Downton Abbey - Финалът

• 13 018
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
    Ами така е, като в САЩ си нямат ни Замунда, ни Vbox... Поне в това ги изпреварваме американците! Simple Smile
    Въобще не ми се изчерпва нито интересът, нито възхищението от невероятния свят, създаден от J.Fellowes. Много по-интелигентен и оригинален сериал от множество други, навъртяли стотици серии. Много ще ми липсва /аз само него гледам всъщност и "Полдарк"/.

# 16
  Гледам го в момента, но нищо не издавам  Party

# 17
  • в морето до колене
Мдаа, съдейки по полу-финала, на финала ще има "всички плеснаха с ръце и се прегърнаха". 
Или почти всички.
За радост на целокупното фенство.  Mr. Green
Снощи гледах и си мислех... как пропуснах половината сезон 2, целия 3 и почти целия 4.  Whistling

# 18
Полу-края беше предвидим, но на мен ми хареса.
Ще ми липсва ужасно много сериала.

# 19
  • Sofia
Страхотна серия Peace
Как ли ще дочакам Коледния епизод...
В Daily mail пише, че догодина ще има филм (кино).  Laughing

# 20
здравейте, а някъде с бг субтитри има ли качен 6 сезон?благодаря! гледах видеоклип.бг там субтитрите са само до 11мин. и след това нищо.дали е от моя компютър или не е ?

# 21
Ами в замунда го има целия шести сезон със субтитри на български. Иначе всички субтитри самостоятелно можеш да си свалиш от addic7ed.com

# 22
  • Вестерос
Ах, страхотен епизод, много си харесвам и Мери, но беше голяма гаднярка, завистливка малко, че Едит щеше да я надскочи в ранг  #Cussing out Много й се ядосах

# 23
Нямам търпение епизод 8 да го качат някъде за онлайн гледане. Наистина страхотен сериал, всичко си му е на мястото.

# 24
  • Вестерос
Накрая много ми хареса Simple Smile  Party

# 25
  • срещу двата комина :)))
чудесен беше епизода, как хубаво си поплаках няколко пъти  Blush

# 26
  • София
Здравейте,не съм писала много в темата,но ви следя редовно, за да не изпускам какво става с любимия ми сериал.
В случая се включвам да ви пусна линк към тема за дарителска кампания  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=882727.0 .
Сумата не е огромна и с малко помощ от нас,ще се събере.

# 27
  • София
Не съм се включвала и аз, обаче следях си сериала от до. Много плаках и аз, егаси... слава богу ще има Коледен, дано и за Едит има щастие. Wink

# 28
  • Вестерос
чудесен беше епизода, как хубаво си поплаках няколко пъти  Blush
И азз, единият беше като намериха Бароу  Confused И съм сигурна , че ще има хепи енд и за Едит и дано нова жена за Том

# 29
     Колко много време има до Коледния епизод!
Скрит текст:
Не се ли промени малко бързичко лейди Мери накрая? И все пак сцената с Матю /първия съпруг/ беше по-красива, отколкото тази с Матю Гуд, колкото и да го харесвам него самия... Идит - до края ще ни държат в напрежение, макар че последните думи на баща й бяха многозначителни... А за Том... Е, няма да ги изпоженят всички масово, мисля, че той ще остане верен на паметта на Сибил...

Общи условия

Активация на акаунт