Downton Abbey - Финалът

• 13 005
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
  • в морето до колене
Накрая предвиждам поголовни сдвоявания и щастливи завършеци за всички.
Злате, сантименталност на талази гледам лееш  Flutter и сапунена пяна... Ухаеща на рози даже!  Mr. Green

# 46
  • срещу двата комина :)))
Злате, нагорча ми на устата от сладост  Laughing голяма романтика къха от тебе, стил "Розаминде Пилхер " или както там беше  Joy

# 47
Шекер, баклава и рахат локум на метър.  Laughing

То не е от мен, бе! Аз само предвиждам какви ще ги извърти накрая Джулиан Фелоус. Такива ми ги говорят звездите.

Общо взето ми е все тая как ще ги нареди щастливите завършеци за останалите, само държа за русо гадже на Бароу.

Какви са вашите предвиждания?

# 48
  • Sofia
Аз мисля, че няма да върнат богаташа на Едит. Очаквам нещо по-завъртяно и изненадващо за нея.
Като цяло не очаквам сапунка от англичани, дано не ме разочароват  Mr. Green

# 49
  • София
Аз също не очаквмм завръщане на богаташа за Едит. Беше много ясно подчертано и от двамата, а и тя изглеждаше преживяла го а не съкрушена. Егаси, таз жена никакъв късмет с мъжете. Един на олтара, един почина и сега този... А защо изкараха Бароу толкова покаян и позитивен? Мен повече ме кефеше като интригант.

# 50
Мен повече ме кефеше като интригант.
И мен така.
Явно за финалния сeзон Фелоус е искал всички да се бели и добри.

# 51
Аз пък не знам защо, но си мисля, че богаташът на Идит е неосъзнат гей  Embarassed Някак си такова усещане ми остави, с тия приказки все за маминка, пък и Бароу му хвърляше погледи все едно го е усетил... Та да не се уреди Бароу в коледния епизод с него Simple Smile

# 52
 Laughing
Е това вече ще е неочакван край.

# 53
  • Вестерос
и сигурно ще стане , как е длъжността като Бейтс?, не се сещам, та той ще е такъв на Джордж
Много ми допадна това предположение. Дано стане така.

Накрая предвиждам поголовни сдвоявания и щастливи завършеци за всички. Като се почне от сватбата на Идит с Бърти Пелъм, и караме нататък с Том и редакторката, Изабел с нейния лорд, готвачката и старчока на Дейзи, Дейзи и онова височкото момче Анди, Моузли и какйбешеимето камериерката......
Само вдовстващата графиня не си я представям с руснака, колкото и да се опитвам.
Роуз ще дойде на сватбата на Идит с бебе, а нищо чудно и Мери да се изчерви свенливо и да съобщи на графа за очакването на нов внук.
И аз като Мяч ги виждам да работят заедно Том и Хенри.
Остава да намерят и едно хубаво русичко момче за Бароу и ще го завършат по най-добрия за мен начин.

Страхотен край!!!

И след всичко това в последната минута от сериала, че дойде писмо, в което ще съобщят за началото на Втората Световна война  Joy

А според мен даже ще я прескочат и примерно ще ни дадат след 20, 30 години вече като децата са за женене се събират в къщата в Лондон.

# 54
  За Идит, имам теория отдавна, че ще я оженят накрая за този, където уж умря в Титаник още в първия епизод, после се появи и изчезна. Иначе няма много логика в появяването му, но пък може и да е било за разкош. Но пък, ако не стане нещо такова не свързвам всичките и нещастия до сега. Или ще стане някоя велика издателка, ако има да кажем 20 години след това сцена и с това ще измъкне имението от фалит.
   Бабата и аз си мисля, че ще е с руснака, това изчезване и как пък засъветва Мери да се ожени за шофьор, точно тя, има нещо там.

# 55
  • Варна
Да, бабата нали каза, че ако синът и знаел причината за ходенето и във Франция, съвсем щял да се разстрои. Има нещо там.

# 56
  • в морето до колене
И след всичко това в последната минута от сериала, че дойде писмо, в което ще съобщят за началото на Втората Световна война  Joy
Тифани, малко се изхвърли тука, рекох... Все пак ще посрещаме Коледа на 1925 година.  Grinning
Виж, ако има flash forward с децата им след 15 години - тогава може. И пак няма да е писмо. А съобщение по радиото.  Peace

# 57
  • Вестерос
Е ок де, радиото вярно- речта на краля. Честно казано мислех, че сме около 30   Flutter

# 58
  • Sofia
Ако някой държи на изненадите на Коледа да не чете:
От снимките за коледния епизод:
Скрит текст:
Явно не познах и ще връщат богаташа на Едит, потвърдено е, че това е актрисата, която ще играе неговата взискателна майка
Роуз се завръща също
Повече тук

# 59
  • Вестерос
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт