От коя марка съдомиялни сте доволни?

• 135 765
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • В полите на Витоша :)
Ние сме със същата от около 6 месеца и не можем да се спогодим. Все остават бели ивици по чашите и чиниите. Пробвах с различни препарати (течни и таблетки), променях настройките на солта и на гланца и не става. Примирих се, че ще е така и ще бърша с кърпа.

# 376
Хм, скоро имаше оплакване от АЕГ. Май марките не са това, което бяха.

# 377
аз съм от скоро с АЕГ. Доволна съм. Първа съдомиялна ми е. Отначало ми идваше да я прегърна,толкова било хубаво да не робуваш на мивката  Laughing

# 378
Ние сме със същата от около 6 месеца и не можем да се спогодим. Все остават бели ивици по чашите и чиниите. Пробвах с различни препарати (течни и таблетки), променях настройките на солта и на гланца и не става. Примирих се, че ще е така и ще бърша с кърпа.

Това с Боша? Какъв препарат ползваш? И какъв гланц?

# 379
  • София
Т.к. бях питала, да се отчета Simple Smile, купихме на Беко (14 комплекта за вграждане). Още не сме се нанесли и монтирали новата кухня, та не е тествана още. За 3-тата кошница ми се струва предимство, ние сме голямо семейство и на старата кошницата за прибори все беше пълна, дори се прокъса и купувах нова. В Технополис ходих с 1 от големите ми чинии в дамската чанта 😁, за да тествам размерите на кошниците (нашите ме разубеждаваха да не взимаме за вграждане, че били по-ниски съдомиялните).

# 380
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Аз и преди съм писала за Беко, бях много недоволна. Сега съм с AEG вече втора година, за сега съм много доволна, нямам проблеми с нея.

# 381
  • София
16 години експолатирах миялна Аристон.
Смених я с БЕКО и не съм имала нито една забележка оттогава.
Справя се с всякакви съдове и е изключително тиха.

# 382
Ние сме с тази
https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/free-standing- … herswith60cmwidth

Само една забележка имам, след сушене даже машината отвътре си има влага. И понякога и по съдовете има.
Даже като пускам екстра сушенето.

# 383
Виж си капачката на солта ,плътно ли ти е стегната!

# 384
Т.к. бях питала, да се отчета Simple Smile, купихме на Беко (14 комплекта за вграждане). Още не сме се нанесли и монтирали новата кухня, та не е тествана още. За 3-тата кошница ми се струва предимство, ние сме голямо семейство и на старата кошницата за прибори все беше пълна, дори се прокъса и купувах нова. В Технополис ходих с 1 от големите ми чинии в дамската чанта 😁, за да тествам размерите на кошниците (нашите ме разубеждаваха да не взимаме за вграждане, че били по-ниски съдомиялните).
Може ли модела и цената, защото и аз съм се насочила към BEKO.

# 385
  • София
Да, ето тази - https://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BE … IN-28423/p/680668.
Бях се спряла на по-скъпия модел, който беше и в промоция тогава (https://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BE … IN-28430/p/680663), но разликата е единствено и само в единия + на класа консумация на енергия. Питахме, сравнявах, гледах ги на живо, наистина е само това разликата.

# 386

Това с Боша? Какъв препарат ползваш? И какъв гланц?

Да, с Боша. Използвам Somat Gold Gel, таблетки Finish Quantum, Finish All in 1, Fairy Platinum и Somat Gold. Винаги ги има тези ивици. Гланцът е от Lidl, W5.

# 387
Смени гланца и си вземи на финиш.

# 388
Благодаря, ще пробвам. Сега имам гланц на Сомат, чакам да светне индикатора и да сипя от него, дано е по-добре от W5. След това и Finish ще пробвам.

# 389
Благодаря, ще пробвам. Сега имам гланц на Сомат, чакам да светне индикатора и да сипя от него, дано е по-добре от W5. След това и Finish ще пробвам.
Не исках да те настройвам отрицателно, все пак опитай
Скрит текст:
, но аз ползвам на W5 и проблем нямам. Старата ми миялна го правеше този номер, и нищо не можа да я оправи, та се наложи накрая да я сменя.

Общи условия

Активация на акаунт