https://v.cdn.vine.co/r/videos_h264high/9F7EB11EB31279432496458670080_SW_WEBM_1448014662596890e2a1f1e.mp4?versionId=kM92VRm0fHwRWq_OEerlAHWSGE0KHEq6
Туба: най-добрата комуникация е споделянето
На път е първи рисуван сериал " Златната ябълка" . Ще бъде фентъзи по световните стандарти, но ще се ползват фолклорни мотиви от Балкански митове и приказки. Преди три дни излезе и първи трейлър. Няма да ви казвам, колко се хареса/ има и английска версия/
Използвам този ден на детето, за да ви го покажа в темата:

много ми харесаха колажите на Дива
, а Канти, въпpеки ангажиментите си пак е успяла с колаж и гифче.

захлас със зареденото през деня 

се е появила и то с извинителна бележка. 
така или иначе ще повтарям, то... - избрах това 

, нали - все пак инфото можем и сами да си го намираме, ама... друго си е да го споделяме с единомислещи (
е, в някои посоки, а разликите - само обогатяват
)
, пък в нея или по скоро филмът от който е се крие и една загадка
Та... знаете ли коя много популярна днес личност е в групата деца? 
ние с теб рядко се делим май по тези тестове
, а пък сега е добре, че сме в една група - тъкмо на живо ще можем да скроим някога плана за пътуване към...
нашата си дестинация 
Виждам връзка с наш Онур, каква е? Това пък е загадката от мен

... и аз съм първа
за твоята загадка - Несрин Кавадзадзе ( играха заедно с Онур в ''Агир роман" )

Ринка
,Лили
,благодаря!

Ринка
,Лили
,благодаря!

мерси за информацията
за превода на речта на Туба , както и за трейлъра на сериала на Мурат. Кога ще се излъчи първата серия?
)
наистина и днешния ден е богат на информация и снимки. Късметлиики сме, че покрай любимката ни, която е без проект за сега, не сме скучали нито и за един ден. Гледам, че си спечелила награда от Надин
за отговора ти на въпроса й
За дамата с шамията разбрахме, че е министър на семейството и социалните политики в Турското правителство - Линка 
и вие сте наминали в следобедните часове

и мен ме заинтересува господина и го открих, разбира се! 

и Ринка
за превода на изказването на Туба!
И на Злати
, че ни го показа. 
Много естествена и приятна. 

Дано да е интересна историята, защото с това отмятането на косите, кралицата направо ме загуби за зрител.