Downton Abbey - Финалът

• 13 047
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
Ах, Матю! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 61
  • Вестерос
Ще спя щастлива  Mr. Green

# 62
Ох, най-после разкриха злобното и егоистично същество - Мери и си намери майстора точно в лицето на Том - да й каже истината в лицето.

То  бива злоба, ама към собсвената си сестра толкова завист ...пфу!

Гнила ябълка, скрита зад ехидната си умивчица!

На мен ми беше противна още от начало и много ме беше яд като завъртя Матю...че и сега я ожениха въпреки, че попречи на щастието на собсвената си кръв.

Аз много симпатизирах на Едит, как израстна, от плаха, мачкана девойка до самостоятелен редактор ! И още искам захаросан финал за нея!

# 63
  • Вестерос
Цялата работа с Мери е това, че е най-голяма, мисли се за повече от другите и от Сибил се мислеше също. Никой не й е на новто и заради това Едит е задръстена и може да й се подиграва, НО баба й й каза, това е просто един вид защитна реакция, за да не е тя наранена. Затова разкара и Хенри първоначално, от страх. Този страх и огорчение един вид доведоха до това да злобее така и като разбра, че бъдещият съпруг на Едит ще става маркиз ли беше? така чух, ама маркизите не са ли във Франция  Thinking.... и просто завидя, по детски завидя и затова така го направи. Много й се ядосах и аз, но това не я прави лош герой. Много израстна в моите очи с отношението си към Ана и накрая към Бароу Simple Smile

# 64
Да, бабата нали каза, че ако синът и знаел причината за ходенето и във Франция, съвсем щял да се разстрои. Има нещо там.
Peace

# 65
Много ме разчувства сцената с Мери на гроба на Матю. Cry
Хареса ми и отношението на Изабел към Мери.

Предполагам, че Мери ще отиде да говори с любимия на Идит и ще има хепи енд.

Надявам се Том да не си намира никоя.

И аз мисля, че Бароу ще заеме длъжността на Моузли.

Не вярвам, че Баба ще върти стара любов.

Много ще ми липсват всички! И най - вече графа и съпругата му. Многоо ги харесвам.

# 66
  • Sofia
Christmas trailer  Laughing

# 67
Къде отива Бароу? Притесних се.

# 68
  Много предвидимо ми изглежда, дано е заблуда.

# 69
  • Sofia
Много готини  Heart Eyes

# 70
  • срещу двата комина :)))
ето още снимки

# 71
Много са готини! Heart Eyes

Я да ви покажа една графиня.

# 72
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
  Вчера нямах търпение да изпратя гостите да си пусна финала. Изгледах го. Чакам да го гледате и да обсъждамее   Simple Smile Малко съм тъжна, че свърши.

# 74
  • Sofia
И аз го изгледах, че и си поревах даже Laughing Жалко, че свърши.

Скрит текст:
Малко захаросано ми дойде, всички щастливи накрая, ама предполагам това се очакваше от последната серия. Все пак очаквах малко повече реализъм от англичаните  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт