Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 627
  • 926
  •   1
Отговори
# 825
Твърде много приказки се изписаха за тези карти. Приемете, че политиката на сайта е такава и престанете да нервничите. Влязла съм тук за информация, а не да чета излишни неща.

Никога не съм имала проблем с Мастъркард кредитна и Виза Електрон дебитна карта в Амазон.

# 826
  • Варна
Успя ли да   
 промениш доставката? При мен няма опция за безплатна доставка
Delivery (3 - 5 business days)
   Standard Delivery
(currently selected)
   Expedited
тези са опциите

и аз не видях за безплатна доставка и я оставих така (   не че съм платила)

# 827
Твърде много приказки се изписаха за тези карти. Приемете, че политиката на сайта е такава и престанете да нервничите. Влязла съм тук за информация, а не да чета излишни неща.

Никога не съм имала проблем с Мастъркард кредитна и Виза Електрон дебитна карта в Амазон.

никой не те кара да влизаш и да четеш, всеки е свободен да пита каквото реши по темата..
От карта до карта и от банка до банка има разлики, не всички имат такъв успех като теб с плащанията..

# 828
Някой има ли отзиви за тези Silit тенджери 10 броя и са много намалени ?

# 829

В 11.30  наше немско време пускат тези и вече чакам http://www.amazon.de/gp/product/B0080P4HNI/ref=gb1h_img_c-4_1467 … pf_rd_p=766451467

# 830
Аз пак да задам няколко въпроса.

Тази Singing Froggy играчка подходяща ли е за дена на около 7 месеца ?

И това Maxi-Cosi столче за кола как точно се закрепя към седалката  newsm78 , става ли с колани ?

# 831

В 11.30  наше немско време пускат тези и вече чакам http://www.amazon.de/gp/product/B0080P4HNI/=gb1h_img_c-4_1467_a8 … pf_rd_p=766451467

И аз го чакам, но се двоумя дали да не изчакам до утре сутрин за един по-голям сет на WMF...

# 832
Здравейте,това означава,1е е спрян праима нали
Hello ,
Membership: Prime  (Free Trial)
Change Membership
You will lose access to your benefits on 27 December 2015, and your card will not be charged.
Continue Membership
Manage Amazon Family Membership
Preferred Payment Method
No payment method is linked to your Prime account.
Edit payment method
Payment History
You have not been charged for this free trial.

Мога ли да го пускам през този период и да го спирам,без да ми изтеглят парите? И последен въпрос,никога не съм получавала от амазон,къде да очаквам поръчката,по пощата или куриер?

Аз го разбирам, че си прекратила прайма и няма да ти удържат пари, но можеш да го ползваш до 27 дек  bouquet

# 833
Много моля, когато пускате линк към нещо което е изгодно, пишете и цената на която е в момента. Ето за тенджерите не разбрах на колко са били намалени  newsm78

# 834

newsm10 Направете отделна тема за картите и проблемите с тях. (А вероятно има такава даже).

# 835
  • Сф
Ало съм се записала в чакащия лист, как разбирам, ако съм се доредила до бройка? Отива ми е кошницата ли? Колко време имам, за да го купя?

# 836
  • София
Изскача ти прозорче в сайта, че е възможно да закупиш продукта, имаш 2 минути май, за да го заявиш и после 15 минути да приключиш поръчката.

# 837
Oффффф.. ..... голямо ОФФ!
Имам изтеглени 49 лири - това предполагам е за Амазон фемили към английския амазон. Получава ли се мейл за плащането? Проблема е, че не знам точно от кой профил съм активирала и са изтеглили парите.  #Cussing out

# 838
Във всеки профил си пише дали има прайм. Влизаш и проверяваш. Peace

# 839
Във всеки профил си пише дали има прайм. Влизаш и проверяваш. Peace

Amazon Prime ако са изтеглили пише че са ме таксували 79 лири. Но за емили досега не ми се е случвало. Дали в профила ще пише, че съм таксувана 49 лири?

За какво точно теглят 49 ЛИРИ? Да знам какво търсся и къде? Възможно ли е да е от немския амазон?

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 12:43 от sevgito

Общи условия

Активация на акаунт