Дисниленд Париж - тема 2

• 95 767
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
 smile3529
Аз съм на ниво търсене на хотели. Вписвам се, защото все още чета, че това е и темата за Париж.

# 16
  • На планетата Земя
penelopi, той Дисниленд си е и за пораснали деца, аз си се считам точно за такова  Mr. Green

Ето едно готино рекламно клипче по темата:
https://youtu.be/EPYVl9vJ0Fs

Чувствам си се баш така с половинката!

Ето и нещо малко по-хард с лошите момчета:

https://youtu.be/HTIGw-2MZ8s

Гледайте, проучвайте, това му е хубавото, и време имате колкото си искате. Проверявайте и за затворени за ремонт атракции, ще ги има в изобилие в следващата година. Да няма изненади, тръгвайте само с позитивна настройка и добро настроение. А не - отлагайте за по-нататък.  Heart Eyes

# 17
  • на последния етаж
Страхотна тема! Обещали сме на дъщеря ни да посетим Дисниленд, когато пораснат още малко - може би след година-две. Simple Smile

# 18
Благодарим за новата тема bouquet

# 19
  • по пътя
Страхотна тема,благодаря! Как мислите от каква възраст е подходящо децата да посетят парка? Моите имат почти 10 години разлика и се опасявам, че докато малкият порасне, сестра му ще е прекалено голяма.

# 20
  • Пловдив
Моето дете е на 8 и тази година я заведох в Дисниленд. Смятам, че е подходяща възраст, много се забавлява и беше доволна.
Но съм сигурна, че на каквато и да е възраст, няма да съжалява  Simple Smile

# 21
  • Пловдив
Как мислите от каква възраст е подходящо децата да посетят парка?

като почнеш от 4 годишно и всяка година  Joy. Или ако не става - поне веднъж, когато вярва все още в герои и принцеси и веднъж като тийнейджър.
Аз съм ходила като тийнейджър и така се радвах, няма възраст просто там, да не говорим родителите ми, които бяха и те за първи път тогава...максимално се изкефихме. Сега с дъщеря ми на 4 се радвах по друг начин, но пак много!
Искам да отидем ако не следващата година, то поне като е на 6 отново. Максималист съм и за пътувания нямам спирачка, само замислям обиколки с кола...

# 22
Страхотна тема,благодаря! Как мислите от каква възраст е подходящо децата да посетят парка? Моите имат почти 10 години разлика и се опасявам, че докато малкият порасне, сестра му ще е прекалено голяма.

Ние бяхме разнородна компания - дете на 2 години и 10 месеца, леля му на 13 години, майка му на 36 години и бабата на 60 години. Имаше за всички по много. Е, не сме се качвали всички на всичко, а според възрастта и това на кого колко му става зле, но всички се забавлявахме. Дори на бабата й хареса въпреки нейната непоносимост към подобен род преживявания. Ама каза, че повече нямало да идва с нас.

# 23
  • по пътя
 bouquet дано и на нас скоро ни се случи, благодаря за отговорите.

# 24
  • гр.София
smile3529
Аз съм на ниво търсене на хотели. Вписвам се, защото все още чета, че това е и темата за Париж.
Здравей, ние бяхме в Радисън Дисни, много хубаво хотелче, на 10-на мин. от парка, безплатен трансфер, и не на последно място - бяхме с дете на 4 год., което след вечерното шоу като си тръгнахме заспа в автобуса  Grinning уморен, и след 10- на минутки го пренесохме в леглото  Grinning

# 25
  • постоянно
Аз препоръчвам хотелите в самият парк- за 5 минути пеша си  в парка , можеш да се прибереш за час -два да починеш и после пак. Ние бяхме гости на  Но Йорк в стая с гледка към парка и езерото. Хотелът е страхотен 4 звезден , персонала направи толкова изненади за рождения ден на детето имахме 2 часа преди всички останали посетители в парка .... Имаше по няколко "героя " в хотела всеки ден  с които децата можеха да си поиграят , снимат и прочие.
Ако някога решим да отидем отново  ,пак ще избера хотел в парка .

Peace

# 26
Да се информирам и аз, пък видим Simple Smile

# 27
  • Пловдив
имаше ли хора, когато беше затворен парка? какво става с резервациите тогава, с всичко - хотели, билети, как се възстановяват парите, ако съм вече там, любопитно ми е? Както ние бяхме с кола и сме по средата на европа и се случи това, не знам...няма отменяне толкова лесно  ooooh!

# 28
  • София
Надявам се никой да не е имал резервация за тогава, но и аз покрай всичко това почнах да се замислям за резервациите догодина.
Замислям се и дали изобщо децата да продължават с изучаването на немски език...

# 29
  • постоянно
Разбира се че ще им възстановят парите на хората .

какво общо има изучаването на немски език с Дисниланд Париж ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт