Смешки от форума - 21

• 104 598
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
"Вие мислите ли, че транзитите са тези, които определят кога една жена ще забременее? А какво мислите за ролята на прогресиите?"

Да погледнем отвъд сърбящите зАрна 

Да си късам ли дипломите? Не съм чувала ни за транзити, ни за прогреси(и).  ooooh! Подскажи къде да се информирам.

# 316
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в блажени времена живеехме - забременявахме си без транзити, прогресии и резултирането им в  конклузивната корелация ... Whistling

# 317
  • Варна, Пловдив
Цитат
"Вие мислите ли, че транзитите са тези, които определят кога една жена ще забременее? А какво мислите за ролята на прогресиите?"

Да погледнем отвъд сърбящите зАрна 

Да си късам ли дипломите? Не съм чувала ни за транзити, ни за прогреси(и).  ooooh! Подскажи къде да се информирам.
Май са термини от  астрологията?

# 318
  • София
Да, от астрологията са.

# 319
Забележете темата, и първите два ника hahaha

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890570.0;topicrefid=6

# 320
Два почти еднакви ника, регистрирани в един и същи ден и час. Сега вероятно ще изплюят камъчето защо са във форума.  Rolling Eyes

# 321

Моля те, не си късай дипломата. След темата със статистическата вероятност за пола на бебето, искам поне един нормален лекар да остане. Ако се наложи ще идвам при теб на преглед, нищо, че си в Канада. Колко му е - 8 часа полет.

# 322
  • София
Милички, и из искам да си купя такива капки
Кажете от КЪДЕ плийс.
Искам да си запазя брака (ипотеката и жипа)

За Жипа- хубаво е да се напъва сестрата, ама ипотеката защо ѝ е?

# 323
Нищо не сближава така двама души като 50 бона ипотека.

# 324
Нищо не сближава така двама души като 50 бона ипотека.
Има 50 бона в евро  Mr. Green

# 325
И свекър ми е на същия принцип: "Нищо не показва любов така, както тя да ти стане поръчител на кредита".  umnikuu

# 326
  • София
И свекър ми е на същия принцип: "Нищо не показва любов така, както тя да ти стане поръчител на кредита".  umnikuu
Joy

# 327
Тя поръчител на кредита не може да ти стане, защото ти е съпруга, а и без това сте солидарно отговорни. Поне тези от поколението на свекъра, дето не са се събирали под един покрив без сключен брак.
Между другото, доста разтрогнати бракове/връзки съм виждала баш заради ипотеки или големи борчове въобще. Тогава някак се активират големи очаквания във връзка с отговорността на другия, каквото и да значи това.

# 328

Моля те, не си късай дипломата. След темата със статистическата вероятност за пола на бебето, искам поне един нормален лекар да остане. Ако се наложи ще идвам при теб на преглед, нищо, че си в Канада. Колко му е - 8 часа полет.

Аз не преглеждам. Теоретик съм.  Laughing

# 329
  • Австрия
Цитат
Никога не съм я насърчавала да вярва в ДК.Винаги съм обяснявала,че не съществува и тя знае,че не съществува.Подаръците ги купуваме ние и ДК в градината е обикновен човек,преоблечен като ДК

Т.е. с една дума.. опа! - прощавайте, с няколко букви:

ДГД ДК

Общи условия

Активация на акаунт