Дисниленд Париж - тема 2

• 95 762
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,
мога ли да направя резервация за хотел през сайта online без да се обаждам по телефон (трудно с езика ще се справя) и при необходимост може ли после да откажа резервацията и да се възстановят парите. Ще пътуваме семейството през април, но може да се наложи и само 3 да заминем. Peace

# 571
  • На планетата Земя
Можеш да направиш резервация и онлайн, не е никакъв проблем.
Отказ също е възможен, но не е безплатен. До 61 дни преди пътуването ти удържат 15% от резервацията, между 60 и 8 дни преди пътуването стават 35% и т.н.

Ето целите условия по резервациите:

http://holidays.disneylandparis.co.uk/content/GB/EN/Neutral/syst … Summer2017-uk.pdf

Отказът се прави винаги по телефон, не е възможно онлайн.

# 572
  • Пловдив
Момичета,а как стои въпроса с превоза от Бове до Дисниленд и обратно-директния,не с автобус до Париж и оттам с рер.Може ли линкове на фирми,които извършват тази услуга.И идват ли да те вземат рано сутринта от хотела-например в 6,за да си хванеш полета от Бове.

# 573
  • На планетата Земя
Не съм летяла още до Бове. Но може да се ползва услугата на Magical shuttle. Те работят в кооперация с Super Shuttle. Shared service услугата може би е на поносима цена, зависи от броя на пътуващите. Ако са повече, може би ВИП ще е по-изгодно.

http://magicalshuttle.co.uk/timetables-prices/beauvais-shuttle-schedules/

Със сигурност има и други компании, които извършват трансфери. Съобразяват се изцяло с казания от вас час. Чакат ви пред хотела.

# 574
Здравейте,

Днес видях, че са пуснали изгодни предложения за 2018 година. Според вас рано ли е да резервирам сега? Горе споменатите такси за отказ същите ли са за промяна на резервация? Случайно, ако трябва да променя датите или намеря по-изгодно предложение, макар че е малко вероятно.

Тази оферта гледам и ми се струва изгодна. Според вас как е?

4 нощувки/5 дена - 2 възсрастни, 1 дете на 6г + Half Board за 679Е. Хотелът е Санта Фе.  

Редактирам се - Видях по-горе линка с таксите. Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 09:55 от besyto

# 575
  • Софето

Тази оферта гледам и ми се струва изгодна. Според вас как е?

4 нощувки/5 дена - 2 възсрастни, 1 дете на 6г + Half Board за 679Е. Хотелът е Санта Фе. 

На мене ми се вижда супер тази оферта, ние за Санта Фе само със закуска, 1 нощувка / 2 дни, 2 възрастни и 2 деца на 7год., платихме 700€.

# 576
  • Пловдив
Къде мога да видя на коя дата отварят Pirates of the Caribbean и Space Mountain®: Mission 2.Нали всички други атракции ще са отворени юни месец.И може  ли линк към атракциите,които са отворени 8-10ч. и шоутата за седмицата,че нещо не мога да го открия в сайта.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 10:19 от вилиана

# 577
  • На планетата Земя
Не намирам все още точни дати за двете атракции. За пиратите пише юли 2017 (засега), а за space mountain, която ще е с нова Star wars тематика пише пролет 2017 (но до 20.04 със сигурност още няма да е отворена). Точно какво ще е отворено/затворено на дадена дата може да се каже до 3 месеца предварително, не повече (освен, ако не е официално оповестено).

От 18.3 до 3.9.2017 пак може да се гледа в студията Mickey & the Magician. Прекрасно шоу!
Всички останали шоута, много от които ще са специални заради 25-тата годишнина, ще се изясняват тепърва.

Ето какво съм писала за early magic hours:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=883850.msg32840468#msg32840468

# 578
  • Пловдив
Благодаря за отговора.А може ли да ми кажеш къде гледаш кога кои атракции са в ремонт и кога ще отворят-списъкът,а не три месеца напред по дати.Видях по-напред в темата ,че си сложила такава таблица,но не ми се зарежда.И още юли и авгист еднакво натоварено ли е.

# 579
  • На планетата Земя
Тази таблица като картинка я няма вече. Поддържаха я миналата година като част от големия план с ремонти, имаше си отделен линк за нея.

Сега се гледа пак  в страницата на дисни на park opening hours & closures.

# 580
Здравейте, организирам трето пътуване до Дисниленд, в момента билетите на Bulgaria Air са горе-долу колкото Уиз Еър + трансфер до парка и се чудя кои да резервирам. Не че ми харесва много пътуването от Бове до парка, просто съм го правила два пъти и познавам летището, то си е миниатюрно. През Шарл Де Гол не съм летяла и не знам какво да очаквам... Търся съвет коя опция да избера.

# 581
Аз съм ползвала Шарл Де Гол и скоростен влак до Дисни пътуването беше за 10 мин. билети си закупих на летището, за наш късмет имаше влак след 5 мин и успяхме да го хванем, по принцип са на около 30 мин. Ако избереш този вариант пиши ще ти дам подробностите за да намериш касите за билети.

# 582
  • София
Irinche, не е страшно на Шарл де Гол.Летището е огромно,но е много добре организирано, има всякакви упътващи табели и няма как да се объркаш.Ние като кацнахме миналия Май дори имаше хора, облечени с униформи и пише на жилетките им Информация, питаш ги и те упътват веднага къде да отидеш, на коя опашка да се подредиш, от кой перон тръгва влака ти, всичко.

# 583
Благодаря ви много Simple Smile!

# 584
Здравейте! Колко месеца по-рано се купуваха билетите за Дисниленд парка и къде да ги търся?
Интересуват ме билети за септември.

Общи условия

Активация на акаунт