VIP Brother - Сезон 7, Тема 9

• 93 788
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 175
Кичка пак е като кръчмарска певица
Да и се чуди човек ooooh!

# 2 176
Очаквам Ернестина или Гъмов да напусне последен Къщата, както и Кичка да напусне преди Ритон.
Иначе Кичка заслужава да спечели - изнесе целия сезон на гърба си и единствените прояви, с които останалите блеснаха бяха предизвикани от общуването им с нея. С добрите и лошите си черти, оказа се единствената, която свети със собствена светлина, което е необходимо, за да наречеш някого звезда. Останалите светеха с отразената светлина на Кичка, което ги прави обикновени спътници. Та по пътя на тази логика, ако ще печели някой спътник - нека да е Джино. Симпатично момче, особено на фон на останалите.

# 2 177
  • Тра-ла-ла
Въпрос: - Какво има между гърдите на Ритонката?!
Отговор: - Пъпа  
Joy Joy Joy

# 2 178
  • София
Аз се чудя тя на 80 дали пак ще е с такова деколте. То шоубизнес ала-бала, но това не е ли малко прекалено и за Сашка Васева.

# 2 179
  • София
Скрит текст:
Очаквам Ернестина или Гъмов да напусне последен Къщата, както и Кичка да напусне преди Ритон.
Иначе Кичка заслужава да спечели - изнесе целия сезон на гърба си и единствените прояви, с които останалите блеснаха бяха предизвикани от общуването им с нея.

С добрите и лошите си черти, оказа се единствената, която свети със собствена светлина, което е необходимо, за да наречеш някого звезда. Останалите светеха с отразената светлина на Кичка, което ги прави обикновени спътници. Та по пътя на тази логика, ако ще печели някой спътник - нека да е Джино. Симпатично момче, особено на фон на останалите.

Бианка  Hug  много хубаво и точно си го казала!  newsm10

# 2 180
Аз се чудя тя на 80 дали пак ще е с такова деколте. То шоубизнес ала-бала, но това не е ли малко прекалено и за Сашка Васева.

Е, на 80 ще ги замята на гърба, като шалче  smile3532

# 2 181
Джино, Джино!!!!!!  Blush

# 2 182
Фенките на Кичето, обяснимо са нервни тази вечер, и това се усеща в темата Laughing Laughing Laughing Laughing

# 2 183
# 2 184
Ако класацията беше според това кой загуби в това шоу-Казвам веднага-Ритон-на първо място,Ернестина,Гъмов,Преслава най-много.Това е според мен.Както и да се манипулира,истината лъсва.

# 2 185
  • Тра-ла-ла
Фенките на Кичето, обяснимо са нервни тази вечер, и това се усеща в темата Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз боря нервността с биричка и ми е през мезето Joy

# 2 186
  • София
Ако спечели ,Кичето значи върлите и застаряващи лелки, яко са се мотивирали да пускат смс-и за нея !  Thinking
Няма да спра да призовавам всеки, който твърди, че фен групата на Кичка е от "застаряващи лелки", на секундата да публикува снимка, да му видим невръстната физиономия  Joy
А ние пък веднага ще върнем жеста, та да видим кой-кого...  4470 newsm19
Бенедетта, мила... ти си на ход, моето "момиче"!  В очакване сме... smile3521

# 2 187
Чета темата без да коментирам. В началото беше доста забавна. Всички се забавлявахя на гърба на Луна. После се промениха нещата....
Вече е финал и се надямам всички да са положително настроени Simple Smile
Затова покрепям положителния ДЖИНО  Heart Eyes
Надявам се поне веднъж моя фаворит да спечели  Simple Smile
Хайде положителни емоции на всички  Rolling Eyes

# 2 188
  • Варна
коя е песната която върви ?

# 2 189

Ей' нямаш спирка.
Кога ще смениш плочата?

Общи условия

Активация на акаунт