Дисниленд Париж - тема 2

• 95 743
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В парка без билет просто не може да се влезе. Няма вариант да се влезе безплатно и да не се качваш на нищо. Гимнастика с 2 билета и 3 посетители може да се направи по принцип .... не знам кой го прави и каква точно е файдата от цялата безумна гимнастика. Баткото може да си се качва на всички атракции сам, а вие си се оправяйте с бебето и правете бейби суич.
Милето, аз съм в грешка.Паметта ми изневерява.Сега си отворих имейла и видях, че и тримата сме били с билети Magic за 1 ден, за детето е било малко по-евтино отколкото за нас. Peace

# 721
  • На планетата Земя
veka, няма проблем, то едно ли е, две ли са.  Peace
Има вариант за дете безплатно, но задължително в оферта с нощувка в дисни хотел - офертите са различни - или безплатно за деца до 7, или за деца до 12.

Мимок, добре завърнали се. Разкажи ми как процедирахте с ваучерите за закуска по новата система - къде решихте да ги ползвате - Старбъкс, Хиперион, някое от другите малки местенца по Мейн Стрийт? Или си доплатихте за бюфет в хотела?

# 722
  • София
В хотела като ни дадоха ваучерите за храна, на тези за закуска бяха напечатани кои ресторанти може да посетим. Включваха два: Pizzeria Bella notte   и Cafe Hyperion.
Пицарията не работеше, така  че всички бяхме на закуска в Хиперион.
Първо мислех да направя по съвет на Mileto закуската в хотела с доплащане, но се отказах. Ако закуската беше на блок маса в хотела, предполагам, че щяхме много да се замотаме.
Сутрин отивахме в парка на закуска към 8,30ч, и вече можеше да огледаме къде колко хора има.
Закуската е два вида меню.
1, Кроасан ( с масло или с шоколад), хамбургер с омлет, сок , топла напитка
2, Кроасан ( с масло или с шоколад), питки, масло, конфитюр, сок , топла напитка.

П.С. Много полезно е мобилното приложение Дисниленд.  Peace

# 723
  • София
Момичета,разбрах HugБлагодаря!

# 724
Здравейте, момичета! Чета ви от няколко дни и започвам да мечтая. Имам две страхотни деца на 5 и 12 години, които заслужават сбъдване на мечтата им. Струваше ми се много скъпо, но сега като чета 1100 евро плюс-минус някое друго евро, започвам да чета назад.  Страхотни сте, имам доста да чета...

# 725
Здравейте! Имам спешно питане. Офертите, които вървят в момента до 26.04 с 25% намаление във връзка с годишнината на Дисни, според вас изгодни ли са? Моля, някой запознат да отговори! Благодаря предварително!

# 726
  • На планетата Земя
Каква цена ви даде системата общо, в кой хотел, за колко дни, колко хора, колко деца и на каква възраст, какви промоции евентуално предлага офертата (полупансион ..... )? Само като знаем тези неща, можем да помислим изгодно ли е или не е.

# 727
Да се включа и аз сред планиращите посещение. По ваша препоръка сменях държавите и във френския сайт ми предлага за Disney’s Hotel New York®за периода 19-21 май, 2 възрасни и деца на 7 и 11:
Ce prix comprend -35% de réduction sur votre séjour + séjour OFFERT pour les -12 ans. Voir les détails /1000 евро/
или
Ce prix comprend -35% de réduction sur votre séjour + 100€ OFFERTS à dépenser dans les boutiques et restaurants des Parcs Disney® /1200 евро/
За първата оферта разбирам, че няма никаква храна и въпроса ми е мога ли да доплатя? За втората какво представлява това +100€ ? Къде можем да го използваме и много ориентировъчно какво ще покрием с тях?

# 728
За 5 човека/4 възрастни и едно дете на 10г./ , 2 нощувки в Дисни хотел, закуска и вечеря или обяд- 870 паунда. Добре ли е?

# 729
Здравейте! най-после ми остана малко време да разкажа за нашата ваканция в Дисниленд. Бяхме в хотел Секвоя. Хубаво хотелче, любезен персонал, приятна обстановка. Стандартната двойна стая, в началото ни се видя малка, но като стана ясно, че сме от 8 до 20ч. навън, вече нямаше значение размерът Simple Smile Басейнът се оказа също част от забавата. Каката/6г/ не пропускаше ден.
Бяхме платили пълен пансион. Закуската ни се сервираше в хотела. Много богата и хубава.  Обяд имахме в ресторанти , в различните части на Дисниленд. Бяха към 7,8 ресторанта. Много хубави ресторанти , с хубаво меню. Хареса ни, особено BISTROT CHEZ REMY ,в студиото.  Следобедните хапвания бяха понички и кафета или чай. За вечерите , също бяха указани няколко ресторанта, включително и в околните хотели, но , ние всяка вечер, супер уморени,  си вечеряхме в хотела- 3 вида риба, скариди, пушена сьомга, 3вида червени меса, много салати, десерти, сирена, плодове.
Сутрин бързахме да сме в парка преди да се изсипе народът. Има, обаче една подробност, някои атракции не работят преди 10ч. Всъщност, ако се ползва фаст пас, не се чака кой знае колко. Най-голямото висене беше за CRUSH'`S COASTER- 50минути-там няма фаст пас. Моята щерка се уплаши доста. Не е за страхливи деца и родители с проблеми с вестибуларния апарат Grinning Вземете си карта на парка и студиото и там са отбелязани подобни атракции - big thrills
Тичам,че бебето се събуди  Laughing Скоро ще пиша пак, но , ако някой има конкретни въпроси, ще отговоря, с удоволствие.

# 730
Здравейте,

Да се отчета и аз  Party
На 24.04 бяхме в Дисниленд . Бяхме отседнали в Париж и пътувахме с кола(относно хотелите там нищо не мога да кажа). Има и влак и метро до парка и всичко е много добре организирано. Ако сте с кола 20 евро е паркинга.

Ако не сте с предварително купени билети се пригответе за чакане.

Моят син е почти на 7 години и остана много доволен. Разбра схемата на фастпаса и беше много доволен когато го използвахме. Обиколихме всички атракциони които работеха.

Издържахме до края ииии каква красота беше светлинното шоу Shocked . Прекрасно е хора, заведете децата си , но нека са поне на 7 ,за да им остане спомен и да могат да се качат на повечето атракциони!

Хубав ден !

# 731
tufituri, само в парка ли бяхте или и в студиото? Ние ще сме за ден само в парка и ме притеснява, че няма да успеем да видим всичко.

# 732
Здравей Жаве, да, бяхме само в парка. Ако хванеш цаката на фастпаса един ден ще ти стигне, но с ранно отиване в 10:00 примерно.

# 733
Може и да успеете, но веднага фастпас за най-желаната атракция . Има едно приложение, което дава времетраене в реално време. Около 2-3 ч. дори на най-желаните атракции времето чувствително намаляваше. И по-добре носете някакви сандвичи, защото дори за сладолед, пуканки и кафе се чака по 20-30 мин. Първия ден го карахме много лежерно със сядане по заведенията, кафе, сладолед и т.н. Втория ден детето дори вода не поиска, за да не губи време. Бях приготвила сандвичи, но и до тях не опряхме. после си наваксахме на вечеря.

# 734
  • София
А от къде продукти за сандвичи? Има ли магазин наоколо?

Общи условия

Активация на акаунт