Дисниленд Париж - тема 2

• 95 743
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря!  И аз ще взема поне за детето за всеки случай.

Кой транспорт е за предпочитане от центъра- РЕР или шатъл?
Какво е предимството на Super Magic  билетите? Сега се ровя за билети и се чудя какви да купувам.

# 706
  • Пловдив
Може ли да ми кажете как е храната в този ресторант-.La Grange at Billy Bob’s Country Western Saloon.Имаме 4 вечери стандарт и се чудя дали да не запазим една и тук

# 707
  • София
Записвам се и аз най-накрая в страхотната тема  Heart Eyes След дълги колебания решихме да заведем голямата ни дъщеря за 9-я й рожден ден в Дисниленд.
Изчетох цялата тема и имам конкретни въпроси, предварително благодаря за отговорите.
Направихме резервация за B&B hotel в периода 22-24 май. Хотела ни е със закуска, резервацията направихме през букинг, билетите ги купуваме отделно.
1. Смятаме да вземем влака от Шарл де гол и на входа на Дисни да вземем шатъл до B&B хотел. До колкото разбирам този хотел е от партньорските хотели на Дисни и има шатъл до него?
2. Тъй като цената ни е само със закуска и е запазен през букинг мога ли да си платя само вечеря за Плаза ресторант например и как мога да направя това?
3. При настаняване в този хотел можем ли да се възползваме от рано ползване на Дисни между 8 и 10ч.
4. Пеша далеч ли е от хотела до парка?
5. Предполагам след вечерното шоу има шатъл до хотела?
Сигурно пропускам много неща и със сигурност ще пиша пак. Hug

# 708
  • Пловдив
Може ли да ми кажете как е храната в този ресторант-.La Grange at Billy Bob’s Country Western Saloon.Имаме 4 вечери стандарт и се чудя дали да не запазим една и тук

Разнообразна и вкусна храна. Simple Smile Децата предпочитаха този ресторант вместо Плаза. Аз харесах повече Плаза, а и е ужасно да вървиш от парка до селото за вечеря и после обратно..... Към края на деня всяка крачка е убийствена  Grinning

# 709
  • На планетата Земя
Гледайте на живо празничната програма по повод 25-тата годишнина на Disneyland Paris!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Tada newsm59 Tada newsm59 Tada newsm59

Малко по-късно ще отговоря на въпросите по-горе.

# 710
Момичета, може ли само някой да даде съвет кой транспорт е за предпочитане от центъра на Париж до Дисниленд- шатъл или РЕР, че днес вече трябва да купувам билетите.

# 711
  • На планетата Земя
Шайн, можеш да хванеш RER A, по-евтино ще ти излезе, от центъра на Париж до гарата в Дисни Вилидж пътуването е около 45 минути. Винаги можеш да ползваш частен шатъл, ако това те устройва повече.

Вилиана, ето тук можеш да разгледаш снимки от този ресторант и да прецениш:

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g226865-d2095827-R … _et_Marne_Il.html

blekuta добре е подсетила, че за този ресторант трябва да се излиза от парка и после пак да се влиза. Може да питате за работното му време и евентуално да го ползвате (ако работи) след вечерното светлинно шоу. Ако пък не ви е проблем и го карате по-лежерно, можете да хапнете там и през деня.

meggle, можеш да си запазиш час за ресторант Плаза Гардънс по телефона (обяд, вечеря, в 15, 16, когато искате) и на място при влизането ще си платите.

Не можете да влезете в 8 в парка (освен днес), това е предимство само на дисни хотелите, не на партньорските.
Пеша предполагам, че е далеч.

За шатъла от гарата и вечер след шоуто (също сутрин) се обади и питай самия хотел точно какво предлага, часовете, в които работи шатъла, къде точно да го намерите.

# 712
Благодаря за отговорите!
Днес най-накрая платих билетите и за 2 дена за тримата струват 424, а до миналата седмица ми ги даваше на 407.

# 713
  • София
Здравейте!
Ще посетим Париж другата седмица.Иска ни се да заведем детето в Дисниленд за един ден.Тъй като ще сме с едно малко бебе,идеята ни е да посещаваме атракциите ту единия родител с баткото,ту другият.Да се редуваме.
Въпросът ми е може ли да купим само два билета за възрастни,а не три както сме по принцип или трябва за да ползваме парка на 100% да вземем три билета?

# 714
  • София
Здравейте!
Ще посетим Париж другата седмица.Иска ни се да заведем детето в Дисниленд за един ден.Тъй като ще сме с едно малко бебе,идеята ни е да посещаваме атракциите ту единия родител с баткото,ту другият.Да се редуваме.
Въпросът ми е може ли да купим само два билета за възрастни,а не три както сме по принцип или трябва за да ползваме парка на 100% да вземем три билета?
По-добре три билета. Peace Разстоянията са доста големи и ми се струва голяма загуба на време да се влиза и излиза от парка.Не зная колко е голямо детето, но имам спомен, че миналата година когато ние бяхме в Дисниленд, детето ми беше на 11 г., но аз купих някакви билети, при които платих за нас с баща й, а тя беше безплатно.Погледни на френския сайт на Дисни, там ми изглеждаше, че има най-добри цени за еднодневни билети.

# 715
  • София
Века, благодаря.На 12 е.Води се възрастен.Така пише на сайта за билети,който погледнах преди няколко страници.

# 716
  • София
Века, благодаря.На 12 е.Води се възрастен.Така пише на сайта за билети,който погледнах преди няколко страници.

Жалко,че на 12 г. го водят възрастен и трябва още един билет, но пък удоволствието си заслужава, а за децата е невероятно изживяването.Може би ще се включи и някой друг, по-запознат от мен, аз все пак съм била само за 1 ден, но от входа на парка до замъка е поне 500 метра, а вече вътре атракциите са на голямо разстояние една от друга, и ми се струва наистина загуба на време, дори уморително такава смяна.Ако сте тримата може моментално да се смени единия родител и да се качи с детето на същата атракция /разбира се, ако не се чака/, както и единия да снима другите докато се забавляват.

# 717
  • София
Ще носим бебето в ергораница.Мислим да се редуваме.
Има ли значение, за цената на билетите колко дни предварително са купени.За нашата седмица се предлагат меджик и супер меджик доколкото аз разбрах.

# 718
  • На планетата Земя
В парка без билет просто не може да се влезе. Няма вариант да се влезе безплатно и да не се качваш на нищо. Гимнастика с 2 билета и 3 посетители може да се направи по принцип .... не знам кой го прави и каква точно е файдата от цялата безумна гимнастика. Баткото може да си се качва на всички атракции сам, а вие си се оправяйте с бебето и правете бейби суич.

# 719
  • София
Здравейте, прекрасно си изкарахме в Дисниленд за 4 дни. Била съм преди това за 1 ден, но сега цялото семейство. Определено си заслужава ако се ходи за повече дни да се избере хотел към Дисниленд. Така за цялото семейство билетите, хотела , със закускя и вечеря за 3 нощувки , 4 дни билети ни струваше 1100 евро, като децата са на 10г. и 16г.
Бяхме в хотел Cheyenne и не смятам, че трябва да се избира по-скъп хотел. Ние хотела го използвахме само за преспиване.
Резервация за вечерите направих една седмица по-рано.

Единия ден отидохме до Аквариума в мола на Val D'Europe. И понеже беше част в реконструкция, след като си взехме първо билети, ни дадоха безплатни които са валидни до 15.07.2017г.
И така имам четири билета за Аквариума, които ги давам, ако някой е решил да ходи.

https://www.visitsealife.com/paris/en/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт