Смешки от форума - 21

• 104 435
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Их, animal, развали ми настроението. Тъкмо си викам, сега край, мой е до гроб, все едно какво правя, и ти да ми кажеш, че имаш разведена колежка, омъжила се в неделя. Я пак провери, да не се омъжвала в нощта на събота срещу неделя, да речем в 23.58 ч. newsm78

# 91
хахаха, ще я питам.... а иначе за "статистиката" от 5 (разведени) колежки 4 са се женили в събота...  bowuu та явно все пак съботата е коварният ден...

# 92
Вече не е достатъчно да си "бременна и боса":

""бременна и гола пред готварската печка" "

# 93
това сигурно е някоя нова поза от "Кама сутра" Wink

# 94
Всъщност е много опасно и противопоказано да готвиш гол, а дори и бос. Особено ако изпускаш тигани и ножове...

# 95
  • София
Цитат
Здрвейте!Искам да попитам как да отбия моето бебе от гърдата нощем?Няма сън  за бебето оставете мен ,че не спя!Той е на 1г и 1 м и иска още да си суче или по точно ме изпилзва като бибя молв за помощ...Всички казват кокло е полезно ,но не казват как се отбива....защо ли..??? -Защото няма отбиване!!! #Crazy

# 96
Цитат
Здрвейте!Искам да попитам как да отбия моето бебе от гърдата нощем?Няма сън  за бебето оставете мен ,че не спя!Той е на 1г и 1 м и иска още да си суче или по точно ме изпилзва като бибя молв за помощ...Всички казват кокло е полезно ,но не казват как се отбива....защо ли..??? -Защото няма отбиване!!! #Crazy

НЯМА ОТБИВАНЕ!!!  #Crazy

# 97
мдам, на сватбата се предава от гърдите на мама на тези на булката ...

# 98
  • София
 Joy И, после се чудят защо са им разранени зАрната!!!

# 99
Joy И, после се чудят защо са им разранени зАрната!!!
Не са им разранени, сАрбят ги зАрната. Laughing

# 100
и са зърнести....
Ама така, като си отглеждат малки вампирчета...

# 101
  • Пловдив
Аз сега се притесних. Моят син на 10 години и не иска да суче. Дали не съм му навредила?

# 102
и едри вампирища ...

Янтра, каква майка си ти?!?

# 103
  • Пловдив
Янтра, каква майка си ти?!?
Лоша! Cry Cry Cry Cry

# 104
Глупости, не си лоша майка! Само малко - 1/3. Нали другите ти двама сина искат да сучат? Нали?

Общи условия

Активация на акаунт