Downton Abbey - Финалът

• 13 232
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
Хич не исках да гледам 8ми епизод. Мисълта, че идва края е ужасна, но снощи го изгледах и се съдрах от рев! Обаче нещо странно ми свърши накрая и не знам дали не ми се е бъгнал нещо при тегленето
Скрит текст:
Децата играеха около гроба на Сибил и Идит ги гледаше и изведнъж - прас! и свърши  newsm78
А много се накефих със "Касандра Джоунс"  Joy

# 31
  • срещу двата комина :)))
И при мен свърши така , а това с Касандра Джоунс беше велико  Joy

# 32
  • София
Е при всички така свърши. Мен супер ме е яд, че оставиха Идит за Коледа.
Мери супер много ме вбеси. Тактична е като слон в стъкларски магазин. Няма такава злоба.

Мъчно ми е за Баба. Тя истински ще ми липсва.

# 33
  • Вестерос
Мери реагира типично по детински.

За Касандра въобще не очаквах това , много се смях.

За Том има предвид не да го женят, а да свърши, че има някакви пламъци към дадена жена и толкова, все пак не смятам , че ще го оставят самотен и нещастен. Най-вероятно такъв  ще е Бароу, заради всичките гадости в първите сезони, но поне ще е щастлив и сигурно ще стане , как е длъжността като Бейтс?, не се сещам, та той ще е такъв на Джордж

# 34
  • в морето до колене
Мен пък "сапунените" елементи на сюжета хич не ме вълнуват, честно казано.
От тази гледна точка ми е много по-важно и предпочитам:
1) да не намират никого на Идит - нейното развитие като самостоятелна жена доста повече гъделичка феминистката ми душичка  Mr. Green
2) даже и за Том не ми е важен изход в личен план - повече ще се зарадвам да подхванат двамата с Хенри Талбът някакъв автомобилен бизнес  Sunglasses
3) като следствие от горното Мери да продължи да се занимава сама с имението!
.
.
.
и като някаква далечна последна точка съм готова единствено на Карсън да призная правото да си остане стълб на стария ред и да роптае с/у естествения ход на историята  hahaha
 bowuu

# 35
Аз честно казано не искам на Том да намират някоя, някак си го свързвам него със Сибил и ми е кофти да е с друга.  Wink

# 36
здравейте, аз пак с въпрос.дали не може да ми помогнете- дайте линк към 6 сезон със български субтитри, моля. а вие къде ги гледахте, снощи търсих в замунда и нищо не намерих.благодаря

# 37
  • София
В замунда- нет ги има. Днес изтеглих от там последната серия. Не знам как стои въпроса в другата замунда.

# 38
  Според за Том ще загатнат нещо с редакторката на списанието на Идит, но няма да ги женят.
  За Идит очаквам Мери да иде да говори с напусналия годеник и да се оженят и те на финала.
  Не ми се иска да фалира имението за финал, дано не свърши така, но съм сигурна, че ще има някоя кризичка и различно бъдеще загатнато.
   Имам и една друга теория, но ще видим дали ще стане, тя вече е научно фантастична хаха, споменавала съм я преди...
   Имаше и една шавратлива племеничка преди, тя къде изчезна изведнъж, с нищо не се споменава след като я ожениха, не мога да си спомня името. Според мен в последния сезон и нея нещо ще завъртят.
   С две думи да идва Коледа вече!

# 39
  • Пловдив
Може ли за последно да помоля преди да излязат субтитрите, да не разказвате целия филм или да използвате спойлери. То не че остана много да се изненадваме тия дето не разбираме чужди езици, почти всичко ни стана вече ясно. Само ден два, те обикновено петък или събота са готови.
Все си казвам, че няма да отварям темата, ама все ме влече към нея и докато си кажа "недей" съм цъкнала набързо.

# 40
Бг субтитри има поне от няколко дни. Oще в сряда ги видях в subs.sab.bg.  В Адиктед вероятно е имало по-рано.

Скрит текст:
И винаги ми е било непонятно защо хората влизат в темите, като знаят, че има нов епизод и е много вероятно да прочетат някой спойлер, а те не искат да се спойлират... Но иначе не пречи цялата тема да е в скрити текстове и ти да цъкаш всеки пост, за да прочетеш какво мислят хората за епизода. Както и да е, казвам го без умисъл да се заяждам, просто не го разбирам това, но явно ще си остане вечният проблем в подобни теми за сериали. Peace

Хубаво си поревах на епизода, ще ми липсва сериалчето! Heart Eyes

# 41
http://www.videoclip.bg/watch/536283_imenieto-dauntn-8ep-6sezon- … nton-abbey-bg-sub

И аз бях от ревлите снощи. Как ще изчакам коледния епизод, не знам.

# 42
Скрит текст:
Роуз беше палавата племеничка. В един от епизодите бяха споменали писмо от нея, че щяла да се връща еди си кога и се съмняваха, че е бременна. Мери и аз мисля, че ще говори с годеника, ама след като се върне той от Танжер. Моузли предполагам ще напусне и ще стане даскал и Бароу ще остане на неговото място. За Том нямам виждания.

# 43
  • Варна
Аз мисля, че в коледния бабата ще се събере с руското гадже Simple Smile

# 44
и сигурно ще стане , как е длъжността като Бейтс?, не се сещам, та той ще е такъв на Джордж
Много ми допадна това предположение. Дано стане така.

Накрая предвиждам поголовни сдвоявания и щастливи завършеци за всички. Като се почне от сватбата на Идит с Бърти Пелъм, и караме нататък с Том и редакторката, Изабел с нейния лорд, готвачката и старчока на Дейзи, Дейзи и онова височкото момче Анди, Моузли и какйбешеимето камериерката......
Само вдовстващата графиня не си я представям с руснака, колкото и да се опитвам.
Роуз ще дойде на сватбата на Идит с бебе, а нищо чудно и Мери да се изчерви свенливо и да съобщи на графа за очакването на нов внук.
И аз като Мяч ги виждам да работят заедно Том и Хенри.
Остава да намерят и едно хубаво русичко момче за Бароу и ще го завършат по най-добрия за мен начин.

Общи условия

Активация на акаунт