should be active in a few minutes. If you continue to receive this message, please contact Customer Service.
Да не би затова да нямам бутон/опция да не ми го удължават?

На другите амазони ми разрешава да активирам Прайм, така че може да се активира на няколко едновременно.  Peace

И аз не я открих...

Защо на празна?

Защото не съм убедена, че ще взема това, което поръчах и заради Прайма - ако не спра удължаването след пробния период, да не се води, че съм го ползвала. Няма да ми дръпнат парите - няма да съм ползвала и Прайма. До 5 дни поръчката ще ми седи. След това трябва да захраня картата, ако искам да купя реално артикула, който поръчах. Аз така разсъждавам, надявам се да е правилно, за да не ми излезе прескъпо......  Thinking
Е нали до 30 дни е безплатно, дори да си го ползвала?

Общи условия

Активация на акаунт