VIP Brother - Сезон 7, Тема 9

• 93 845
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 435
Аз затова ви казвам-Предпочитам Кичка,Люси,Здравко,даже Гъмов пред лицемерието на Ернестина.Тя ме плаши,честно.С другото може открито да се бориш,а с лицимерието е много трудно Peace...аз така мисля.

# 436
Изобщо не ме учудва, че Ернестина е нечистоплътна, погледнете мъжът й. И двамата изглеждат така все едно ухаят на кисело зеле.

# 437
 Да,както доста отдавна подозирам,гласят Ерна за победител,жалко.

# 438
Виждам двойни стандарти. Когато Кали и Воче сравниха Въргала със земята заради тяхното лично усещане за хигиена всички ги нападнаха и оплюха, а  сега се възхищавате на Кичка за тази откровена гавра с Ернестина, която не е направила нищо на Кичка. Г-жа Примадоната Зарпас явно седи в тоалетната и следи кои си мие ръцете след като е акал и кой хърка. Отвратително ниско ниво на Кичка, но нейните защитници са твърде заслепени от ненавистта си към Ритон, Гъмов и Ерна и не могат да си дадат ясна сметка колко ниско е паднала Зарпас. ББ всячески бута Кичка за победител като я изкарват толкова изстрадала и унизена, а ганьовци само това чакат. Те обичат жертвите и им се възхищават.

# 439
Да,както доста отдавна подозирам,гласят Ерна за победител,жалко.
Точно! Заслушайте се гласа на биг брадър колко много ни манипулира. А пък за тези в студиото да не говорим.

# 440
Дидо, къде е гаврата с Ернестина?

# 441
Абе не е нормално и правилно да обвиняваш че не си спал цяла нощ щото някой хъркал.Предполагам че там повечето хъркат.Даже за  Люси съм почти сигурна
Хъркането наистина е неволно и да обвиниш някого че видиш ли не си спал цяла нощ -айде моля ви се.
на тези жени мъжете им никога ли не са хъркали юнашки

# 442
  • SF
В показаното видео и Ернестина, и Кичка правеха едно и също - говореха си зад гърба. Кичка го направи с намерение да се оплаче, а Ернестина с много злоба и жлъч в очите.

А Светлана е кривоглед модел. Опредеено има проблем с очите това момиче.

# 443
Забележете, че изобщо не се коментира безобразното държание на Гъмов към Кичка. Ако беше обратното коментаторите в студиото щяха да разнищят Кичка Rolling Eyes

# 444
Е айде сега гласят Ерна за победител,преди беше че гласят Ритон , Гъмов
Значи ако победителят  е друг , а не Кичка ще е нагласено така ли
Реално ще е само ако Кичка е победител

# 445
Браво на 27 години научи вече столицата на Австрия, урааа Rolling Eyes. Дано я махнат тази лигла която се прави на малоумна.

# 446
  • София
Аз затова ви казвам-Предпочитам Кичка,Люси,Здравко,даже Гъмов пред лицемерието на Ернестина.Тя ме плаши,честно.С другото може открито да се бориш,а с лицимерието е много трудно Peace...аз така мисля.

Ернестина не е лицемерна. Просто има комплекси (не търпи никаква критика). Ами то с такъв мъж...

# 447
Възхищавам се на двойки,дето са се търкулнали и са се намерили LaughingЗдравко и Катя,Ернестина и Андрей. Laughing

# 448
  • through the wormhole
"Какво искам?" Crazy
Тва Светле е кухУУУ, кухУУУ, кат 100 горски хралупи кухУ. ooooh!

# 449
  • София
Калииии, това, на което ти казваш "емоционална интелигентност", аз казвам "тъпота".

П.С. Простите хора могат да бъдат мнооого добродушни, стигащи до овчедушни. Hug

Общи условия

Активация на акаунт